Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    hát a lényeg kiválasztok egy posztot és egy szerepkört amit játszatni akarok: tegyük fel ez most legyen egy középső támadó középpályás, aki iránytót játszana. A szükséges képességekre kell koncentrálni. Ja és én csak nagyon-nagyon ritkán veszek 27 évnél idősebb játékost a Westbe még nem vettem. Szal transfer market és a kívánt adatokat beírom 18-27 éves és megnézem mit dob ki. A talált játékosokat végignézem, az első 20-30at a stílust is figyelembevéve összehasonlítom az aktuális játékosommal. Cserének nem igazolok senkit. Ha találok jobbat, akkor megnézem az árat és tanakodok a forma és stlus alapján befér-e. Ha igen szerencse, ha nem szűkítem a keresést, országokra, csak válogatott, min passing képesség ilyesmi, és hasonló módon hasonlítgatom az aktuális és a jelölt játékost. Ha nincs megfelelő, akkor megyek az országokra. Végignézem az angol első három osztály összes csapatát, ha nincs jönnek a brazil és argentin csapatok, ha nincs spanyol, német, olasz, skót, és francia bajnokságok összes csapatát, keresve a megfelelő játékost. Ha nincs akkor nem igazolok, ha van néhány jelölt short list és hasonltgatások, sajáttal egymással, és ha megvan a top 3 akkor agent inquiry és kidobja a kb árakat. Hát lényegében semmi extra, csak sok játékost végignézek.

Sokszor keresek 20-22 év alattiakat, és tehetségesnek tűnőknek. Pl tök véletlenül találtam rá egy free agentre, 20 éves védő és ,5 milla az értéke. Ja évelején az összes free agent célpont 2-3 milla érték fölött és 27 é alatt. van sok. és min pénzért leigazolod, játszik fél évet és vagy eladod, vagy mást adsz el... -nem speciális a keresésem, csak hosszú... nagyon hosszú...