11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • takibalint
    Szerintem a 2006-os TCM jobb lesz mint a 2006-os FM
  • FrezeR
    na igen, ezt is jól eltolták legutóbb:( gyanitom most sem lesz máshogy
  • [Jakuza]
    Es remelhetoleg mar mindent bekodolnak, hogy abszolute ne lehessen leforditani semmit azoknak, akik nem angol,nemet,olasz vagy spanyol anyanyelvuek, mint a 2005-nel.
  • FrezeR
    sziasztok! nemsokára jön a 2006-os verzió. aki még nem tette meg látogasson el a hivatalos oldalra TCM ahol már van 2 kép az új verzióról és 11 kis videó a 3D meccsekről. ahogy néztem rengeteget fejlődött az eddigi verziókhoz képest. nagyon látványos dolgok vannak benne! jah és van jó pár kérdezz felelek is a készitőkkel amiből sokminden újdonság kiderül! szóval hajrá:) és jöhetnek a megjegyzések, és ki mit vár a következő TCM-től. mert valljuk be ez a 2005-ös verzió nem volt a legjobb...:(
  • grebber
    Ha kitalált akkor :(
    Azt hittem legalább létező.
  • skristof
    vagy csak kis adatbázis és kitalált? :)
  • takibalint
    És az én kérdésemre 4gyel lejeb tud valaki választ adni??
  • grebber
    Sehol semmi eltünt a föld szinéről visszanézem 95-ig az igazolásokat nincs sehol játékosadatbázist a neten ottsincs.
    Elvitték az ufok vagy mi?

• grebber
    Igen én is ugy tudom de honlapjukon még utalást sem találtam rá hogy valaha is ott lett volna pedig kurvára érdekel.
  • Jasper
    Northampton ha minden igaz
  • grebber
    Nemtudja valaki hogy Justin Georcelin hol játszik a valoságban he létezik egyátalán még?
  • takibalint
    Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni TCM 2004-hez. Feltelepítettem a 2004-he való magyarítást, elkezdtem egy játékot, majd később leszedtem a megadott módon a magyarítást. Azonban bennt maradt néhány szó magyarul az ajándékboltnál. De olyan furfangosan, hogy a saját készletemnél jersey van a nagyker ablakban mez vagy sál és scarf stb.. Ez még nem lenne baj, viszont emiatt a statisztikában nem mutatja meg mennyi volt az eladott mennyiség. Nincs semmilyen adat ott. Csak azoknál ahol mindenhol angolul szerepel a név. Csak a készletsorból tudom meg mennyit vettek. És ugyanez a helyzet még néhány terméknél. Szerencsére nem az összesnél, de a legkeresetebbeknél igen. Kipróbáltam, csináltam új játékot, és ott minden angolul megy, vagyis maradt az eredeti. De ezt már régóta elkezdtem és nem akarok újjat kezdeni. Szépen fejlődöm a kiscsapatommal. Örülnék, ha valaki megtudná mondani, hol lehet átírni a szöveget, vissza angolra, vagy esetleg más megoldás? Nem is értem igazából, hogy maradt bennt, az új indított játékban meg már nincsen egy magyar szó sem. Ja azért azt elmondom, teljesen legális boltban vásárolt programot használok.
  • takibalint
    a
  • Garcia
    az jó játék lettvolna ha nem akad ki mindíg...
  • grebber
    Most kaptam meg a 2004 eredetit magyar kézikönyvel.
  • bazze
    nah zsír ugy is felbaszták CS ben az agyam meg jön a juiced akkor go tcm :D
  • skristof
    persze
    ne akarj egyből spanyol meg angol sztárokat igazolni, a magyar bajnokságba még az angol harmadosztályból sem mindig akarnak eljönni.. ez van, ekkora a különbség a két bajnokság között
    a fizetésekkel meg csak óvatosan :)

természtesen ha a csapatoddal sorra nyered a címeket, egyre nívósabb lesz a klubbod, valamint több pénzed is lesz igazolgatni. de ajánlom figyelmedbe az ingyen igazolható játékosokat, valamint h 6 hónappal a szerződés lejárta előtt már köthetsz vele kontraktust
  • bazze
    Fiuk!
    remélem van aki még játszik vele!
    nah lokival nyomulok de nem tok értelmes játékosokat igazolni mert vagy nem tetszik neki a clubbom vagy annyira magas fizetés kell neki hogy nem engedi a fönök leigazolni!
    ha nyerek sok kupát pl.UEFA meg sokszor leszek bajnok akkor ez vátozik majd?
  • Kono
    Üdv emberek!

Nos nekem hasonló problémám lenne, mint amit drtibke mondott lentebb a következő különbséggel:

1. Feltettem a első patchet és hozzá a cracket, majd olvasva ezt a fórumot semmit se bízva a véletlenre, frissítettem directxet és drivert is.
    2. Utána feltelepítettem a FmCorner legújabb mega patch 3as verzióját és hozzá a két frissítést, majd ugyan onnan a real soccer 3d módosítást.

Tehát ez volt a sorrend, ezeddig minden remekül ment, toltam rendesen a magyar bajnokságot, de ahogy a 2005ös évbe átlépne, szintén hibaüzenet nélkül kivág winbe. Esetleg ha valakinek hasonló problémája lenne, kérem feltétlen írjon! Előre is köszi srácok! ^^
  • skristof
    átmásolod az exe-t, felülírva a régit
  • 6Dora6
    Sziasztok, vki tudna nekem crackeléssel kapcsolatban segíteni?
    Mert mikor feltelepítem kiírja: Please insert the correct cd-rom...........
    Email címem: [email protected]
  • drtibke
    Hello srácok!

Egy olyan izgató kérdésem lenne, hogy 2007 08. 01-én tartok a TCM 2005-tel!
    akármelyik mentésem töltöm vissza, ha elérek 2007. 08.03-ához, megakad a hang, elmegy a kép, darál egy kicsit a hang, és hibaüzi nélkül kilép...
    Az érdekesség, hogy előtte van 1-2 friendly meccs, azt le tom játszani, csak ippeghogy elindulna az idény, kilép!
    Feltettem az első patchet, de nincs változás...
    A 2. patchhez meg nem találtam még crackelt exe file-t!
    EA-tól azt a tanácsot kaptam, hogy a videókártyám driverét igazítsam a direct X verziójához... megtörtént... semmi...
    Noh, ilyenkor mi a teendő, mert már mindent megpróbáltam!
    Ha lenne egy save game editor, akkor simán átbogarásznám, jobb esetben áttölteném egy új játékba az eddig elért eredményem, pontjaim, history-m!
    SOK próbából addig eljutottam, hogy egy trailerrel átugrott ezen a dátumon,
    de tömérdek pénzzel, és fullos managementtel nincs kihívás...
    Meg egy hibaüzit is ad, mert néha így is kilép! (Igen, itt van hiba üzi:
    <Error Msg>
    MetalBin Refcount error. Shape still in use
    Resrc: playertexobj11__texture12__-4_1_1.fsh
    <Call Stack>
    Empty

Hát, ennyi lenne...
    Köcce a segítséget előre is!
    Tib
  • Gabe zero
    Már egyszer leszedtem valakonnan, de nem tom honnan.
  • báttyó02
    akkor a te gépedben,játékodbanvan a hiba.
    editort máshol nem fogsz találni
  • Gabe zero
    DE nem jó!!! mert ha felrakom akkor nem indul a játék!!! nem véletlenül írtam, hogy rossz! PLEASE!!
  • báttyó02
    a patch jó.
    azt kell feltenni,és lesz editorod
  • Gabe zero
    Valaki adjon egy linket ahonnan le tudom szedni az editort, mert a patch rossz. Please!
  • Garcia
    nekem a 2. idényben szokta indítani...
  • pauli
    szasztok! Már egy ideje nyomom a TCM2005-öt nyertem pár bajnokságot meg szövetségi kapitányként eb-t, vb-t, de arra nem jöttem rá, hogy hogyan lehet amatőrcsapatot indítani bajnokságban, van Dortmund amatőr, meg Frankfurt amatőr, akkor az én csapatom amatőrcsapata is szerepeljen egy ligában. Mert arra is rájöttem hogy hiába nyerem meg az ificsapattal az ifibajnokságot, attól még nem kerül az amatőrcsapatom a legalsó osztályba. De akkor hogyan?
  • Garcia
    nincs és nem is lesz
  • Drebin
    Szió Nincs véletlenül magyaritásod a TMC 2005-höz?????
    Nem találom sehol!!
    Tudsz segiteni???
  • skristof
    nem tudok
  • bao
    OK, akkor nem tudsz segíteni??
  • skristof
    megveszed eredetibe... és akkor... talán
  • bao
    Felraktam a sp2 de még így sem megy már mindent próbáltam(directX re-install,összes hardver driver re-install)valamit még tehetek??
  • skristof
    most pörgött fel, de mind1.... ujrek :P
  • skristof
    nincs pontos érték, hogy mikor tesznek ki... de a vezetőség véleményét folyamatosan olvashatod.
    amugy vegyél fel kölcsönt, adj el egy-két sztárjátékost. egyről a kettőre nem fog megoldídni a dolog, de szerintem érdemes próbálkozni, én legalábbis nem szoktam 'menekülni'. no meg aztán az eredményesség is fontos, a bajnokság megnyeréséért kapni fogsz pénzt, illetve gyúrj rá a BLre, hiszen abban van a nagy lóvé
  • bao
    Kicsit halott a fórum nem??
  • Goldtiger
    más a stílusa
  • Goldtiger
    Elméletileg kompatibilis a Fifa-val, bár gyakorlatilag azt mondják nem működik a Football Fusion része. Személy szerint én nem próbáltam, mert úgy gondolom ha valaki focizni akar játszon a Fifa-val, ha manager szeretne lenni akkor itt a TCM. A Football Manager sokkal nagyobb adatbázissal rendelkezik viszont grafikailag lényegesen hiányosabb mint a Total Club Manager. Annak ellenére hogy mind a 2 manager játék szerintem teljesen már a stílusa.