Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Garcia
    huhh.. már rég játszottam kb. 1-1,5 hónapja...

szóval valóságos karriert kezdtem Profin... az Alföld csoportból kért fel a Battonya TK... a játékoskeret teljesen kicserélődöttt mialatt ottvoltam, csak azok játsdzottak akiket az ifi csapatból felhoztam... a legöregebb játékosom is 19 éves volt... idény végére 2x olyan erős lett a csapat, de csak a 2. helyet sikerült elérni... a következő idény elejét a Tartalékbajnokságban kezdtem, de gyenge szereplés miatt kirúgtak... elötte idény végén nagy volt az elégedettség, de ez van... kirúgásom után felkért edzőnek a Derby Country akik kieső helyen álltak az angol első osztályban, tehát a Premier Liga alattiban... sikerült őket benttartanom, ezért több jó csapat is felkért köztük: Újpest, Ferencváros és spanyol, angol 2. osztályú csapatok... elfogadtam a Fradi ajánlatát... figyeltem az előző szezonját és bajnok és BL szereplő volt... az elvárás ez lettvolna idén is... minden meccsemet megnyertem és első vereségemet a BL selejtező 3. körében a visszavágó mérkőzésen szenvedtem el.. idegenben lőtt góllal a Blackburn Rovers jutott a csoportkörbe... majd az UEFA kupában az osztrák Austria Bécs-től kaptam ki 6-0-ra... szal valószínüleg az UEFA kupa csoportkörébe sem sikerül bejutnom:(