Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • bmffm856
    na...vége a 4. szezonomnak is a San Marino Calcioval...:) ismét javítottunk ahelyezésünkön az azt megelőzőhöz képest...most 5.-ek lettünk a Serie A-ban, azonos ponttal, mint a 4. Fiorentináé...de jobb gólkülönbség miatt ők indulnak a BL-ben...csak az a dühítő, hogy hazai pályán 3-0-ra vezettem a Milan ellen...és kikaptam 4-3-ra...ha ott 3-3...akkor plusz egy pont, és én vagyok a 4....de ez van...viszont...így marad az UEFA, amiben címvédőkén indulok...levágtam egy nagy menetelést...ezt írom most le részletesen:

IT kupa, 3. kör:
    NAC Breda 0:0 San Marino Calcio
    San Marino Calcio 3:2 NAC Breda

IT kupa, elődöntő:
    San Marino Calcio 0:0 Hamburger SV
    Hamburger SV 2:2 San Marino Calcio

IT kupa, döntő:
    Real Valladolid 0:0 San Marino Calcio
    San Marino Calcio 2:0 Real Valladolid

UEFA kupa, 1. kör:
    Aarhus GF 1:5 San Marino Calcio
    San Marino Calcio 3:2 Aarhus GF

UEFA kupa, csoportkör:
    Villarreal CF 1:0 San Marino Calcio
    San Marino Calcio 2:1 Steaua Bucuresti
    San Marino Calcio 4:2 RSC Charleroi
    SC Beira Mar 1:1 San Marino Calcio

UEFA kupa, 3. kör:
    San Marino Calcio 1:0 Zenit Szentpétervár
    Zenit Szentpétervár 2:2 San Marino Calcio

UEFA kupa, 4. kör:
    San Marino Calcio 0:0 Lille OSC
    Lille OSC 0:2 San Marino Calcio

UEFA kupa, negyeddöntő:
    Real Madrid 2:4 San Marino Calcio
    San Marino Calcio 1:2 Real Madrid

UEFA kupa, elődöntő:
    San Marino Calcio 1:0 Birmingham City
    Birmingham City 1:1 San Marino Calcio

UEFA kupa, döntő:
    San Marino Calcio 2:1 Borussia Dortmund

Hát...szóval így meneteltem a csapat történelmének első nemzetközi kupájában...még egy évig van szerződésem, ha sikerül BL-es helyen végezni, lehet, hogy maradok még egy évet, ha nem sikerül, akkor biztosan nem..5-ös tapasztalatiszintű edző vagyok, talán már komolyabb csapatok is hívnának, arról nem is beszélve, hogy még a következő idény során fejlődhetek is...

A pénzügyeim az UEFA menetelésnek köszönhetően teljesen helyre jöttek, az új szezon elején 44 millió Euróm volt, ebből már csak 24 van meg, mivel vettem játékosokat, és a kezdetben 7000 férőhelyes stadionomon már a sokadik átalakítást végzem, és így ha vége az építkezéseknek (ami 9 millió Euróba került) akkor már közel 41 ezres Arénám lesz...:) szóval jó kezekben van a San Marino...a csapat összértéke a kezdeti nagyjából 1-2 milló Euróról, mostmár 38 millió, ezzel még mindig a legkisebb a Serie A-ban, de egyre feljebb lépkedünk...:) igazolásokra 13 millát kaptam, ebből még van 3,7 milla...szerencsére mindig sok játékos van, akiket ingyen tudok megszerzni, és jó nevűek, ilyen volt ebben az idényben Pizarro, akinek lejárt a szerződése az Interrel, és szabasdon iagzolt hozzám...de a csapat értékéből, 37 milla, kb 30 milla értékű játékost szereztem Free transferel...és beváltak, nem kellett sokat költeni, ugynaakkor sikerre viszik a csapatot...hát..várom a következő szezont...lehet hogy még neki állok, de lehet hogy majd csak holnap...a lényeg, hogy a diri is elégedett velem, és valóban jól fut a cspat szekere...elértük a 670 pontot...a kezdeti 300 körüliről ez sem rossz...:) na...most ennyi...majd még jelentkezem...:) Forza San Marino Calcio!