Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • donpedro
    Üdv, én csak mostanában kezdtem el játszani, eléggé vegyes a véleményem. A REAC-cal vagyok, 12 forduló után jelenleg a 7. helyen állunk, de hihetetlenül hullámzó a teljesítményünk, állandóan ingázunk a 4., illetve a 8. hely között.

Sajnos a 3D engine borzalmas, ami azért fájó, mert az első 1-2 meccsen még nem tűnt rossznak, de idővel egyre borzasztóbbnak érzem. Főleg az idegesítő, hogy a script miatt (majdnem) mindig csak két játékos mozog a labda felé, ergo hiába van öt védőm az egy csatár ellen, lényegében egy-egynek számít, ráadásul az esetek kb. felében nem az a játékos indul a labdáért, aki a legközelebb van. A kapusok teljesítménye egyébként szintén röhejes.

Gondoltam rá, hogy inkább hagyom is a 3D-t, de aztán balszerencsémre végignézegettem a nemzetközi kupák eredményeit, és rájöttem, hogy az eredmények kiszámítása sem erőssége a játéknak. Egy jellemző példa:
    A Fehérvár az Intertotó kupában előbb simán kiverte a svájci Young Boys-t, majd könnyedén elintézte a görög Iraklis-t is, hogy aztán 5-4-es összesítéssel legyőzze a Borussia Dortmundot!!! De ez még nem minden, ugyanis az Intertotó Kupa fináléjában a Newcastle 4-0-ra és 9-1-re!!!! verte meg az addig szárnyaló magyarokat... No comment. Ja, mellesleg a Fehérvár a bajnokságban kieső helyen van, éppcsak megelőzi őket az Újpest...

Van még egy problémám, igazoltam néhány (magyar szinten) jó képességű külföldi játékost, de kivétel nélkül mindegyik pocsékul teljesít, pl az elvileg a többieknél messze jobb török csatárom 10 meccsen egy gólt sem rúgott, és 6-osnál jobb teljesítménye nem volt még, és a többiek sem sokkal jobbak. Mármint a légiósok. :)

Na mindegy, azért még próbálkozom, legalább egy szezont biztos befejezek, aztán majd meglátjuk.