Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    akkor viszont érdemesrészletesebben leírnom a problémát mert lehet más is találkozik vele én speciel a 2-odik szezonom közepén találkoztam a dologgal és a probléma az, hogy a visszatöltött mentés után is megcsinálta, mindíg ugyanazon a ponton, egy másik szezont kezdve megint sokáig semmi aztán megint előjött most egy másik ponton. Próbáltam összefüggéseket keresni mi lehet a probléma, talán az hasonlít az esetekben, hogy mind2x röviddel a hiba elött a reserve team alapfelállását változtattam meg arra a taktikára amit az első csapat is játszott, de ez csak egy ötlet, nem tudtam letesztelni és most odáig jutottam, hogy feladom a küzdelmet, mert egy játék kikapcsolódást kel, hogy nyújtson nem nekem nem pedig idegeskedést :(
    Egy másik hibára viszont rájöttem, ha egy játékosról azt a hírt kapod, hogy egy másik csapat meg akarja venni, elutasítod az ajánlatot és rögtön beszélsz vele, hogy nem engeded el soha, akkor crash! mert a következő lépésben nem tudja a játék, hogy most levonjon tőle morál pontot amiért elutasítottál el egy neki szimpi ajánlatot, vagy adjon pussz morált amiért tetszik neki, hogy ilyen fontos neked. Ez a bug csak akkor jön elő, ha a játékos olyan beállítottságú, hogy pozitívan reagál a marasztalásra, de ambiciózus is ugyanakkor, vagy nem nagyon szeret a csapatodban stb.
    Ezt többször leteszteltem úgyhogy tuti, szal, ha valaki hasonló szituba kerül akkor save.
    A másik dolognál viszont nincs ötlet, hiszen a visszatöltött file-t is hibásan folytatja a játék, így max az lehetne megoldás, ha nagyon sok mentést használunk, hogy olyan sok meccs ne vesszen el, de ezt nem látom praktikus megoldásnak, mert a végén már ki se látszódnánk a mentésekből és a hiba attól mág előjön csak nem olyan durva a hatása mintha egy teljes szezon menne kárba.
    Mindenesetre 2006 biztos jobb lesz, remélem megoldják addigra azt is, hogy a pénzed érdekesebb dolgokra költhesd mint 2004-ben.