Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Nos ez ismerős.

De nem igaz amit írsz, ugyanis nyugodtann bízz akár mindent a segédekre KIVÉVE bármiféle igazolást, vagy tárgyalást. Tehát játékost CSAK te igazolj, staffot CSAK te igazolj, és tv vagy szponzor szerződéseket is CSAK te igazolj. A többit csinálhatják, mert a reserve csapatomat, segéd irányítja, és az előző 2 évben és idén is felhőkarcoló magasan vezetik a tabellát! eredmények:
    tavaly előtt: 24 meccs 20 győzelem 1 D 3 V
    tavaly: 24 M 21 GY 2 D 1 V
    idén: 18 M 17 GY 0 D 1 V GK: (most figyeljetek!!!) 121-18 !!! És ez halál komoly, a Birmingham reserve csapatát 18-0 ra verték 67 perc alatt, mert addigra már nem volt meg náluk a min létszám, és lefújták!!! volt 2 második sárga meg 2 egyből piros, plusz még se cseréi meg se teljes csapat. Szal a Birmingham reserve csapatában volt 10 ember.

Szóval bízz bennünk, csak véletlenül se igazoljanak. Volt nekem is hasonló, még a TCM 2005-tel, hogy a staff épített a lokinak egyedzőtábort, 12,5 milláért. 1 gond volt: nekem csak 2,5 millám volt össz! Ekkor -mivel minden meccs után mentek a néhai kilépések miatt- visszatöltöttem egy hetet, kirúgtam azt a staffot, és levettem pár feladatot a segítők vállairól!