Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fitutufi
eddig a menüig eljutottam :D

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
én már mindent megnéztem de hogy kell jáccani ?
nem találom a game gombot :DDDDDDDDDDDddd
csak process van vagy mi , hol kell ???? és hogyan ??

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Ez érdekes. Pedig reménykedtem, hogy az EA kiad végre egy bug-mentes játékot! :)) Naív már rég nem vagyok. Vagy mégis?

Én azon röhgtem nagyokat, hogy az editorban a Cristiano Ronaldo max. 10-es szélsõ középpályásként (Figo, Pires ugyanez), csatár poszton pedig überfasza. Na most ugyanez a játékban, nem igaz, mert ott teljesen reális az értéke...
Ha ezt valaki megmagyarázza nekem...
fitutufi
hát nagyon jó eddig csak a meüig jutottam :D meg belenéztem a maanger állításokba ,de nagyon nehéz igy magyarosítás nélkül , úgyhogy feltétlen kell hozzá egy jó 100 %-os magyarosítás !!!
úgyhogy hajrá !

Igen. Tudom a passt-t. A mellette lévõ txt-ben van benne. Amúgy nem sok lehetõség van pass terén a game-eknél. Hála. :))

azért írtam, hogy a fifa2004 100-szor normálisabban néz ki...
valakit ud tcm2005os fanoldalt?

videokartya?

csak nálam ilyen nagyon ocsmány a grafikája a 3d meccsnek? :S Fifa 2005 ugyan nincs meg, de a 2004 elég szép... nah ez ahhoz képest broáf :)
és hogy tetszik?

fitutufi
végre lejött és installálom !!! :)

hmmm, az jópofa!
Bizony, ott valami nagy gáz lehet, hiszen ha véletlenül batták volna el, akkor a patch javítaná. Na, akkor ezzel még több dolog lesz...
engem meg az lepett meg, h a hirdetéseknél/támogatoknál benne van az 576.hu
csekkoljátok: tcm2005\Art\items\sponsors\adboards_256x32\576hu.bmp
érdekes...

football without ultras is nothing

Persze, de valamiért mégsem akarta megjegyezni. Gondolom azért volt a gebasz, mert a hollandok nem is voltak a választható válogatottak között. De lehet, hogy mégis én basztam el valamit. Az egyetlen lehetséges dolog az, hogy a háromféle adatbázisom közül pont a rosszat importáltam be a játékba. Legalábbis remélem! :)
FrezeR
majd jön pár data patch aztán helyreteszi a dolgokat. mondjuk tényleg fura, hogy pont az angol keret ilyen...itt valami nem stimmel:)

editorban rányomtál a write current database gombra?
mert mennie kell, tavalyihoz is igy csinálták a rostereket

Ez így szar röviden megfogalmazva...
Meg az is, hogy nem voltak képesek még mindig a játékosok klubjait visszamenõleg beleírni. Egye fene megbocsátom de Giggse azért ne írja már ki nekem, hogy 2000ben igazolta le a MU.
ÁÁÁÁ
FM 2005 a megoldás...

Ja a holland válogatott az továbbra is a fránya licenc miatt van, de, hogy az angol???
Az a baj, hogy hiába rakod össze a rendes keretet az editorban, a gép visszaállítja a kamujátékosokat. Azt próbáld meg, hogy akkor mi van, ha te irányítod a válogatottat?
Hallottam olyat is, hogy a holland játékosok nem holland nemzetiségûek, de ez nem igaz, csak be volt pipálva a "visszavonult a válogatottságtól" opció. Ez tényleg elég gáz volt, fõleg úgy, hogy az eb döntõt anno kamullandiával szemben vesztettem el...
Elnézést, Thomas Heaton tényleg kapus. Én csak Steele-t ismertem a reservbõl mint kapus...
Ellenben ha jól tudom akkor a 44-es és a 42es sem létezik.

A két kapus Robinson és James az nem fért ki.
Az MU Reserve siralmas. Elnézést ha ott tévedtem volna egy két névben de nem néztem utána csak akit nem ismerek azt jelöltem meg...
Sõt most látom, hogy van akit még ki is hagytam...
Hát ez... ...siralmas.
A holland válogatott keret azért nem raktam be, mert az totális káosz (egy igazi játékos sincs).

Csak, hogy tudják mire számítsanak akiknek még nincs meg:

Angol válogatott keret:

Manchester United Reserve:

robotnyk
nem volt rossz ja, kifejezetten labdarúgásra emlékeztetett
OFF
1. AMDFan: De bizony, hogy megállította!!!
2. Robotnyk: azért a tegnapi sem volt rossz, végül is.

ON
Since: Csak egy gyors példa: Torghelle 12.8-es, Gera 9-es, és 32 éves, mint a fifában... :(
És ezek csak a létezõ játékosok!
Khmmm...

akkor nem ismerlek :-) egyik volt osztálytársamnak neve takézó, gondoltam hogy te vagy az. õ rock zenét szerete, akela, ákos meg ilyenek :)

gimnáziumba jártam
Takézó téged lehet hogy ismerlek...Melyik szakközépiskolába jártál?

robotnyk
sry :)
:) mondjuk nemnagyon nézegettem a játékosokat :-) egyébként valaki próbált már meccs közben parancsokat kadni a játékosoknak? reagáltak rá rendesen úgy ahogy kellett?

:)

robotnyk
ték?
hát nem az igazi
még kicsit kell rajtani finomítani :)

amd nem jó az adatbázisa a 2005nek?

Fõleg azért mert ahogy írta Since, simán nyerhetsz UEFA kupát egy alsóosztályos csapattal 2 év alatt (kupa, aztán UEFA gyõzelem)
no realitás.
Egyébként nagyon jó az új CM (Football Manager 2005).
Próbáljátok ki a demot amíg nincs database patch a TCMhez.
Bár akit nem zavar... :)

OFF: 49nél megállt az Arsenal :D. Valaki megállította õket :)

Ja és a másik. Hiába számítanak a FIFa-ban a játékos ratingek, a fúzióban ennek nwem sok nyomát fogod látni, ahogy a többiek is írták, tényleg csak a FIFA tudás számít...
Nos, az ideit még nem tudtam kipróbálni, mivel lesz mit buherálni az adatbázisban, a tavalyiban viszont egyszerû volt a képlet. Rámentél a meccsnapra, ott kiválasztottad a fúziót, és nyomhattad a meccset. Mondom még egyszer, úgy emlékszem, tavaly akkor nem lehetett játszasni, ha nem volt elég cserejátékosod!
Nekem már párszor sikerült... :)
én is így gondolom...szerintem aki focizni akar egyet az játszon a fifával, aki meg a manageres játékokat szereti az a tcm-mel...sok értelme nincsen hogy fifában lejátszod a tcm meccseket, mivel aki sokat gyakorol, akár egy másodosztályos csapattal megveri a realt.

ismerem és töltöttem is, cska kiváncsi voltam h vki mond-e vmi újat ami esetleg gyorsabb...

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

és a passt is tudod?

Hát azért szerintem sokkal több taktikai lehetõséged van és az új fifában számítanak a ratingek is. Kérdés, hogyan lehet megoldani amit kérdeztem.
Kiváncsi vagyok, hogy fog tetszeni a játék, meg a véletlengenerált játékosok. Majd írj! :)

Hát nemtom... Fifában karrier?
:)
Meg mivel lenne jobb? Úgy is mindegy milyen edzést nyomsz, mert a fifa tudás számít. Meg mi értelme a taktikának? Úgysem azt fogod játszani...
A Fifa az Fifa a TCM meg TCM. Szerintem ennyi a képlet.

Persze, kipróbálom azt is, de ha fifázni akarok akkor már inkább íyg fifázok mert így komolyan lehet karriert nyomni, nem olyan gagyit amit az alap fifa add nekem. Szal ezért szeretném megtudni hogyan lehetne ezt megoldani.

a guglí a barátod. :)

én egy olyanról szedtem, ahol a 2 cd egybe van csomizva. és password-öt kér a bontásnál. az jó, emberek??? -1511MB-
címet most nem tudok írni. másik gépen van a torrent. sorry. :(