Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Újratelepítés után a prog néha hagy "szemetet"! Takaríts ki mindent, fájlokra mappákra értem, vagy ha értesz hozzá (nem nagy cucc, de a rendszert is leamortizálhatod vele szal vigyáz) akkor a registryt takarítsd ki. Ismerős, más játéknál nekem is volt ilyen, hátrahagy kis fájlokat, és misztikus módon nem írja fölül őket! Ezt ajánlom, meg nekem a játék fontosabb mint az editor. Kreáltam editorban, de save nélkül restore lett belől. Túl értékes az a 4 év!!! Pedig Gera iszonyat jó volt!!!!!!

Savafan jó példa nekem is: Még októberben a DVSC-vel nyomtam, és felajánlották a csapat FÉL ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉT egy játékosért, de nem adtam el. Nagy úr a szív, de másik már a West Bromban, Noé Pamarot-t megvettem 2 milláért, és a legjobb védőm volt 2006 ban, de olyan csúcs legjobb hogy iszonyat. 2007 félévekor, védőpótlás nélkül eladtam az arsenalnak (28 évesen) 7,5 milláért és én nyertem. Azóta is uannyit ér, alig játszik, és a pályafutásának csúcsa a velem elért UEFA kupa. Azóta Vincent Kompany van helyette aki 2009 ben 22 éves és 11 millát ér! Szal megérte eladni Pamarot-t. És gondolj bele: Totti már javulni nem fog hisz 29, jön az örgedés (fejlődni már biztos nem fog) és 30 millából akár 2 fiatalt is vehetsz akikből Totti lesz. Igaz sok idő keresni, de én rászánom, megéri sztem az eddigi 2 nap 4 órából min 6-7 óra ilyen kutatás, mert iszonyat időt töltök a transfer marketben. De megéri hisz olyan ifijeim vannak...!!!