Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • bmffm856
    na...visszatöltöttem az állást, és rájöttem, hogy lehet meghosszabbítanio a szerződést...ezek után maradhattam a San Marino kispadján...a nyári átigazolási szezonban nem sok játékost igazoltam, szám szerint 4-et...ők a következők: Ciaravelle, Quagliarella, Baronio, és az igazán nagy név Miccoli...valamint az ifi csapatból felhoztam két ígéretes játékost, Chicchinit és Rodocanachit...

Ezzel a kerettel vágok neki a 2008/2009-es bajnokságnak:

Kezdőcsapat: Marco Roccati - Alessandro Gamberini, Cesare Bovo, Michele Ferri, Marco Tasso - Davide Moro - Massimo Mutarelli, Stefano Morrone - Fabrizio Miccoli - Stefano Dall'Acqua, Mauro Bardi

Cserepad: Andrea Pansera - Francesco Carbone, Regino Chicchini - Antonio Rodocanachi, Roberto Baronio - Fabio Quagliarelle, Riccardo Ciaravella

További játékosok: Antonio Cenacchi, Salvatore Da Vinci, Daniele Di Donato, Luigi Fortichiari , Hajnal Tamás, Domenico Maietta, Marco Moretti, Alessandro Noselli, Salvatore Corsi, Riccardo Ugolino, Luca Vigiani, Marco Zamboni

Ez szerintem nem egy gyenge keret...ezt jelzi az is, hogy a legerősebb csapatom, amikor elkezdtem a San Marinot irányítani, 350 körüli pontot kapott...ez a mostani 18-as keret [akiket egy meccsre nevezek] 618-at...közel a duplája...és még erősebb lehetne, ha nem viszik el tőlem Midot, akivel rossz szerződést kötöttem, amiben az volt benne, hogy 1 milláért bárkinek köteles vagyok odaadni...pedig ha ő is ott lenne...fél évet húzott le nálam...

Fontos még, hogy a csapat nagyon fiatal átlagéletkorú...30 játékosból csak 8 van 30 éves vagy afeletti...és 12 26 illetve az alatti...a maradék 10 értelemszerűen 27 és 29 közötti...ez sem rossz szerintem....ígéretes...

Amúgy már elkezdődött az új szezon, és én miont tavalyi 8. indulhattam az Intertotó kupában...ahonnan sikeresen kvalifikáltam magam az UEFA kupa első körébe...pedig nem voltak rossz ellenfeleim...az első körben a NAC Breda csapatát kaptam meg, kint 0-0 lett, itthon 3-0-ra vezettem, majd a 72 és a 88 perc között kaptam kettőt, 3-2...az utsó 6 percet végigfostam, mert 3-3-al ők mentek volna tovább...de a vége 3-2 maradt, így továbbmentem...az elődöntőben a Hamburg várt rám...hazai pályán kezdtem, 0-0 lett, majd Hamburgban 2-2-t játszottam, így idegenben lőtt több góllal továbbmentem...a döntőben a Valladolid volt az ellenfél, Spanyolországban 0-0 lett (sokadik döntetlenem), itthon viszont 2-0-ra nyertem, így én léptem tovább az UEFA első körébe ahol a dán Aarhusszal kell majd megmérkőznöm...a bajnokság még nem kezdődött el, ott a frissen feljutott Palermoval játszom majd, immáron mint esélyes...:) legutóbb a Serie B-ben mérkőztem meg velük, akkor kb az erőviszonyok ilyenek voltak: PAL 600, SMR 420...most meg: SMR 618 PAL 553....fordult a kocka...egyébként a csapatom értéke nő, bár még mindig a legkisebb értékű a Serie A-ban...kicsivel több mint 25 millió Eurót ér...ami gond viszont, az az, hogy az igazolásokra fordítható pénzem mínusz 4 millán van...és vége az átig. szezonnak...és senki nem vette meg egy játékosomat sem...ezellen nem lehet valamit tenni? mondjuk rátukmálni valakire a játékosaimat akiket eladásra szánok...mert így télen nem lesz ám semmilyen vásárlás...míg a többieknek igen...az pedig nem lenne jó...még egy kérdés: az átigazolásokra fordítható pénz az csökken? vagy az átig szezon végén maradt összeg marad végig?...
    hát...ennyi...már sokadik kisregényemet írom ebbe a topikba..remélem nem gond...köszi előre is a kérdésekre a választ és ezzel a segítséget...hello: bmffm.