11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#5565 Na emberek! Rájöttem, hogyan lehet reklámtáblákat eladni. :)))) Szerintem kicsit túlbonyolították, 1 felesleges lépéssel több van benne, de mindegy. Szóval a Negotiate gombra kell kattintani miután választottunk egy szponzort. Ezután feljön egy ablak, amiben a tárgyalási stílust lehet kiválasztani, és amint az OK gombra katt, már meg is van kötettve a szerződés. A felesleges lépés pedig az, hogy ha nem akarok tárgyalni, akkor is így kell csinálni, csak épp a kisablakban rögtön ok-t kell nyomni és nem kell tárgyalásokba bele menni. -
#5564 A 3D meccsekről annyit, hogy a 2004-ben tapasztalt amatőr hibák mint például a kapus röviden rúgja ki a lasztit de nem a védőhöz, hanem az előtte álló csatárhoz, aki 5 ilyenből egyszer sem képes betalálni a szinte üres kapuba, szóval ezeket úgy látom kiszedték, a 3D része sokkal komolyabb és jobb lett, mint korábban. -
#5563 Ez még mindig érvényes, és a képhez tartozó szöveg eredetileg, de technikailag csak így tudtuk megoldani. :))) Szóval ha valaki megmondja, hogy itt hogyan lehet hirdetőtáblákat eladni, nem csak tárgyalni róla, és a bekarikázott fehér számokat 0,5-1 méteres távolságból a világosbarnás-fehéres háttéren eltudja olvasni, az kap tőlem egy fagyit!
Egyéb, más vélemények? -
#5562 Mindenesetre szerintem elég rossz, hogy világos háttérre világos betűkkel és számokkal írnak. Mondjuk 800x600 felbontásban biztosan jobban látszik, csak épp olyan felbontás a demóban nincs. Azért remélem a játékban lesz.
A reklámtáblákról annyit, hogy ha a tárgyalás gombra kattintasz, akkor kijön egy ablak, hogy milyen stílusban szeretnél tárgyalni. Addíg nyomod a Negotiate gombot, amíg elnem állnak a szerződéskötéstől. Ennyi, más lehetőséget nem tapasztaltam, pedig jópárszor próbáltam.
A képen látható az első ajánlat piros, vagyis az már elúszott.
Ja, és köszönöm a kép beillesztést! -
skristof #5561 a szám 2,004,171 és fontban :) megjegyzem, nem hajoltam közelebb.. de van szemüvegem gépezéshez :P
ugyan még nem szedtem le a demot, de a másik kérdésedre a válasdz sztem ugyanaz, mint ahogyan eddig is volt. tárgyalsz tárgyalsz, és vagy elfogadják vagy kivörösödik a szponzor neve és akkor eláll a szerződéstől -
skristof #5560 -
#5555 És mekkora lehet a kép mérete max? Mert az 5544-es hozzászólásban elvileg ott a kép. az 1024-es méret akart lenni. -
skristof #5554 a kapcsos zárójelek után persze nem kell a space, csak ha nem rakom bele, akkor feldolgozza...
de ha ráklikkel itt alul a szövegdoboz alatt a [kép] linkre, és beleirod a feltöltött képed URL-jét, akkor az lesz a legegyszerűbb
többi probálkozásodat töröltem -
skristof #5553 az img tag-okkal rontod el :)
[ img]idejönaképURL-je[ /img] -
#5552 Elnézést mindenkitől, de próbáltam feltölteni a képet, sajnos sikertelenül. Valaki megtudja mondani, hol rontottam el? -
#5548 HOgy lehet ide képet betenni? -
#5544 Ha valaki megmondja, hogy itt hogyan lehet hirdetőtáblákat eladni, nem csak tárgyalni róla, és a bekarikázott fehér számokat 0,5-1 méteres távolságból a világosbarnás-fehéres háttéren eltudja olvasni, az kap tőlem egy fagyit. -
#5543 na kipróbáltam én is. eddig tetszik. szerintem jobb lett a menü legalábbis átlátható. a 3D meccs is jobbnak tünik nekem ami ugye fontos, mert más ilyen stílusu játékban ez hiányzik. és azért jó nézni a csapatot "élőben" is :) még pár dolgot szokni kell, de sztem jobb lesz mint a 2005 :) a meccs alatt a cserénél tényleg rossz, hogy nem irja ki melyik poszton játszik a cserepados...remélem ezt javitják. -
#5542 Az biztos, hogy simábban fut nekem is a demó mint a 2004. 1x-2x nekem is lefagyott, a 2004 de nem veszett el mentés. A demó viszont úgy megy mint a kisautó az úton. Szépen nyugodtan. :) :) -
#5541 Én is Veneziával kezdtem, aztán lett Leicester City és most Piacenza már több mint 3 éve. -
Larvin #5540 Tényleg a bekiabálásra gondoltam, tehát az ASDK stb. gombokra. Köszi a választ. Meglátjuk milyen lesz a teljes verzió. Én igazán úgyis csak úgy tudom élvezni, ha kedvenc kiscsapataimmal kezdhetek. Mit nekem Chelsea meg MU :)
Hajrá Shrewsbury és Cardiff! Egyéb vélemények a demó után???? -
skristof #5539 hmm bekiabálást irt tényleg... akkor sry :| -
skristof #5538 szerintem a félidőben lévő eligazításnál nyomkodható gombokra (dicséret,szidés,kristizálás,noszogatás) gondolt... -
#5537 A TCM 2004-ben a bekiabálós parancsok az A,S,és D betűkkel működtek, nekem a 06-ban is működnek ugyanezen gombokkal, de mivel a teljes hang hiányzik a demóból ezért nem is lehet hallani a kiablást, de a gomb utasítás műkszik. -
Larvin #5536 Első benyomások tőlem:
- Valóban aggasztó, hogy nem lehet meccsből kilépni, bár gyorsítással le lehet nyomni majd visszatölteni egy korábbi mentést.
- egyenlőre kezelhetőbnek tűnik mint a 2005, mert nekem az állandóan behalt, pl. nem tudta kezelni, hogy az egyik ablakból egy bizonyos másikba akarok átlépni és ilyenkor nemcsak, hogy lefagyott, de a érdekes módon a mentés is tönkrement. Mivel itt most másképpen néznek ki (legördülős menüben) a különböző opciók így valószínű az ilyen hibák ki lettek küszöbölve. A nagy kérdés elöttem az, hogy mennyire lehet majd beleszólni az adatbázisba, mert, ha lesz rá lehetőség, akkor a playerek úgyis helyrehozzák az olyan hibákat mint Gera 33 éves, hibás nevek, igazolások stb. Biztosan lehet majd csinálni, vagy találni a weben mások által készített kiegészítőket, úgy néz ki mintha most a playerek hiányzó képeit is beleintegrálhatnánk a game-be. A másik nagy kérdés, hogy a többi ligával, alsóbb osztályokkal stb. kiegészülve és az esetleges előbb említett grafikai plusszok mennyire teszik instabillá a játékot, mert az FM-CM sorozat is azért nem gyúrt annyira a grafikára eddig se, hogy sebességben, stabilitásban, adatbázisban nőjjön a konkurencia fölé. Bevallom mindehhez nekem csak a 3d meccsek hiányoznak. Kinőttem már a gombfociból :) A FM 06, ha megközelíti a riválisát stabilitásban, adatbázisban, és eredményszimulátor-sebességben és le kell mondani mondjuk arról, hogy indiai meg ukrán csapatokat is irányítsunk, de cserébe 3d meccseken (mégha nem is FIFA minőségű grafikával) szoríthatunk a csapatunkért, akkor én ez mellett fogok voksolni.
- még egy észrevétel: nekem hiányoznak a bekiabálós parancsok (vagy csak én nem találtam meg?) -
Larvin #5535 Talán ott, hogy csak angol liga van benne és csak első osztály -
#5534 Ja és még egy fontos. A meccsek közben a játékosoknál a cseréknél nincs oda írva hogy melyik pozició az övé, hanem egy sub (subtitution) rövídités van ott. Csak a pályán lévőknél lehet látni a pozicíót. Szóval ha cserélni akarok rákell menni a játékos lapjára hogy megnézzem melyik az ő poziciója. A 2004-ben nemcsak az aktuális hanem a legjobb pozició is kivolt írva a név mellé, itt csak az aktuális látható a 11-nél, a cserepadon még az sem, csak amikor becserélem akkor jelenik meg a státusza hogy épp melyik poszton játszik. -
#5533 Előre közlöm, hogy a TCM 2005-tel nem játszottam, így nekem a 2004-hez van viszonyítási alapom.
Grafikailag tényleg jobb, a 3D meccs is sokkal élvezhetőbb, de úgy tűnik, mintha egy adott kerettel dolgoznának, és ha bekerül egy új dolog a játékba, az csak valami régi cserélésével történik. Újnak itt van az Offline web, ami jó pofa, de eltűnt a teljes statisztika rész, nincs szurkolói oldal, ahol az ingyen busz, vonat, jegyek stb. lehetett beállítani, és nincsen válogatott írányítási lehetőség sem. Az elején nincs. Ezenkívül nem jöttem rá hogy lehet reklámtáblát eladni, csak arra hogy lehet a szerződésen módosítani, tárgyalni. A módósítás viszont 3 fokozatból áll, gyenge, normál vagy erőszakos tárgyalás. És a 3D meccsből nem tudtam kilépni játék közben. Szóval mindenképp végig kell várni amíg lejátszák.
Viszont eredeti játékosnevek, szponzorok pl: adidas, barclay, vannak és a 3d meccsen Nike labdával játszanak.
A barátságos meccsekre választható csapatok köre bővült, lehet brazil, koreai vagy akár magyar csapattal is játszani, viszont nincs barátságos torna és nem találtam a rendezvényeket amire a csapatot lehet elvinni. pl: étterem, vagy buli.
A magánélet már a 2004 után kikerült, nem is került vissza. Viszont az új klub létrehozás lehetőség megmaradt, mert úgy tudom az már volt a 2005-ben.
Most elsőre ennyi jutott eszembe ami változás.
Összesgében nem rossz bár menüje és grafikája teljesen eltér a 2004-től. Ja és még egy negatívum a felbontás nem tudom lehet e változtatni, de 1024-es ami miatt a szövegek alig olvashatóak a kisbetűk miatt. Csak ha közelebb hajol az ember a monitorhoz látja jól. -
#5532 Nem tudom,hol van a demóban a korlát? -
#5531 Gera eddig minden Fifaban amiben benne van/volt 32 éves:S -
#5530 köszi a linket. rá is vetem magam :) -
#5529 sokkal jobb a kezelőfelület, tetszik a design. tetszik hogy nincs overall érték. 3 edzőmeccset játszottam a West Brommal. a pápa ellen 3-2 (aha...), a Columbus ellen 3-1, és a Real ellen 0-1. Gera 32 éves a játék elején :S
sztem jobb lesz mint a tavalyi. -
#5528 akinek lejött plz valami véleményt -
#5527 Az nem baj, hogy 700 MB. Nekem szerencsére nem baj, bár ritkán töltök le demót, de ezt most kipróbálom. fél óra alatt le is jön. Köszönöm a linket. -
#5526 Jah azt elfelejtettem,hogy 700Mb! -
#5525 Gamestar oldalán találtam a demót:
ITT! -
#5524 Esetleg ha belinkelnéd azt megköszönném. Hivatalos oldalról töltött demó, vagy máshonnan? -
#5523 Töltsétek a demóját!!
Kíváncsi vagyok rá én is most szedem! -
#5522 igen, a focivilág történéseit lehet figyelemmel követni. olyan mintha neteznél :) -
skristof #5521 igen, felrakhatod oda is.. egymás alá kompatibilisek -
#5520 Neurel elfelejtetem kérdezni, ezeket TCM 2004 alá is fel lehet telepíteni, úgy hogy működjön is???? -
#5519 Neurel. Ha letöltöm a bajnokságos csomagokat és telpítem, akkor megjelenik a játékban a többi bajnokság mellett? -
#5518 Olyasmi mint egy átigazolási lista? Hírek, játékosok jönnek mennek rajtuk? -
#5517 úgy látom végre elfelejtették az Overall értéket -
Neruel #5516 Helló!
A hátralévő egy hónap könnyebb elviselése érdekében frissítettem a magyar adatbázist. Ha esetleg érdekel valakit:
Oldalam