Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mirõl van szó ? 😊
Nyilvánosságot !!!! 😊)))))
nah, offtopic vége 😛
ps.: kivel akarjátok csinálni?
football without ultras is nothing
sztem nem lehet, vagy ha mégis, akkor ugy kell mint a fifa04-ben! (de mivel nem tudom, h ott mivel lehet, ezért itt sem tudom! 😊)
Amugy azt meg tudnátok mondani, hogy esetleg nem lehet valahogy kilõni az animációkat a szögletrugásnál? vagy a ezpuskázott helyzeteknél, szabálytalanságoknál, mert már nagyon uncsi mindig nyomkodni az esc-et folyton.
Köszi
2011-ben
de mostanában hanyagolom a gémet 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ki mennyi játékóránál tart?
Én 13 óra pár perc.
3. szezonban vagyok. (2005/2006 november).
Én mint mondtam isten módban játszom és 2 hét múlva már kaptam is ajánlatot.
Tény, hogy 1 csapattól de az egy osztállyal feljebb volt, és utolsó elõtti.
Jelenleg a 7. vagyok úgy,hogy csak 2 pontra vagyok a 2.-tol!Az FA cupában a 4.fordulóig meneteltem(2 harmadosztályu és 1 másodosztályu csapatot vertem ki!)ahol találkoztam az Arsenal-lal úgy ejtett ki 3-0-ával,hogy a riporter szerint nem volt megérdemelt az ilyen nagyarányu gyõzelme az ujságok meg arrol cikkeztek,hogy még soha nemlátták ilyen gyengén játszani a csapatomat(9 helyzetem volt egyet se sikerült gólra váltani!)!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Elég régen írtam már ide.
Jó jó foglalkozzatok a patcheléssel, de irogassátok azt is ki hol tart a game-ben.
I. SZEZON:Én elkezdtem az Accringtonnal (angol Conference), ahol a 2. hely volt a célkitûzés, de amikor a 8. hely körül álltam 1x forduló után akkor kirúgtak.
Szerzõdtetett a Division 3-ból a Yeowill Town.
23. helyen álltak a cél a 12. hely volt.
Idény végére felhoztam õket a 14.-re, mindenki boldog volt.
II.SZEZON: A cél a 10. hely. Az õsz végére az elsõ négyben voltam, de a tavaszi szezonom kritikán aluli volt 15. lettem
, de nem rúgtak ki.
III.szezon: Vettem egy 20 éves csatárt és én vagyok a májer 😊
Az elsõ 10 fordulóban szereztem 12 pontot, aztán megelégeltem. Áttértem a 4-4-2-rõl az 5-4-1-re elõl ezzel a suhanccal. azóta 15 meccs 18 gól 😊 és 3. vagyok.
Ennek örömére stadiont fejlesztettem 3 millerért. Most 10 ezres a stadion csak ülõhely van.
Egyébként Football God-on játszok. folyt köv...
Na ezt nevezem én kihívásnak!!
Az adatbázisokat, meg a masterokat 3941-es hozzászólástól töltsed. Ha ott nem mûködik, akkor már végképp feladom! Nekem jönne FlashGettel is meg Cél mentése...-vel is.
Nem tudna valaki segíteni? Nem tudná valaki valami stabil helyre feltenni ezeket a cuccokat?
pl fotók adatbázis master.dat
Illetve néhány plussz fotó is bekerült a "Pictures.rar"-ba.
Szombaton még ha találok valamit akkor beírom csáó.
Na, erre nem számítottam! Nagyon szépen köszönöm! Holnapra átalakítom. Reggel már töltheted, ezekkel a játékosokkal együtt.
Az "ifi meccs" alatt mit értesz? Ha a "Reserve Squad"-ra gondolsz, akkor az azt hiszem nem fog menni. Sajnos az editorban elõre meg vannak határozva a liga struktúrák, nem alakítható tetszés szerint, és ötödik szint csak akkor lehetne, ha az elsõ három egy csoportos lenne (értsd: az NB II is). Így nem hiszem, hogy lehetne egy "Reserve League"-t csinálni.
Azzal meg végképp nem tudok mit kezdeni, hogy folyton a Vasas nyerte az NB I/B-t... Nálam a játék nagyjából abban kimerült, hogy tesztelgettem a módosítgatásokat. Akkor néha lejátszottam egy-egy szezont, de azt is inkább csak a teszt miatt. Mindegy... A lényeg az, hogy ezen alkalmakkor az Újpest (amelyik a negyedik legjobb csapat lett) szinte kivétel nélkül kiesett az NB I-bõl, illetve egyszer bajnok lett. Tényleg nem tudok mit kezdeni ezzel. Az ilyen következetlenségek miatt az EA-nál kéne reklamálni.
Még egyszer köszönöm, sokat segítettél!
Schafranek: erényeként a gyorsaságot és a jó beadásokat nevezte meg.
Dancs Roland: az edzéseken is a nyugatról hozott profi mentalítással dolgozik, és bár sérüléssel érkezett, de 2-3 hét múlva már akár a csapatba is bekerülhet.
Nánási: jó fizikumú, saját nevelésû, profi világot megjárt játékos. Kezdetben a stáb védõként próbálta játszatni, de ma már inkább a középpályán hasznosítaná.
Bonchis: érett, képzett, rutinos jó játékos, vele erõsebb lesz a középpálya.
Horky: a középpályára érkezett, de szombaton a védelem bal oldalán fog játszani kényszerbõl, mivel Takács 3 sárgalap miatt nem játszhat. Képzett, gyors, technikás játékos.
Budapest Honvéd:
jött:
Név: Facskó Balázs
Születési idõ: 1985-04-16
Születési hely: -
Magasság: 193 cm
Nemzetiség: magyar
Poszt: védõ
Szerzõdés lejárata: 0000-00-00
Kispestre igazolt: 0000-00-00
Eddigi klubjai: Budapest Honvéd FC
Elsõ bajnokija Kispesten: -
Mezszám: 31
Válogatottságainak száma: 0
-------------------------------------------------------
Név: Farkas Viktor
Születési idõ: 1978-10-05
Születési hely: Phenjan
Magasság: 0 cm
Poszt: védõ
Szerzõdés lejárata: 2004-02-15
Kispestre igazolt: 2004-02-15
Eddigi klubjai: KSI, BVSC, MTK, BKV Elõre, Lombard FC Haladás, Bp, Honvéd
Mezszám: 3
---------------------------------------------------
Név: Nánási Krisztián
Születési idõ: 1982-06-21
Magasság: 0 cm
Poszt: védõ-középpályás/szélsõ/jobb/ball
Szerzõdés lejárata: 2006-06-30
Eddigi klubjai: Kispest HFC, Werder Bremen, Bp. Honvéd
Mezszám: 24
----------------------------------------------------
Név: Bojtor László
Születési idõ: 1985-09-17
Születési hely: Budapest
Magasság: 193 cm
Poszt: középpályás
Eddigi klubjai: Kispest HFC, Bp. Honvéd
Mezszám: 32
----------------------------------------------
Név: Lázár Zsolt
Születési idõ: 1985-11-07
Magasság: 178 cm
Eddigi klubjai: Kispest HFC, Bp, Honvéd
Mezszám: 30
----------------------------------------------
Név: Liviu Bonchis
Születési idõ: 1970-01-05
Magasság: 175 cm
Nemzetiség: román
Szerzõdés lejárata: 2004-06-30
Eddigi klubjai: Vagonul Arad, Olimpia Salonta, Budafoki LC, Haladás VSE, ZTE, Büki TK, Bp. Honvéd
Mezszám: 14
------------------------------------------------
Név: Marcel Horky
Születési idõ: 1973-10-18
Magasság: 171 cm
Nemzetiség: szlovák
Szerzõdés lejárata: 2004-06-30
Eddigi klubjai: Slovan Bratislava, Spartak Trnava, Artmedia Petrzalka, Panionios, Bacsfa, Bp. Honvéd
Mezszám: 15
Válogatottságainak száma: /válogatott/
------------------------------------------------
Ezek a friss igazolások NB1-re lettek igazolva tehát javaslom jó játékosként kezelni õket. Sajnát vélemény hogy a Vasas szinte erõsebb mint a Honvéd a játékban amikor az életben a Honvéd bár 1-0-ra de lejátszotta a Vasast az õsszel , ezen kívül 5 ponttal megy a Vasas elõtt és a Vasasnak még az sem biztos , hogy meglesz a 2. hely.
A kezdõ 11-e erõsebb ezenkívül nekem mindig a Vasas nyerte meg az NB1/b-t 😞( ahányszor új játékot indítottam.
-------------------------------------------------
De jó lett nagyon állatúl 😊 a patch danke !!!!!!

rákatt mondjuk a jobb oldali szögletrugásra, és a szintszámokat nézd, a sorrendhez nincs köze!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szóval megvan, köszi, most már csak az a kérdés, hogy ezt kb. milyen gyakorisággal kell alkalmazni, hogy ne menjen a többi rovására.
Elõre is köszi!
Nincs benne egy csomó igazolás!
Pl:a csaba nemcsak Bokor-t igazolta le!
Közben véget ért a szezon, a 10. helyet megõriztük, így elégedettek velem pályán belül és kívül egyaránt. Viszont, ha jól emlékszem a hozzászólásaitokra, akkor nekem most taktikát kell változtatnom, ha nem akarom sorra bukni a meccseket, igaz?
1) Adatbázis - NB I: 12 csapat, NB I/B: 18 csapat
2) Master.dat - NB I: 12 csapat, NB I/B 18 csapat
3) Adatbázis - NB I: 16 csapat, NB I/B: 14 csapat
4) Master.dat - NB I: 16 csapat, NB I/B: 14 csapat
megkaptad a mélem???
ja, ha kirúgnak, akkor aztán várhatod, mikor tesz valamelyik kutyaütõ csapat ajánlatot.
Az igazolásokat egyébként a jelek szerint egy kicsit elkapkodtam, most már ingyen igazolhatnék komolyabb játékosokat, de félek, hogy becsõdölnék.
Amúgy a játék korábban is tetszett, csak a 3D meccs megy az agyamra, nomeg jó ideig nem voltak magyar ligák sem.
A magánélet részleg különösen bejön, a tõzsde is nagyon jópofa, bár egy kicsit könnyen kiismerhetõ - kb. két hónap alatt megdupláztam az indulótõkémet. (Gyorsan vissza is forgattam az egészet, hátha megint sikerül két hónap alatt megduplázni.) 😊
Hogy a csapatomról is írjak valamit, a Pénzügyõrrel nyomom, célkitûzés a 14. hely volt, most a 10. helyet foglaljuk el, de nagyon sûrû a középmezõny, szóval ebbõl, akár még feljutás, vagy kiesés is lehet. A gólinségünket jellemzi, hogy a legkevesebb találatot mi szereztük a ligában, igaz, mi is kaptuk a legkevesebbet.
Már csak azt kell elérnem, hogy ne menjek csõdbe (ez valszeg annyira nem lesz nehéz), és akkor hamarosan túl leszek az elsõ TCM-es szezonomon. 😊
Játékosfotók
Bocsi, de ez az elsõ alkalom, hogy valamit is felteszek a netre, így a probléma a tapasztalatlanságomból fakadt.