Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • shad0w
    Na üdv újra!

Történt egy érdekes és nagyon idegesítő dolog amiből ismét tanultam valamit, a tanulságot pedig megosztom veletek :)
    Szal az van, hogy már a 4. szezonban járok az FC Fehérvárral, sikerült egy nagyon erős csapatot összehozni, és már a staff is nagyon komoly volt (legalábbis azthittem) majdnem az összes ember a legmagasabb, legtapasztaltabb szinten volt. Úgy gondoltam, hogy már elég jók hozzá, hogy pár dolgot rájukbízzak, természetesen a fontosabb dolgokat azért továbbra is én irányítottam. Nagyrészt az utánpótlást, az ifit, a stadiont, a fejlesztéseket és a további staff szerződtetését hagytam a segédekre. Eleinte nem volt semmi gond, aztán egyszercsak azt vettem észre, hogy a felhasználható wage budget, tehát a max felhasználható fizetés -55 millióra csökkent! Nem vicc, előtte +200ezer körül volt, és egyik napról a másikra -55 millió lett. Gyorsan átnéztem a játékosok fizetését, ott nem volt gond, és utána megnéztem a staff fizetéseket és ott észrevettem, hogy a segédem által szerződtetett psyho 55milliót keres... De ez még nem a legdurvább... Ugyebár gondoltam gyorsan kirúgom, mentem a menthetőt. Csakhát ugye a végkielégítés... 4 éves szerződése volt, havi 55millás keresettel... 5 milliárdot (!) kellett fizetnem, hogy kirúghassam... Szal nem túl valószínű, hogy innen fel tud majd állni a csapat...
    Tanulság: ne bízz a segédekre semmit...