11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#6347 nekem volt 1x olyan, hogy a reserve csapat 33-0-ra győzött..höh:) -
Andretti #6346 Hát erre egy megoldás van, registry clear. Vagy ha van fenn bármilyen patch, azokat töröld, majd re-inst, és próbálkozz újra! És ellenőrizd minden jó-e!!! Többet nem tok segíteni :( Nekem ment az olasz reserve liga, úgyhogy nem értem... -
Andretti #6345 Nos ez ismerős.
De nem igaz amit írsz, ugyanis nyugodtann bízz akár mindent a segédekre KIVÉVE bármiféle igazolást, vagy tárgyalást. Tehát játékost CSAK te igazolj, staffot CSAK te igazolj, és tv vagy szponzor szerződéseket is CSAK te igazolj. A többit csinálhatják, mert a reserve csapatomat, segéd irányítja, és az előző 2 évben és idén is felhőkarcoló magasan vezetik a tabellát! eredmények:
tavaly előtt: 24 meccs 20 győzelem 1 D 3 V
tavaly: 24 M 21 GY 2 D 1 V
idén: 18 M 17 GY 0 D 1 V GK: (most figyeljetek!!!) 121-18 !!! És ez halál komoly, a Birmingham reserve csapatát 18-0 ra verték 67 perc alatt, mert addigra már nem volt meg náluk a min létszám, és lefújták!!! volt 2 második sárga meg 2 egyből piros, plusz még se cseréi meg se teljes csapat. Szal a Birmingham reserve csapatában volt 10 ember.
Szóval bízz bennünk, csak véletlenül se igazoljanak. Volt nekem is hasonló, még a TCM 2005-tel, hogy a staff épített a lokinak egyedzőtábort, 12,5 milláért. 1 gond volt: nekem csak 2,5 millám volt össz! Ekkor -mivel minden meccs után mentek a néhai kilépések miatt- visszatöltöttem egy hetet, kirúgtam azt a staffot, és levettem pár feladatot a segítők vállairól! -
#6344 na...visszaállítottam az eredeti adatbázist..aztán újra megbuheráltam...de a problémám ismét fennáll...mihelyt bedobja a levelesláda ablakot, eltűnik minden, csak a levelesláda marad..ergo...se előre, se hátra...marad az alttab, és a ctrlaltdel--> program leállítása...ha valaki tapasztalt hasonlót, vagy tud megoldást, az légyszi írja be...köszi előre is...:) -
#6343 hát sajnos nem vettem észre azonnal a hibát és azóta az autosave is, és én is rámentettem a régire... és ahogy körülnéztem neten nem nagyon találtam csalást a játékhoz, szal nem valsz h vissza tudom hozni...
na mindegy, így jártam, már amúgy is irreálisan erős lett a csapat, azthiszem inkább kezdek egy újat valamelyik másik bajnokságban, a magyart egy időre meguntam :) csak találnom kell egy nem túl erős, de fiatal, szimpatikus csapatot egy normális bajnokságban :) -
savafan #6342 nem tudod visszaraknai a szerződés elötti mentést?
ha nem lesz mág megoldás:( -
#6341 ja igen... nincs véletlenül pénz csít a játékhoz, hogy ne kelljen emiatt a kiba*zott játékhiba miatt újrakezdenem az egészet? -
#6340 Na üdv újra!
Történt egy érdekes és nagyon idegesítő dolog amiből ismét tanultam valamit, a tanulságot pedig megosztom veletek :)
Szal az van, hogy már a 4. szezonban járok az FC Fehérvárral, sikerült egy nagyon erős csapatot összehozni, és már a staff is nagyon komoly volt (legalábbis azthittem) majdnem az összes ember a legmagasabb, legtapasztaltabb szinten volt. Úgy gondoltam, hogy már elég jók hozzá, hogy pár dolgot rájukbízzak, természetesen a fontosabb dolgokat azért továbbra is én irányítottam. Nagyrészt az utánpótlást, az ifit, a stadiont, a fejlesztéseket és a további staff szerződtetését hagytam a segédekre. Eleinte nem volt semmi gond, aztán egyszercsak azt vettem észre, hogy a felhasználható wage budget, tehát a max felhasználható fizetés -55 millióra csökkent! Nem vicc, előtte +200ezer körül volt, és egyik napról a másikra -55 millió lett. Gyorsan átnéztem a játékosok fizetését, ott nem volt gond, és utána megnéztem a staff fizetéseket és ott észrevettem, hogy a segédem által szerződtetett psyho 55milliót keres... De ez még nem a legdurvább... Ugyebár gondoltam gyorsan kirúgom, mentem a menthetőt. Csakhát ugye a végkielégítés... 4 éves szerződése volt, havi 55millás keresettel... 5 milliárdot (!) kellett fizetnem, hogy kirúghassam... Szal nem túl valószínű, hogy innen fel tud majd állni a csapat...
Tanulság: ne bízz a segédekre semmit... -
Andretti #6339 Csocsesz!
Sítáborban voltam máig és istenkirály volt... De nem untatom a kollégákat! :) Gratula mindenképp!!! Én ekkora előnyt még nem szedtem össze, rendszerint a Chealsea követ 1-2 pont hátránnyal, és ez így megy három éve, azelőtt én nem voltam ott, a kékek igen... Olvastam a 6331-et, és nagyon különös. Azóta már leteszteletem a reserve ligát, és fél év (gyorsított tempóban managelés nélkül) tesztelés után is jól ment. Már bütyköltem progikat (Fifa 02,03,04,05 meg a tcm-eket) és általános hibám hogy apróságokon múlik a működés. Példál olyanon hogy egy játékos nevében nem kívánt karakter van, vagy hasonlók. Szóval az editort reseteld, és kezd előről, nem sok idő. Minden részletre figyelj és masolázz végig mindent, fixtureseket, a csapatokat, a játékosokat, 1-2 óránál nem több, és utánna ha menni fog büszke leszel magadra...! ;) Csak ezt tom mondani. -
Kis Ember #6338 Sok sikerT!! -
skristof #6337 örömmel látom, h rájöttél hogyan kell meccset játszani :) -
skristof #6336 másodosztályban? -
dani1992 #6335 Én még csak a 3. fordulóban járok az Atletico Madriddal és a 8. helyen állok!!
1 győzelem,1 döntetlen és 1 vereség!!!!!!!! -
Kis Ember #6334 Hello Már a 22 fordulo körül járok a WBA-val.
Csupán 2 vereségem van és 2 döntetlenem.
Torony magasan vezetem a bajnokságot.Kb 10-13 pontal vagyok a második előtt.
Hallod ezt Andretti na mijen vagyok? -
#6333 nem semmi ilyen nincsen...én sem értem...de rendre a második meccs után elveszi az opciókat...:( majd berakok egy képet is róla...de most nem tudok...majd még ma...mindenesetre most így nem igazán lehet játszani vele...:( na mindegy...:( azért ha valaki tudna még valami okosat mondani, akkor azt megköszönném...:) -
skristof #6332 a levélben v levelekben nincs vmi olyan, amire válaszolni kellene? pl h szerződtetni akarnak vkit tőled? vagy valami olyan amire azonnali válasz kell..
vagy bug -
#6331 hello!
kicsit megbuheráltam úgy a bajnokság rendszerét, ahogy leírtátok...az olasz bajnokságot...a Serie A-t hagytam 20-ason, a Serie B-t csökkentettem 20-asra és csináltam egy 14 csapatos Serie C-t...namost a gondom a következő..a Venezia csaptával játszom nagyban, azaz játszanék, mert a második barátságos mérkőzés után olyan dolog történik amit még nem hallottam senkitől...nevezetesen, hogy amikor üzenetem érkezik, eltűnik a proceed gomb, meg minden más ami oldalt felül illetve alul van, és csak a levelesláda marad...ergo se előre se hátra, a leveleimet viszont olvasgathatnám életem végéig, ha kedvem tartaná...ezzel mit csináljak? hallott már valaki ilyet? előre is köszi a segítséget...:) hello! -
savafan #6330 most kicsit pihentetem. nincs időm:(
ők is ahonnan leszedték a fifa manager06 szekcióban volt. és nem nézték át. én fel kartam tenni és indításnál a tcm2005-ös könyvtárba akarta magát pakolni. akkor kezdett gyanús lenni. aztán a mellékelt szövegfájlban is ez van írva. tehát a tavalyi játékhoz jó. az ideihez nem. -
owen20 #6329 Hogy érted??
Te hogy álsz a játékkal? -
savafan #6328 asszem ez az. a tcmhungaryn is ez volt fent. ők is beleszaladtak a hiszékenységbe:( -
owen20 #6327 ez a pontos neve:fmt_training1_0
-
savafan #6326 a training patch ha ugyanaz ami nemrég felbukkant akkor a tcm 2005-höz van. csak ahonnan leszedték rossz helyen volt és más is megszívta. tehát nem müxik ehhez:(
a spanyolt nem szedtem és nem próbáltam. -
owen20 #6325 Hellosztok!
Újra jeletkezem!
Most volt időm játszani és elég sok meccset játszottam le!Először is a Shaktar D. ellen idegenbe sikerült 2-0-ra nyerni és ezzel az élre ugrottam a csoportba!Majd jött a Schaleke elleni hétvégi idegenbeli derbi amit egy szerencsés góllal megnyertem 1-0-ra!Azután két könnyebb a H.Rostoc és a Bochum ellen nem volt nehéz nyerni majd megint itthon fogadtuk a Shaktar D. csapatát és 4-2 vertük őket és ezzel kezd kialakulni a csoportban az erőviszonyok de még nem kiabálok el semmit van még 2fórduló hátra de már csak saját magamat üthetem el a továbbbjutástól!
A Bajnokságban jól jöttek a győzelmek mert átvettem a vezetést és 5pontos előnyre tettem szert az őszi szezon vége felé!
Találtam a fifahungaryn kiegészitőket:Spanyol patch, traning patch stb!Valaki használta már őket?mükszenek a mentésnél is vagy csak ha új játékot kezdel és nem kavar be a játéknál(pl kilép stb)?
Egyelőre ennyi és várom a válaszokat!
Sziasztok! -
skristof #6324 senkit nem akarok megbántani, de z ilyen minek játszik focimanagerrel?
persze, vhol el kell kezdeni, na de azért kérem :\ -
savafan #6323 Miaz, hogy, hogy kell elindítani a meccset. A képernyő jobb felső sarkában van egy proceed gomb. azt megnyomva mész tovább az előre általad beállított időintervallumot. és mikor egy meccshez érsz akkor arról tájékoztatni fog a képernyőn egy bazi nagy képpel:) utána a proceed gomb match gombbá változik és azt nyomd. utána válaszd ki milyen módban akarsz játszani (meccsnézési módok). és utána megint a jobb felső zöld gomb és már meccselsz is -
dani1992 #6322 Segítsen már valaki!!!!!!
Még csak most lett meg a játék és nem tudom hogy kell meccset játszani!!!!
Mármint hogy kell elindítani a meccset!!!!!!
Nem tudja valaki mikorra lesz kész a magyarosítása!!!!!!!!!!
Létszi mondja meg valaki hogy kell elindítani a meccset!!!!!!!!!!!!
Előre is kössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
savafan #6321 ha a serial ra gondolsz akkor nézz lejjebb.
ha más kell akkor itt: gamecopyworld-ön -
dani1992 #6320 nem tudjátok hol lehet megnézni a telepítő kódot???????
-
#6319 a két kezdő csatárom....muszályvolt igazolnom hasonló képességü csatárokat,mert bl-ben az előző csatárjaimmal nemsokat értem volna :)
most bennvok a bl csoportkörben,remélem továbbjutok
-
skristof #6318 értem
köszi -
savafan #6317 tudtommal nem. -
skristof #6316 srácok lehet ablakban futtatni a játékot? most le van törölve, és nememlékszm, hogy az options-be lehet-e állítani?
köszi szépen -
savafan #6315 Kell nyomni write-ot különben nem teszi át a módosítást a játékba.
Valam nagy gubanc lehet nálad mert nálam is müxik és semmi extrát nem csináltam. Csak hasonlókat mint te. -
#6314 Felraktam a játékot s az elején már azonnal kilépett jobb gombra (nekem mindegyik tcm ilyen), leszedtem a patchet hozzá és működött, de idegesített a játékososztályzás, ezért beléptem az editorba és csináltam egy Write Current-et (már mondták hogy nem kellett volna). Azóta bármit próbálok nem megy. S nem crackem van, hanem külön kis indító fájl, amit a daemonba kell berakni. Légyszi nézz utána, mert ennél részletesebben nemtudom leírni!!! -
#6313 köszi -
savafan #6312 ha fitness edzést nyomatsz nekik. igaz attól kifáradnak de legalább lesz energiájuk. aztán meg pihentetni kell őket, hogy legyen energy:) ez egy ördögi kör -
#6311 a fitness-én a csapatnak mivel tudok javitani?
mert állandoan a legroszabb a csapatomnak a fitnesse a bajnokságba -
savafan #6310 Készül, senki nem tudja a pontos időpontot. Majd ki lesz írva, addig nyugi:) -
savafan #6309 Ha a valósághoz közeli eredményt akarsz elérni akkor jobban jársz a szöveges móddal. Én is 3D-vel kezdtem de aztán a szöveges jobban hasonlított a valósághoz, így áttértem arra.
Nem mindegy, hogy kit igazolsz. A játékszisztémád miatti esetekre gondolok. Volt nekem is olyan igazolásom aki alapból egész jó de talán pár meccsen játszott és éppen eladósorban van.
Itt már többen ajánlották, hogy nézz körül olyan területeken ahol tényleg jó a foci:) És szerezz be esetleg nagyon fiatalokat azokból az országokból. Ingyen vannak nagyon jó játékosok. Még más bajnokságban is megállnák a helyüket. Jól nézz körül! Megéri!! -
Kosztyu #6308 Mikor lesz magyaritás mert addig én sajna nem tok játszani:S?