Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • savafan
    Lement az első idényem.
    A csapat az ötödik helyen végzett a bajnokságban. Az utolsó hónapban a hónap menedzsere lettem:)
    Az év csapatába 3 játékosom fért be (Totti, Kilbane, és asszem Bovo).
    Nemzetközi kupát nyertem és az olasz kupadöntőn elbuktam. Az első meccsen odahaz kikaptam a juvétól 2-1-re. Aztán idegenben egy teljesen felforgatott csapattal nyertem 2-1-re. A túlórában sem esett gól (3 kapufát lőttem és egy kimaradt büntetőt a meccs alatt) így a 11-esek döntöttek. Én kettőt hibáztam szemben az egy juveivel:(
    Közben elkezdődött a VB és ezért a két csapat még csak nem is hasonlított az eredeti felállásra. Nálam 4 kezdő hiányzott.
    Engem is afrikai csapat zaklatott csak az eddigi szenegállal szemben engem a ghanai csapat kebelezett be:) Nem gyenge csoportba kerültem (Brazilia, Nigéria, Ukrajna). Legalább megnézem mit tudnak a brazilok:)
    Majd jön pár kép és statisztika. A nyári pihenő alatt stadiont építek és asszem igazolok pár nagy nevet. Nem gondoltam, hogy ekkora plusszban zárom az évet. 50 milla körül indultam és a végére 90 körül járok. Jól választottam amikor a kupameccsek nagy jutalmára tettem az elején.