11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • savafan
    Neked még mindig a kilépés a gondod?
    A játékkal elvileg nincs baj. A patch és egyéb magyar frissítés is működik. Az editor maga is jó. Tehát valahol nálad lehet valami gubanc mert ezen összetevők jól működnek mindenkinél. Talán szedd le és tedd fel újra. És utána buherálj rajta, de csak ésszel.
  • savafan
    A transfer listában jelezve van, hogy kinek mennyi az ára. Ott keresgélj valami "free" vagy valami hasonlóra.
    talán igen. de ezt a profi igazolók tudják, talán.
  • tobias88
    KÖNYÖRGÖK MIT CSINÁLJAK, már jöttem párszor, de csak azt mondtátok mit ne csináljak: nem megy ez a TCM utód. ÉS rámentem a WRITE CURRENT ADATBÁZISRA ELISMEREM, de ez már visszahozhatatlan, és nem fog menni?
  • FrezeR
    ez tényleg hosszú, de legalább eredményes. szóval cserének nem igazolsz senkit? hm. hány játékosod van a keretben általában?
  • báttyó02
    sziasztok,az lenne a kérdésem,hogy itt van ingyen igazolható játékos? ha igen azt hol találom meg?
    és van oylan mint a football managerbe hogy lejár a szerződése egy játékosnak,és én megegyezek vele,pár honap mulva pedig ingyen leigazol hozzám!?
  • savafan
    Találtam egy nem kis hibát, ráadásul most a hiba miatt én szoptam:(
    Nemzetközi kupameccset kellet játszanom. Odavágó meccs volt. Text módban. Erre egymás után lenyomta mind a két meccset cserék és állítások nélkül:( Mint kiderült a második meccsen 2 emberem a kezdőben játszott akik az első meccsen lesérültek és lecseréltem őket. Ráadásul mivel nem tudtam csapatot változtani a két meccs alatt az átlag 80-100 közötti játékosaim most 40-50 közötti erővel rendelkeznek. A fatigue listám a hírek közt nem fért ki egy lapra. Kb. 8-10 játékost tettek pihilistára:( Érdekes lesz a következő kezdőcsapatom.
    Lehet, hogy érzi a gép, hogy esetleg megnyerhetem a bajnokságot és megpróbál bekavarni:)
    És persze idengenben lőtt több góllal az ellenfél jutott tovább:( Köcsög gép!!!!!!!!!!
  • savafan
    Megkreáltam, csak mivel új játéknál élesedik ezért még nem láttam. Illetve mégis.
    Egyszercsak egy hét erejéig élesítve volt a reserve csapatom. Kiderült, hogy összesen 5-6 játékos van benne jelenleg. Szinte mind csatár:( Aztán gondoltam, hogy most már akkor rendesen fog menni. És majd szerződtetek oda ifiket addig. Erre a következő héten már nem volt látható. Még jó, hogy vártam a szerződtetéssel és nem veszett kárba pár tehetséges fiatal akiket nem tudtam volna kivenni a csapatból, mert nem látom.
  • Andretti
    tényleg savafan sikerült a reserve liga, vagy letettél róla?
  • Andretti
    hát a lényeg kiválasztok egy posztot és egy szerepkört amit játszatni akarok: tegyük fel ez most legyen egy középső támadó középpályás, aki iránytót játszana. A szükséges képességekre kell koncentrálni. Ja és én csak nagyon-nagyon ritkán veszek 27 évnél idősebb játékost a Westbe még nem vettem. Szal transfer market és a kívánt adatokat beírom 18-27 éves és megnézem mit dob ki. A talált játékosokat végignézem, az első 20-30at a stílust is figyelembevéve összehasonlítom az aktuális játékosommal. Cserének nem igazolok senkit. Ha találok jobbat, akkor megnézem az árat és tanakodok a forma és stlus alapján befér-e. Ha igen szerencse, ha nem szűkítem a keresést, országokra, csak válogatott, min passing képesség ilyesmi, és hasonló módon hasonlítgatom az aktuális és a jelölt játékost. Ha nincs megfelelő, akkor megyek az országokra. Végignézem az angol első három osztály összes csapatát, ha nincs jönnek a brazil és argentin csapatok, ha nincs spanyol, német, olasz, skót, és francia bajnokságok összes csapatát, keresve a megfelelő játékost. Ha nincs akkor nem igazolok, ha van néhány jelölt short list és hasonltgatások, sajáttal egymással, és ha megvan a top 3 akkor agent inquiry és kidobja a kb árakat. Hát lényegében semmi extra, csak sok játékost végignézek.

Sokszor keresek 20-22 év alattiakat, és tehetségesnek tűnőknek. Pl tök véletlenül találtam rá egy free agentre, 20 éves védő és ,5 milla az értéke. Ja évelején az összes free agent célpont 2-3 milla érték fölött és 27 é alatt. van sok. és min pénzért leigazolod, játszik fél évet és vagy eladod, vagy mást adsz el... -nem speciális a keresésem, csak hosszú... nagyon hosszú...
  • skristof
    nem mind a 78 oldal szól erről
    viszont a fejlécben jelezni fogom amint valami új jött ki, és érdemes a figyelmetekre

a magyarítás már készül szöveg pedig szerintem elég egyértelmű!
  • FrezeR
    esetleg a keresési szisztémádba is beavatnál?:) én is sok időt töltök kereséssel
  • Andretti
    Újratelepítés után a prog néha hagy "szemetet"! Takaríts ki mindent, fájlokra mappákra értem, vagy ha értesz hozzá (nem nagy cucc, de a rendszert is leamortizálhatod vele szal vigyáz) akkor a registryt takarítsd ki. Ismerős, más játéknál nekem is volt ilyen, hátrahagy kis fájlokat, és misztikus módon nem írja fölül őket! Ezt ajánlom, meg nekem a játék fontosabb mint az editor. Kreáltam editorban, de save nélkül restore lett belől. Túl értékes az a 4 év!!! Pedig Gera iszonyat jó volt!!!!!!

Savafan jó példa nekem is: Még októberben a DVSC-vel nyomtam, és felajánlották a csapat FÉL ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉT egy játékosért, de nem adtam el. Nagy úr a szív, de másik már a West Bromban, Noé Pamarot-t megvettem 2 milláért, és a legjobb védőm volt 2006 ban, de olyan csúcs legjobb hogy iszonyat. 2007 félévekor, védőpótlás nélkül eladtam az arsenalnak (28 évesen) 7,5 milláért és én nyertem. Azóta is uannyit ér, alig játszik, és a pályafutásának csúcsa a velem elért UEFA kupa. Azóta Vincent Kompany van helyette aki 2009 ben 22 éves és 11 millát ér! Szal megérte eladni Pamarot-t. És gondolj bele: Totti már javulni nem fog hisz 29, jön az örgedés (fejlődni már biztos nem fog) és 30 millából akár 2 fiatalt is vehetsz akikből Totti lesz. Igaz sok idő keresni, de én rászánom, megéri sztem az eddigi 2 nap 4 órából min 6-7 óra ilyen kutatás, mert iszonyat időt töltök a transfer marketben. De megéri hisz olyan ifijeim vannak...!!!
  • tobias88
    és nemszabad????
    akkor mitcsináljak? mert újratelepítem, patch fel és kilép!!!
  • shad0w
    Azért mert az editor piszkálása után a leggyakoribb hiba az szokott lenni, hogy nem nyomnak "Write Current Database For Game" gombot, így a játék különféle hibákat csinál, elromlik a transfer list, hibásak a játékosok adatai, belassul a játék, lefagy, kilép stb...
  • tobias88
    Először nem, utána igen, de ez mér fontos hogy nyomtam -e?????
  • savafan
    Köszi, akkor megnyugodtam! Azt hittem, hogy majd leszedik a fejemet illetve, hogy a csapat morálja a béka segge alá esik. Onnan pedig nehéz lenne kirángatni egy jelenleg jól prosperáló csapatot.
  • shad0w
    Ja és utólag BÚÉK mindenkinek :)
  • shad0w
    Hát nem igazán tudom, hogy valahogy vissza lehet-e vonni...
    Mindenesetre olyan velem is volt, hogy felkészülési meccseket szerveztem a szünetre, amikor a játékosoknak pihenni kellett volna, féltem is, hogy rossz hatással lesz rájuk, a morálra, de szerencsére semmilyen következménye nem lett...
  • shad0w
    Idézet korábbról:
    "Ja és miután végeztél ne felejts el "Write Current Database For Game"-t nyomni! (jobb alul nagy gomb, fel fog tűnni :) )"

...nyomtál? :D
  • tobias88
    Valaki nemtudja miért lép ki a game, ha jobb gombot nyomok bármire? A patch is fent van, és eddig ment rendesen, de belenyultam az editorba és azóta kámpec.
  • savafan
    Egy kérdésem lenne:
    Véletlenül, figyelmetlenségből a karácsonyi hosszú szünetre edzőtábort állítottam be. Azt már nem lehet valamilyen módon semmissé tenni? Nem tudom sehogy sem megváltoztatni.
  • FrezeR
    nekem mindig nagy fejtörést okoz, hogy ha döntenem kell, hogy megtartsam e a nagy sztáromat visszavonulásáig vagy adjam el amig ára van. nem könnyü:)
  • savafan
    Sajnos ilyen ragaszkodó fasz vagyok:) Cassanot is itt akarom tartani. A két kedvencem és nem válnék meg tőlük:(
    Sajnos fiatalokat keresgélni igen időigényes dolog. Találtam párat de elég macerás. Azokat elsősorban ajánlás útján néztem utána.
    Tevezt is akartam de mivel az első körben nem adtam neki eleget gyorsan leigazolta saját csapata 2010-ig. Helyette lett Podolski az utolsó pillanatban.
  • owen20
    Sziasztok!
    Nagy nehézségek és tanulás után végre lejátszhattam a nagy derbit a két borrusia csapott össze Dortmundba!
    Egy hazai játékos kiáálitása után szabadrúgásgóllal megszereztem a vezetést a meccs 55-perce környékén!Gams Pedersen volt eredményes!
    Majd nemsokkal később újra eredményes volt és így 2-0-ra megvertem otthon a Dortmundot!
    Majd otthon fogadtuk a Hamburgot és egy szoros meccsen 2-2-es döntetlent játszottunk!Megnyerhettem volna a meccset de sajna nem jött össze!
    Most játszom a Shaktar D.-el a BL-ben idegenbe és egy elég nehéz meccs lesz főleg úgy hogy 3napra rá pedig Shalke ellen idegenbe egy fontos bajnoki vár ránk!Shalke az első a bajnokságban 19p. B.Dortmund 19p. B.Mönchengladbach(én)18p.
    Tehát elég szoros!
    Sziasztok!
  • Andretti
    viszont savafan én még mindig eladnám tottit. most van a csúcson innen már nincs út felfele. És 30 milla fölött meg is vennék (2,3 milla értékű 28 éves védőt eladtam 7,5 milláért az arsenalnak, és azóta is annyit ér) megéri fiatalokba fektetni: Reyes, Mascherano, Tevez, meg hasonlók ha keresel a piacon vannak nagy ifi sztárok viszonylag olcsón
  • Andretti
    Őszintén a 87. perc utáni győzelem szerintem merő szerencse volt... De ki tudja. Az tény, hogy ha jó a fitnessed, akkor a forward runokat és a close downokat jobban bírod, de ha megfigyeled, nem olyan nagy a fitness különbség mint volt. Itt gyakori a 100as fitness (én a premier ligában értem) ezért nem nagy a különbség. Azért a sunderland és a chealsea közt van különbség (meg is van az eredménye).
  • savafan
    A text mód tetszik:) Amióta lecseréltam a 3d-s módot azóta valamennyire azt csinálják amit kéerek tőlük. Én pedig azt kérem, hogy nyerjenek:) Azóta hibátlan a mérlegem és ebbe még az is belefért, hogy Tottit már megint lerugták 8 hétre. Viszont Pirlo és Kerlon nagyszerűen pótolják felváltva. És pár játékosom is megtáltosodott. Montella 8 góllal a 3-ik a ligában. És most nincs olyan mint tavaly, hogy az első játékos már féltávnál vagy 20 gólnál tartott:(
    És kijön a csapatok közti különbség. Az egyik ellenfélnél látványosan az erönlétben voltam jobb. 1 góllal vezetett a 87. percig. Addigra már több csatárt is bevetettem és megemeltem a támadók létszámát és stílusát. Aztán 11-el egyenlítettem és még két gólt lőttem. Elfáradt az ellenfél.
  • Andretti
    Nincs
  • Uly
    Nem olvasnám végig mind a 78 oldalt, ezért megkérdezem.
    Valaki írja le légyszi, h van-e magyarítása ennek a csodás game-nek? És ha van honnan lehet letölteni?
    Thanks
  • savafan
    Én eddig főleg 3d módban nyomtam gyorsított sebességgel.
  • Andretti
    Aszisztens. De mindig sz@rul cserél... csatár posztra védőt hoz, meg sok marhaság jobb oldalit balra ilyesmik... Jó sokáig tartottén most járok 2 nap 4 óránál és a 4. évemben... Általában text modeban average sebességgel...
  • savafan
    2 nap 7 óra és 40 perc
  • savafan
    Melyik módban követi a legjobban az utasításokat?
    A gyors végeredménnyel az a bajom, hogy közben nem tudok belenyúlni a meccsbe. Olyankor a csapatomat (cserék, stb.) az egyik asszisztensem intézi? Vagy valami vadbarom?:)
  • engine
    Én a védőket sosem engedem előre, így viszonylag stabil a védelem. Igaz viszont, hogy csak nagy csapatokkal próbáltam.
  • savafan
    Asszem 2 nap. De már nem emlékszem.
  • Andretti
    mennyi idő volt az első évet lejátszani? A mentéskor mit ír?
  • Andretti
    hát 3D-s meccseken az ai elég gyenge (mesterséges intelligencia) ezért az utasításokat nem követik. Nézd csak meg a fifát. Nos it ua van csak butítva. A másik, minden védő hibázik többet kevesebbet, mert ha nem tennék minden meccs 0-0 lenne. Szal elég nehéz ezt átlátni. Én az emberfogást nem szeretem, a gyors támadók ellen visszább húzom a védősort "deep" be, meg csak own halfos close down és csak sometimes forward runs. Nekem ez úgyahogy bejön. Nistelrooyt kiüti, még nem rugott nekem gólt pedig volt már min 10 meccsünk!
  • savafan
    Köszi!

Akkor az investment rész felejtős. Tényleg többet ér egy jó meccs bevétele.
    A tőzsde pedig még nem vonatkozik rám mert még nincs meg a 3 év:(
  • savafan
    És egy taktikai tanács kérés.
    Aránylag jó hátvédeim vannak jó fizikummal. És állandóan a középső védőim közt ugranak ki az ellenfél támadói és egyedül vezetik a labdát a kapura. És persze be is vágják. Akárhogy állítom a hátvédsort. Még emberfogást is állítok és mégis.
    Van valakinek tanácsa arra, hogy ez megszűnjön?
  • tobias88
    Tehát akkor még nincs magyarosítás?