Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • bmffm856
    hello! a Balaton FC-s sikersztorimat kicsit félredobva, most egy új kihívás elé nézek...:) a Fiorentina menedzsereként kezdtem karriert...elkezdtem vásárolgatni, Firenzébe csábítottam Iaquintát, Barzaglit, Grossot és Baronét...namost a gond az, hogy az igazolásokra kapott keret meglehetősen megcsappant, sőt, mínuszba csapott át...ezt lehetne ellensúlyozni, mert van két-három játékosom, akiket el szeretnék adni, amely pénzből renbe jönnék...csak nem akarja senki vinni őket...a kérdésem az lenne, hogy nem lehet-e valakire rátukmálni egy játékost? hogy ugyan már vegye meg, mert nagyon jól jár vele...:):) a másik meg, hogy alapból nincsen reserve teamom...azt be lehet valahogy állítani hogy legyen? hát...köszi előre is a segítséget...végezetül berakom a szezonnak nekivágó kezdő 11-emet:

AC Fiorentina: Frey - Grosso, Barzagli, Ujfalusi, Pasqual - Barone - Brocchi, Jörgensen - Fiore - Toni, Iaquinta

azért nem rossz szerintem...:):)