Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    Első benyomások tőlem:
    - Valóban aggasztó, hogy nem lehet meccsből kilépni, bár gyorsítással le lehet nyomni majd visszatölteni egy korábbi mentést.
    - egyenlőre kezelhetőbnek tűnik mint a 2005, mert nekem az állandóan behalt, pl. nem tudta kezelni, hogy az egyik ablakból egy bizonyos másikba akarok átlépni és ilyenkor nemcsak, hogy lefagyott, de a érdekes módon a mentés is tönkrement. Mivel itt most másképpen néznek ki (legördülős menüben) a különböző opciók így valószínű az ilyen hibák ki lettek küszöbölve. A nagy kérdés elöttem az, hogy mennyire lehet majd beleszólni az adatbázisba, mert, ha lesz rá lehetőség, akkor a playerek úgyis helyrehozzák az olyan hibákat mint Gera 33 éves, hibás nevek, igazolások stb. Biztosan lehet majd csinálni, vagy találni a weben mások által készített kiegészítőket, úgy néz ki mintha most a playerek hiányzó képeit is beleintegrálhatnánk a game-be. A másik nagy kérdés, hogy a többi ligával, alsóbb osztályokkal stb. kiegészülve és az esetleges előbb említett grafikai plusszok mennyire teszik instabillá a játékot, mert az FM-CM sorozat is azért nem gyúrt annyira a grafikára eddig se, hogy sebességben, stabilitásban, adatbázisban nőjjön a konkurencia fölé. Bevallom mindehhez nekem csak a 3d meccsek hiányoznak. Kinőttem már a gombfociból :) A FM 06, ha megközelíti a riválisát stabilitásban, adatbázisban, és eredményszimulátor-sebességben és le kell mondani mondjuk arról, hogy indiai meg ukrán csapatokat is irányítsunk, de cserébe 3d meccseken (mégha nem is FIFA minőségű grafikával) szoríthatunk a csapatunkért, akkor én ez mellett fogok voksolni.
    - még egy észrevétel: nekem hiányoznak a bekiabálós parancsok (vagy csak én nem találtam meg?)