Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • shad0w
    Nem értem pontosan a kérdést :) Én felraktam és utána pl az AC Milanos mentésem simán működött továbbra is, az FC Fehérvárosat viszont nem próbáltam így arról nem tudok mit mondani. A külföldi bajnokság nyilván azért működött tovább mert ott a játék elején nem jelöltem be h a magyar bajnokságot is részletesen fiygelje a játék. Viszont ha be lett volna akapcsolva akkor nemtudom, hogy működött volna-e minden hiba nélkül, nem próbáltam ki...
    Nekem eddig sem lépett ki, fagyott meg egyszer sem, és ezután sem, szal erről sem igazán tudok nyilatkozni :)

Az adatbázis és a grafikák elég korrektek lettek, biztos rengeteg munkájuk volt vele, szóval itt is megköszönöm a készítők fáradozásait :) Egyelőre csak az FC Fehérvárt néztem meg részletesebben, van pár adatbázisbeli hiba, posztokat és képességeket illetően de nem vészes. A korábban készített magyar adatbázishoz képest ebben mintha gyengébbek lennének a magyar játékosok és csapatok, de ez így talán reálisabb is :)

Nekem nagyon bejön, imádom felküzdeni a csapatomat a bl döntőig, szal mindenkinek csak ajánlani tudom :)