Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
nem találom a game gombot :DDDDDDDDDDDddd
csak process van vagy mi , hol kell ???? és hogyan ??

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Ha ezt valaki megmagyarázza nekem...
úgyhogy hajrá !

csekkoljátok: tcm2005\Art\items\sponsors\adboards_256x32\576hu.bmp
érdekes...
football without ultras is nothing
mert mennie kell, tavalyihoz is igy csinálták a rostereket
Meg az is, hogy nem voltak képesek még mindig a játékosok klubjait visszamenõleg beleírni. Egye fene megbocsátom de Giggse azért ne írja már ki nekem, hogy 2000ben igazolta le a MU.
ÁÁÁÁ
FM 2005 a megoldás...
Az a baj, hogy hiába rakod össze a rendes keretet az editorban, a gép visszaállítja a kamujátékosokat. Azt próbáld meg, hogy akkor mi van, ha te irányítod a válogatottat?
Hallottam olyat is, hogy a holland játékosok nem holland nemzetiségûek, de ez nem igaz, csak be volt pipálva a "visszavonult a válogatottságtól" opció. Ez tényleg elég gáz volt, fõleg úgy, hogy az eb döntõt anno kamullandiával szemben vesztettem el...
Ellenben ha jól tudom akkor a 44-es és a 42es sem létezik.
Az MU Reserve siralmas. Elnézést ha ott tévedtem volna egy két névben de nem néztem utána csak akit nem ismerek azt jelöltem meg...
Sõt most látom, hogy van akit még ki is hagytam...
Hát ez... ...siralmas.
A holland válogatott keret azért nem raktam be, mert az totális káosz (egy igazi játékos sincs).
Angol válogatott keret:
Manchester United Reserve:

1. AMDFan: De bizony, hogy megállította!!!
2. Robotnyk: azért a tegnapi sem volt rossz, végül is.
ON
Since: Csak egy gyors példa: Torghelle 12.8-es, Gera 9-es, és 32 éves, mint a fifában... :(
És ezek csak a létezõ játékosok!

:)football without ultras is nothing
még kicsit kell rajtani finomítani :)
no realitás.
Egyébként nagyon jó az új CM (Football Manager 2005).
Próbáljátok ki a demot amíg nincs database patch a TCMhez.
Bár akit nem zavar... :)
OFF: 49nél megállt az Arsenal :D. Valaki megállította õket :)
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

:)
Meg mivel lenne jobb? Úgy is mindegy milyen edzést nyomsz, mert a fifa tudás számít. Meg mi értelme a taktikának? Úgysem azt fogod játszani...
A Fifa az Fifa a TCM meg TCM. Szerintem ennyi a képlet.
címet most nem tudok írni. másik gépen van a torrent. sorry. :(