Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • gulaxy2
    kösz,
    azóta nem nagyon tudtam játszani vele, a baj az vele, hogy nagyon hosszan kell játszani vele. Nem tudom, ti találkoztatok-e olyan hibával, hogy indítás után a képernyő felső része vibrál, kb. 2-3 cm vastagságban. Letöltöttem, hozzá egy patch-t, azóta nem csinálja, de előtte gondoltam már a videokártya melegedésétől kezdve, egészen memória hibáig mindenre.
    A másik bajom az volt, hogy nem tudtam megnézni a meccseket, ("Show full match" gomb inaktív), de egyik pillanatról a másikra. Erre meg olyan megoldást találtam, hogyha nincs meg a játékoskeret, és enm választasz pótolod, akkor csak a szöveges módot engedélyezi.
    Igazából a játék nagyon tetszik, csak az időm kevés hozzá. Egy lengyel csapatot választottam, és mutatja műveltségemet, hogy a saját csapatom nevére nem emlékeztem. A játékosokról nem is beszélve. Azért ez elég ciki... Aztán a másik baklövésem meg az volt, hogy beszélgetéskor az egyik játékossal közöltem, hogy a következő idényben nem kívánom alkalmazni... hát mit mondjak szerencsétlennek akkorát esett az álla, szinte hallottam a koppanást... de hát ugye van aki a más kárából tanul csak...

üdv,
    Zsolt