Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • takibalint
    Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni TCM 2004-hez. Feltelepítettem a 2004-he való magyarítást, elkezdtem egy játékot, majd később leszedtem a megadott módon a magyarítást. Azonban bennt maradt néhány szó magyarul az ajándékboltnál. De olyan furfangosan, hogy a saját készletemnél jersey van a nagyker ablakban mez vagy sál és scarf stb.. Ez még nem lenne baj, viszont emiatt a statisztikában nem mutatja meg mennyi volt az eladott mennyiség. Nincs semmilyen adat ott. Csak azoknál ahol mindenhol angolul szerepel a név. Csak a készletsorból tudom meg mennyit vettek. És ugyanez a helyzet még néhány terméknél. Szerencsére nem az összesnél, de a legkeresetebbeknél igen. Kipróbáltam, csináltam új játékot, és ott minden angolul megy, vagyis maradt az eredeti. De ezt már régóta elkezdtem és nem akarok újjat kezdeni. Szépen fejlődöm a kiscsapatommal. Örülnék, ha valaki megtudná mondani, hol lehet átírni a szöveget, vissza angolra, vagy esetleg más megoldás? Nem is értem igazából, hogy maradt bennt, az új indított játékban meg már nincsen egy magyar szó sem. Ja azért azt elmondom, teljesen legális boltban vásárolt programot használok.