Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • shad0w
    Üdv!

Na ma kipróbáltam azt a bizonyos "csillagos patch"-et... Hát nemtudom, igazából nekem nagyon nem jött be, mégpedig azért mert túl sok dolgot változtat meg a játékon... Az valóban jó, h mutatta a tehetséget, meg h mien poszton milyen erős a játékos (mondjuk én spec ennek örültem a legjobban h kivették végre) de egy csomó más dolgot is elállít ami viszont eléggé átláthatatlanná és érthetetlenné tett számomra jópár dolgot... Például lejátszottam egy meccset ahol a meccsen legjobb osztályzatot kapott játékosom mesterhármast lőtt, ő volt az egész mezőny legjobbja 4-es osztályzattal, az ellenfél legjobbja pedig 2-es osztályzatot kapott... És még rengeteg ilyen apróságot elállít, mint pl a játékos mellett már nem lehetett látni, h mien posztokon tud játszani, hanem csak a legjobb posztja jelent meg mellette... Szal kicsit visszaállítja a játékot olyanra mint a 2005-ös volt... Amúgy a mentéssel nekem nem volt gond, simán tudtam játszani a régi mentésemmel tovább. Na szal nálam 30 perc után uninstall lett belőle...

Ezután pedig befejeztem az idényt, FC Fehérvárral megnyertem a bajnokságot és a kupát, két szélsőmet pedig az év csapatába választották. Míg fehérvári játékosaim a jól megérdemelt pihenőjüket töltötték felkértek Senegal kapitányának, akiket kisebb nehézségek árán továbbjuttattam a csoportból (olaszország után a második helyen, a görögöket elütve a továbbjutástól) majd végül megnyertem velük az egész vb-t. Érdekesség, h a döntő mérkőzés Senegal - Lengyelország volt :) Szintén két játékosom került a drímtímbe, egyikük Niang aki az egész rendezvény legjobb játékosa és gólkirálya is lett :)

Összességében egész jó évet zártunk minden téren :) Boldok Karácsonyt, BÚÉK, és hatalmas szilveszteri bulit mindenkinek! :)