Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • shad0w
    Ez így van, valóban teljesen eltérő eredmények születnek attól függően, hogy milyen módban követed figyelemmel a meccset... Ez a régebbi részekben is így volt, és sajnos most sem változott a helyzet... Én text módban játszom amúgy, sztem az a legjobb, legélvezhetőbb, és talán ott van a legnagyobb beleszólásom a játék menetébe... És számomra úgy tűnik mintha ott születnének a legreálisabb eredmények is...

Amúgy az alapított csapatommal első lettem a játékban szereplő legalsó angol bajnokságban, így feljebb jutottam :) 42 meccs 38-2-2, 127 lőtt és 23 kapott gól. Az év csapatába 7 játékosom került be, de ezekből 4 csak kölcsönben volt nálam és tőlük sajnos el kellett búszúznom... A gólkirály az egyetlen támadóm lett 61 góllal, de ő is csak kölcsönben volt nálam...
    Most éppen a következő idényre próbálom összekapni a csapatomat. Elég alaposan meggyengültünk, hiszen 4 olyan játékosomtól kellett megválnom akik stabil kezdők voltak... Ráadásul az évet is majd 200ezres veszteséggel zártuk, így most alig van pénzem igazolgatni, szerintem ismét játékosok kölcsönzésére fogok kényszerülni... Viszont a nézőszám hirtelen a duplájára ugrott, így ha sikerül bentmaradnom akkor a következő idényt már nagyobb reményekkel kezdhetem talán...

Na további jó játékot mindenkinek!