Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Neruel
    Köszönöm! Végre valaki kritizál is! :-)))))
    Nem tudnám megmondani, hogy miért írtam Manot, talán az ri-t olvastam n-nek. Javítom!!! Farkas Balázsnál csak bővíteni akartam a felhasználhatóságát, és alapvetően DM-nek dolgoztam ki, csak mellé került a CD is, de már nem.
    És kérlek tényleg szólj, ha még kiszúrsz valami bibit. Ez vonatkozik mindenkire, aki használja!!! :-)

A képekkel kapcsolatban, meg lehet, hogy az én photoshopom elavult. Nekem a 8-as verzió van meg, nem tudom az mikori. Az fmcorneren és a hivatalos oldal fórumán is több helyütt elmagyarázzák hogyan kellene megcsinálni, de nem minden lépést értek, és ahol meg képekkel illusztrálták ott meg olyan menüpontok kerültek elő, ami az enyémből hiányzik. Valami "transparent background"-ot emlegetnek. Eljutottam már odáig, hogy körberajzoltam, kivágtam és beillesztettem egy üres képre a játékost, de ezek után is kapott egy fehér hátteret. Azok a fájlok viszont teljesen háttér nélküliek, amelyek már a keletkezésük pillanatában is targa fájlok voltak, nem csak úgy konvertáltam őket. De ez sem vitt közelebb a megoldáshoz.

Ez a gameplay patch tényleg jobbá teszi?