Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • takibalint
    Előre közlöm, hogy a TCM 2005-tel nem játszottam, így nekem a 2004-hez van viszonyítási alapom.

Grafikailag tényleg jobb, a 3D meccs is sokkal élvezhetőbb, de úgy tűnik, mintha egy adott kerettel dolgoznának, és ha bekerül egy új dolog a játékba, az csak valami régi cserélésével történik. Újnak itt van az Offline web, ami jó pofa, de eltűnt a teljes statisztika rész, nincs szurkolói oldal, ahol az ingyen busz, vonat, jegyek stb. lehetett beállítani, és nincsen válogatott írányítási lehetőség sem. Az elején nincs. Ezenkívül nem jöttem rá hogy lehet reklámtáblát eladni, csak arra hogy lehet a szerződésen módosítani, tárgyalni. A módósítás viszont 3 fokozatból áll, gyenge, normál vagy erőszakos tárgyalás. És a 3D meccsből nem tudtam kilépni játék közben. Szóval mindenképp végig kell várni amíg lejátszák.

Viszont eredeti játékosnevek, szponzorok pl: adidas, barclay, vannak és a 3d meccsen Nike labdával játszanak.

A barátságos meccsekre választható csapatok köre bővült, lehet brazil, koreai vagy akár magyar csapattal is játszani, viszont nincs barátságos torna és nem találtam a rendezvényeket amire a csapatot lehet elvinni. pl: étterem, vagy buli.

A magánélet már a 2004 után kikerült, nem is került vissza. Viszont az új klub létrehozás lehetőség megmaradt, mert úgy tudom az már volt a 2005-ben.

Most elsőre ennyi jutott eszembe ami változás.
    Összesgében nem rossz bár menüje és grafikája teljesen eltér a 2004-től. Ja és még egy negatívum a felbontás nem tudom lehet e változtatni, de 1024-es ami miatt a szövegek alig olvashatóak a kisbetűk miatt. Csak ha közelebb hajol az ember a monitorhoz látja jól.