Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Neruel
    De igen, legalábbis engem rettentően. Talán épp ezért van az editor többet a képernyőmön, mint maga a játék.
    Csakhogy az a véleményem, hogy ez a játék nem az adatbázisáról szól. E tekintetben megverni a Football Managert elég nehéz lenne. A TCM-ben alig több mint 20000 játékos szerepel (beleértve az én 2000 magyaromat is), míg az FM-ben több mint negyedmillió.
    Persze ez még nem lenne gond, de amint Te is írod, még az arányok is eltúlzottak. Először a lengyelek túlértékelése szúrt szemet, aztán szemügyre vettem az angol bajnokságot. OK, a világ egyik legerősebb bajnoksága, de azért ez kicsit túlzás.
    Továbbá nem értem, a már mások által is felvetett dolgot, hogy miért nincsenek benne valódi managerek, ha már ez egy manager program. Nyílván kötnek szerződéseket, hogy felhasználhatják a progiban a csapatok eredeti címereit, játékosneveit, akkor miért épp az edzők maradtak ki?
    Az egész tele van következetlenségekkel, slendriánul megtervezett részekkel. Nem értem miért nem váltják le a játékért felelős tervezőt, vezetőt, akármit.

És mégis...
    Mégsem az FM fórumába írom, hogy milyen gáz a TCM, hanem itt szidom. Mert az amire a hangsúlyt fektették a játék tervezői, szerintem, az csak felülkerekedik az eddig sorolt sirámaimon. A szín, az íz! Ez az ami jobbá teszi szerintem ezt a játékot a többi manager programnál. Ebben kellene inkább fejlődniük, és akkor még talán meg is tudnánk bocsátani a Fulham vagy az Ancona noname szupersztárjait.