11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#6147 ebben aj játékban valahogy fejlődnek a játékosok?
mert nekem ez nem igazán világos -
savafan #6146 Alapból bizonyos szorzókkal számolva költhetsz pénzt igazolásra. A csapatod valamelyik anyagi helyzetét nézi és abból következteti ki, hogy mennyit költhetsz. Hogy ezt meg lehet-e buherálni az editorban azt nem tudom. -
#6145 Nyilván nem... Meglepő, de az editor az editor.exe-vel indul :) Én spec nem próbáltam ilyesmit állítani, de tuti lehet, nézz körül benne egy kicsit, gondolom a klub adatainál lehet beállítani.
Ja és miután végeztél ne felejts el "Write Current Database For Game"-t nyomni! (jobb alul nagy gomb, fel fog tűnni :) ) -
Geroka16 #6144 kösz...feltettem az editort...de nem tudom használni.A játékon bellül kell használni? -
#6143 ezért van a fórum, nemteccik ne gyere be, ugyebár :)
amúgy owen20 írd le, engem érdekel :) -
#6142 Editorban biztos lehet állítani... -
Geroka16 #6141 hi!!!az lenne a kérdésem hogy nem lehet valahogy átállitani hogy egy klubbnak mennyi pénze van/legyen igazolásokra??köszi -
owen20 #6139 Helosztok!
Jeletkezem megint!
Nemsokár kezdődik itt nálam a nagy kupameccs a Mönchenglablach-Shalke mérközés!
Sajnos eléggé tartalékos a csapatom több meghatározo játékos hiányozni fog de remélem sikerül idegenbe kivivni a továbbjutást!
A bajnokságban 9 ponttal vagyok a Shalke elött 3fordulo van hátra és elég már egy x is a bajnokság megnyeréséhez!
Három meccsből majdcsak sikerül!
Megyek le is játszom és ha valakit érdekel el is mesélem mi történt majd a meccsen!
Jó éjt mindenkinek! -
#6138 ja, éppen ez volt sztem a baj! -
#6137 És miután belenyúltál editorral nyomtál "Write Current Database For Game"-t? :) Ez csak egy tipp, nálam már okozott ez gondot, hogy elfelejtettem... :) -
#6136 Hello, lenne egy nagy problémám, a játék, mint az előzőek kilép ha nyomk valamire jobbgombot, de ezt a patch mindig megoldotta úgy mint most, de belenyúltam editorral és azóta mindig kilép. Próbáltam újrarakni de ugyanaz van. Mi a sz@r baja van? -
savafan #6135 Hát sajnos a magyarításról az idén már valszeg lemondhatunk. Állítólag link emberek jelentkeztek a feladatra és a főszervező, intéző egyedül maradt az egész munkával:( Pedig szép ajándék lett volna karácsonyra. -
owen20 #6134 Ki vagy te raga88?
Mi a bajod velük? -
raga88 #6133 Owen20 ne rakjál fel ekkora képeket bazd+
-
Geroka16 #6132 hi!!!az lenne a kérdésem hogy nem lehet valahogy átállitani hogy egy klubbnak mennyi pénze van igazolásokra??köszi -
owen20 #6131 És jöjjön a tabella:
-
owen20 #6130 Na végre sikerül beszurni a képeket!Tessék
-
owen20 #6129 -
#6128 ez valamiért tényleg nem megy...:S -
owen20 #6126 Na mind1 nem megy akkor sajna kijelölöd és úgy menni fog!
Csáo -
owen20 #6124 Itt vannak a képeim a csapatrol és hogy hhogy állok sajna nem nagyon értem hogy lehet ide beszurni jol képet de ez van!:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051224/Borussia_M_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051224/igy__lunk_most_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
owen20 #6123 http://www.kepfeltoltes.hu/view/051224/Borussia_M_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
#6120 Vki tud már vmit a magyarosításról ? -
raga88 #6119 ello!!
Nekem az a bajom hogy felraktam egyszer és ment aztán letöröltem ujra raktam és ezt irta ki:Fifa manager 06 requires at least 525 mb of free swap file space.
Please free the required space and re-run game -
owen20 #6118 Hellosztok!
Én azt vettem észre ennél a patch-nél hogy a játékosok eléggé alul lettek(valaki meg túl felül)számozva és ez eléggé kihat az eredményekre is és ez zavaró!
Én egy félévet játszottam eddig Carrier módba 3csapatot adott be:B.Mönchenglablack -ot választottam,igaz eléggé erős csapat de ez volt!
Az elején rossz volt mert sok idős játékos van ott és nem is olyan jók!
Eléggé döcögösen indult a szekér, első meccsen 2-0-ra kaptam ki a Bayern Münchentől Münchenbe de azóta szárnyal a csapat!A Schalke elleni 4-2vereség még belefért de e két meccs kivételével mindegyiket pontot és pontokat szereztünk!
A 17 forduló végeztével az 1helyen állok 39ponttal mögöttem a Wolsburg-nak van 31pontja és követi a többi csapat elég szorosan(holnapra linkelek be majd képeket is)
A kupában a legjobb 8között vagyok a Bochummal játszok majd!
Elég jó csapatot raktam össze az is be lessz linkelve!
Sajna most a téli igazolásokkal egy-két meghatározo játékosom elment(pl Ode Kamphuis,Sonck)
De jöttem fiatalok(Altintop,Babic)
Alakul a csapat és ha igy kitart jövö évben jöhet a BL a fiatalokkal kiegészülve!
Mindenkinek sok sikert és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! -
#6117 nekem is mennek a régi mentések nincs semmi gond. ezt az meccs utáni osztályozós hibát én is látom. viszont nem értem miért lett ilyen. -
#6116 Üdv!
Na ma kipróbáltam azt a bizonyos "csillagos patch"-et... Hát nemtudom, igazából nekem nagyon nem jött be, mégpedig azért mert túl sok dolgot változtat meg a játékon... Az valóban jó, h mutatta a tehetséget, meg h mien poszton milyen erős a játékos (mondjuk én spec ennek örültem a legjobban h kivették végre) de egy csomó más dolgot is elállít ami viszont eléggé átláthatatlanná és érthetetlenné tett számomra jópár dolgot... Például lejátszottam egy meccset ahol a meccsen legjobb osztályzatot kapott játékosom mesterhármast lőtt, ő volt az egész mezőny legjobbja 4-es osztályzattal, az ellenfél legjobbja pedig 2-es osztályzatot kapott... És még rengeteg ilyen apróságot elállít, mint pl a játékos mellett már nem lehetett látni, h mien posztokon tud játszani, hanem csak a legjobb posztja jelent meg mellette... Szal kicsit visszaállítja a játékot olyanra mint a 2005-ös volt... Amúgy a mentéssel nekem nem volt gond, simán tudtam játszani a régi mentésemmel tovább. Na szal nálam 30 perc után uninstall lett belőle...
Ezután pedig befejeztem az idényt, FC Fehérvárral megnyertem a bajnokságot és a kupát, két szélsőmet pedig az év csapatába választották. Míg fehérvári játékosaim a jól megérdemelt pihenőjüket töltötték felkértek Senegal kapitányának, akiket kisebb nehézségek árán továbbjuttattam a csoportból (olaszország után a második helyen, a görögöket elütve a továbbjutástól) majd végül megnyertem velük az egész vb-t. Érdekesség, h a döntő mérkőzés Senegal - Lengyelország volt :) Szintén két játékosom került a drímtímbe, egyikük Niang aki az egész rendezvény legjobb játékosa és gólkirálya is lett :)
Összességében egész jó évet zártunk minden téren :) Boldok Karácsonyt, BÚÉK, és hatalmas szilveszteri bulit mindenkinek! :) -
owen20 #6115 Valakinek sikerült e a patchet kitapasztalni? -
skristof #6114 ne kiabálj
ha kisbetükkel irsz azt is el tudjuk olvasni
köszi -
#6113 Erre válaszoljatok légyszi:
2 PROBLÉMÁBAN SEGÍTSETEK LÉGYSZI: 1.:NINCS OLYAN PATCH, AMIVEL AZ EGYÉNI KÉSZSÉGEKNÉL MIUTÁN RÁKATTINTUNK A TRÉNINGNÉL, HOGY ARRA DOLGOZZON, KIADJA AZONNAL A SZÁZALÉKOT, NE CSAK MIUTÁN ÁTLÉPEK MÁSHOVA? 2.:AZ A SZÁZALÉK MIT JELENT? -
owen20 #6112 Amúgy köszi a patchet! -
owen20 #6111 Akkor várom hogy tapasztaljátok ki és várok jo megoldásokat a baj miatt! -
#6110 oks nincs mit. én is mentettem előtte mindent:)
owen: nem tudom miért lehet de én is megnézem majd, hogy fagy e, addig még nem jutottam el. -
#6109 kösz, majd holnap ha lesz időm tesztelem ezt is, de előtte csinálok biztonsági mentést a mostani játékomról mert féltem :) már csak 5 meccs van hátra a kupa és liga győzelemig :) természetesen pont most sérült le 5 hétre Kuttor és Sitku... :) -
owen20 #6108 Ez most néztem és akkor fordul elő ha a régi mentés van bent!És ketten keztünk el játszani és az a mentéssel nem stimmel valami! -
owen20 #6107 Hello!
Nemtudom kinek hogy mükszik a patch de jo meg minden csak egy baja van hogy játszani akarok meccset kilép a windows-ba és nem értem miért!ez valami hibálya a patchnek?segitsetek! -
#6106 tessék :)csillagos patch:) -
#6105 linkt! :) -
savafan #6104 Karácsony napjára van ígérve egy alap fordítás. Már csak 2 nap. -
#6103 2 PROBLÉMÁBAN SEGÍTSETEK LÉGYSZI: 1.:NINCS OLYAN PATCH, AMIVEL AZ EGYÉNI KÉSZSÉGEKNÉL MIUTÁN RÁKATTINTUNK A TRÉNINGNÉL, HOGY ARRA DOLGOZZON, KIADJA AZONNAL A SZÁZALÉKOT, NE CSAK MIUTÁN ÁTLÉPEK MÁSHOVA? 2.:AZ A SZÁZALÉK MIT JELENT?