Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És akkor pl. nemtudok egy emebrt se csinálni ? (pl. magamat)
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
na ne....
Na egy bibi:Gera itt is 32 éves LOL
Na de mondom átírom az editorban és mit látok???
NINCS EDITOR!!!
Na de mondom átírom az editorban és mit látok???
NINCS EDITOR!!!

nforce - on fenn van már, az jó ! Csak mikor majd ftp-n is lesz az már nagyon jó lesz, és végül ha nekem is meglesz akkor csodálatos lesz. DDD
nah kb fél órája megjött a futár és meghozta juhéé😊) de látom közben neten is elérhetõ már😊 majd jövök a tapasztalatokat leirni😊
jó játékot mindenkinek!
jó játékot mindenkinek!
bár manapság már ki tudja, hogy melyik a jobb, a clone, vagy a crackes...
Elõbbibõl nekem a sims2 ment egybõl, a port royale 2 viszont csak huszadszorra, utóbbiból pedig pont a reloaded volt a legmegbízhatóbb. Várunk, várunk...
Elõbbibõl nekem a sims2 ment egybõl, a port royale 2 viszont csak huszadszorra, utóbbiból pedig pont a reloaded volt a legmegbízhatóbb. Várunk, várunk...
Hello!
Kijött a RELOADED verzió is, én ebben bízom. Remélem, még ma felnyomják valahová a sok akció-szar helyett! Ha látjátok valahol, ne legyetek restek megosztani a közösséggel! 😊
Kijött a RELOADED verzió is, én ebben bízom. Remélem, még ma felnyomják valahová a sok akció-szar helyett! Ha látjátok valahol, ne legyetek restek megosztani a közösséggel! 😊
Én nem tudom, hogy hová a franba siettek vele. Kell vagy 3-4 hét, mire kijön egy értékelhetõ patch és utánna tényleg lehet vele játszani! 😞
Van már más verzio is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Maximum torrent-es cím lesz órákon belül. Még.
Kíváncsi vagyok, hogy Jakuzáék mikorra lesznek meg a 100 százalékos magyarítással. Én szurkolok nekik. 😊
Kíváncsi vagyok, hogy Jakuzáék mikorra lesznek meg a 100 százalékos magyarítással. Én szurkolok nekik. 😊
ok
csak egyfajta van, és a vengeanceos a clone cds 😊
és nem, még nem, elvégre még egy órája sincs, hogy kikerült nforcera
és nem, még nem, elvégre még egy órája sincs, hogy kikerült nforcera
Van vanegance is! Tudtok warezcímet?
Ezek eszementek. 😄 Pár órája néztem és akkor még híre hamva sem volt 😊)
Juhéééé 😊)
Juhéééé 😊)
na én hogy jártam...ugye tegnapra vártam a játékot és tegnap elõtt ugye irtam is hogy megkaptam a telcsit, hogy csütörtökön hozzák ki.
egész nap várok várok..sehol senki persze tiszta ideg voltam.
már du 5 is elmult és csak nem jöttek. na ma pár perce felhivtam õket és képzeljétek el, hogy az összes emberkéhez kiszállitották másnap és az enyémet meg otthagyták!!! azt sem tudom sirjak vagy nevessek ezen de az biztos, hogy k..va idegesitõ! aztán most lehet, hogy még ma sem kapom meg és itt a hétvége.....szóval áhhh 😞(
egész nap várok várok..sehol senki persze tiszta ideg voltam.
már du 5 is elmult és csak nem jöttek. na ma pár perce felhivtam õket és képzeljétek el, hogy az összes emberkéhez kiszállitották másnap és az enyémet meg otthagyták!!! azt sem tudom sirjak vagy nevessek ezen de az biztos, hogy k..va idegesitõ! aztán most lehet, hogy még ma sem kapom meg és itt a hétvége.....szóval áhhh 😞(
Jó neketek hogy már megvan, majd pár jó képet ami szeritetek nagyon jó vagy ilyesmi rakjatok fel köszi szépen.
hello
nah, most töltöm fel a master.dat-ot
remélem nem törlik hamar az UWsek
save target as...
szívesen 😊
nah, most töltöm fel a master.dat-ot
remélem nem törlik hamar az UWsek
save target as...
szívesen 😊
football without ultras is nothing
Nah végre megvan!!
Megvettem az árkádban!
Hát az egész eléggé kesze-kuszán lett megoldva,de majd megszokom!!
Még csak 10 percet játszottam vele,de amúgy szerintem nagyon jól néz ki!!
Na csá,megyek edzésre aztán meg jövök játszani!
Megvettem az árkádban!
Hát az egész eléggé kesze-kuszán lett megoldva,de majd megszokom!!
Még csak 10 percet játszottam vele,de amúgy szerintem nagyon jól néz ki!!
Na csá,megyek edzésre aztán meg jövök játszani!
Én inkább "megveszem". 😊
De megvenném ha lenne mibõl. Ez az egyetlen játék ami megéri a pénzt amit elkérnek érte. De sajnos akkor is sok... Majd pár év múlva...
Addig maradnak az online "boltok".
De megvenném ha lenne mibõl. Ez az egyetlen játék ami megéri a pénzt amit elkérnek érte. De sajnos akkor is sok... Majd pár év múlva...
Addig maradnak az online "boltok".
üdv neked újra itt Szilárd!😊
AMD: én már nem is tudom mi volt az eredeti dátum de mindegy is ha már holnaptól kapható lesz. te is megveszed? amugy ugy tünik nekem, hogy idén az ea minden játékát elõrehozta pár nappal. de ez csak jó nekünk😉
AMD: én már nem is tudom mi volt az eredeti dátum de mindegy is ha már holnaptól kapható lesz. te is megveszed? amugy ugy tünik nekem, hogy idén az ea minden játékát elõrehozta pár nappal. de ez csak jó nekünk😉
Hmm...
De hogyhogy már kiadták mikor 22.érõl volt szó?
És hogyhogy nincs fennt az online boltokban?
Ki érti ezt... 😞
De hogyhogy már kiadták mikor 22.érõl volt szó?
És hogyhogy nincs fennt az online boltokban?
Ki érti ezt... 😞
Hello FreezeR&többiek!
Jó rég nem voltam már erre, öröm látni, hogy megmaradtak a régi "arcok" is...
Ami infóval tudok szolgálni nektek, az az, hogy engem is 14 után hívtak fel, és azt mondták, hogy holnap kihozzák nekem, de ha nem kérem, akkor átvehetem akármelyik boltjukban is!
Azt mondta a csávó, hogy holnaptól már lesz az 576Kbyte boltban is, úgyhogy mondta, h tök mind1, h kihozzák-e vagy bemegyek érte, mert uakkor kapom meg kb.!
Jah, egyébként Szilárd voltam (magyarosítás anno)
Bye All!!!
Jó rég nem voltam már erre, öröm látni, hogy megmaradtak a régi "arcok" is...
Ami infóval tudok szolgálni nektek, az az, hogy engem is 14 után hívtak fel, és azt mondták, hogy holnap kihozzák nekem, de ha nem kérem, akkor átvehetem akármelyik boltjukban is!
Azt mondta a csávó, hogy holnaptól már lesz az 576Kbyte boltban is, úgyhogy mondta, h tök mind1, h kihozzák-e vagy bemegyek érte, mert uakkor kapom meg kb.!
Jah, egyébként Szilárd voltam (magyarosítás anno)
Bye All!!!
na látod ez tényleg igaz. nem tudom miért van ez. én ugy tudom vagyis az ea oldalán az volt ami a cdgalaxis-nál is szerepel. lehet, hogy 2 féle boritóval kerül forgalomba
csak azt nem értem,hogy miért van 2 fajta borítója a gamenak!!
Az 576 oldalán is más és a cdgalaxisén is!LOL
Az 576 oldalán is más és a cdgalaxisén is!LOL
Az lehet!!
Én se pesti vagyok csak oda járok suliba!!
Na akkor reménykedek,hogy holnap már hátha lesz!!
Én se pesti vagyok csak oda járok suliba!!
Na akkor reménykedek,hogy holnap már hátha lesz!!
én honnan tudjam mi van ott?? 😊 nem pesten lakom 😄
nem tudok neked mit mondani...nézz szét még pár helyen hátha. vagy lehet jobb lett volna elõrendelni neked is.
nem tudok neked mit mondani...nézz szét még pár helyen hátha. vagy lehet jobb lett volna elõrendelni neked is.
ma olyan 14 óra után valamivel. nem tudom, hogy megvenni lehet e már valahol üzletekben, de a héten szerintem már mindenképpen megérkezik mindenhová. ha nem akkor max jövõ hét eleje. 576 üzletben nem voltál esetleg? hátha ott van már!
Én ma voltam az árkádban a boltjukban és megnézte a srác a gépen és azt mondta,hogy még nincs!!
Mikor hívtak kb.???
Mikor hívtak kb.???
az elõbb telefonáltak, hogy holnap hozzák ki nekem a játékot!! jeee
huh nagyon várom már kiváncsi vagyok milyen lesz!
darazs24: én most is játszom még vele és 2060-ban járok de kvizben még egyszer sem volt részem ugyhogy...😊 szóval nem tudom miért nem jön vagy hogy jön ez...
huh nagyon várom már kiváncsi vagyok milyen lesz!
darazs24: én most is játszom még vele és 2060-ban járok de kvizben még egyszer sem volt részem ugyhogy...😊 szóval nem tudom miért nem jön vagy hogy jön ez...
Sziasztok.
Sikerült megoldanom a problémámat, ami a multkor volt. Elkezdtem valóságos karrier módban a Bolona csapatával. Ami egy kicsit fura számomra hogy a 2. szezonban félidõben vagyok, lejár a szerzõdésem nemsokára és nincs másik klubtól ajánlatom, pedig az elsõ 4 ben cikázok.
A másik ami érthetetlen nekem az pedig hogy, a magánélet menüben van az hogy nem nyeretm még kvíz játékban semmit. Olyat hol találok vagy a gép adja majd a lehetõséget?
Köszi.
Sikerült megoldanom a problémámat, ami a multkor volt. Elkezdtem valóságos karrier módban a Bolona csapatával. Ami egy kicsit fura számomra hogy a 2. szezonban félidõben vagyok, lejár a szerzõdésem nemsokára és nincs másik klubtól ajánlatom, pedig az elsõ 4 ben cikázok.
A másik ami érthetetlen nekem az pedig hogy, a magánélet menüben van az hogy nem nyeretm még kvíz játékban semmit. Olyat hol találok vagy a gép adja majd a lehetõséget?
Köszi.
nos akkor
"Az EA sikeres futball-menedzser sorozatának soros kiadása rengeteg újdonságot kínál. A megszokott (és továbbra is nagyon részletes) edzõ-menedzser funkciókon kívül most lehetõségünk lesz a saját csapatunk alapoktól történõ megszervezésére. Válassz egy várost, tervezd meg a csapatod címerét és mezét, kreálj játékosokat, és vágj neki a bajnoksághoz vezetõ útnak. A FIFA 2005 tulajdonosok a korábban automatizált meccseket az új „football fusion” rendszernek köszönhetõen most már maguk is lejátszhatják!
Az elõrendelések utolsó napja: 2004. október 14."
én errõl beszéltem szóval eddig lehetett elõrendelni. ez van az 576 oldalán.
és amikor irtam nekik azt mondták péntekre tehát tegnapra várták és elvileg aki megrendelte akkor jövõ héten már ki is postázzák nekik.
szóval megvenni szerintem még nem lehet de aki elõrendelte az megkaphatja hamarabb is pár nappal gondolom én...😊
"Az EA sikeres futball-menedzser sorozatának soros kiadása rengeteg újdonságot kínál. A megszokott (és továbbra is nagyon részletes) edzõ-menedzser funkciókon kívül most lehetõségünk lesz a saját csapatunk alapoktól történõ megszervezésére. Válassz egy várost, tervezd meg a csapatod címerét és mezét, kreálj játékosokat, és vágj neki a bajnoksághoz vezetõ útnak. A FIFA 2005 tulajdonosok a korábban automatizált meccseket az új „football fusion” rendszernek köszönhetõen most már maguk is lejátszhatják!
Az elõrendelések utolsó napja: 2004. október 14."
én errõl beszéltem szóval eddig lehetett elõrendelni. ez van az 576 oldalán.
és amikor irtam nekik azt mondták péntekre tehát tegnapra várták és elvileg aki megrendelte akkor jövõ héten már ki is postázzák nekik.
szóval megvenni szerintem még nem lehet de aki elõrendelte az megkaphatja hamarabb is pár nappal gondolom én...😊
Ezt honnan tudod?
az ok, hogy az a hivatalos, de elvileg az 576-hoz pl tegnap érkezett...de hogy ez tényleg igy van e...azért kérdeztem hátha tud valaki valamit. mindenesetre reménykedem 😊