11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • rumos
    tökéletesen egyetértek veled!
    ráadásul a noname kreált sztárok ingyen leigazolhatók! teljesen elvette a játszástól a kedvemet ez a baromság.
    a tcm2004-gyel - a hibái és hülyeségei ellenére - hónapokig játszottam, mert nagyon jó balansz volt a valósághűség és a játszhatóság között.
    de ez a tcm2005... engem az nem zavar hogy nem annyira bő az adatbázis mint az fm2005-nél, de ezt a "kamu 15-ös járékosok" dolgot nem tudom elnézni. ezt minek kellett belerakni???
    a fifa2005 helyett is a pes4-gyel nyomom, most pedig tcm2005 helyett fm2005 lesz.
  • Neruel
    De igen, legalábbis engem rettentően. Talán épp ezért van az editor többet a képernyőmön, mint maga a játék.
    Csakhogy az a véleményem, hogy ez a játék nem az adatbázisáról szól. E tekintetben megverni a Football Managert elég nehéz lenne. A TCM-ben alig több mint 20000 játékos szerepel (beleértve az én 2000 magyaromat is), míg az FM-ben több mint negyedmillió.
    Persze ez még nem lenne gond, de amint Te is írod, még az arányok is eltúlzottak. Először a lengyelek túlértékelése szúrt szemet, aztán szemügyre vettem az angol bajnokságot. OK, a világ egyik legerősebb bajnoksága, de azért ez kicsit túlzás.
    Továbbá nem értem, a már mások által is felvetett dolgot, hogy miért nincsenek benne valódi managerek, ha már ez egy manager program. Nyílván kötnek szerződéseket, hogy felhasználhatják a progiban a csapatok eredeti címereit, játékosneveit, akkor miért épp az edzők maradtak ki?
    Az egész tele van következetlenségekkel, slendriánul megtervezett részekkel. Nem értem miért nem váltják le a játékért felelős tervezőt, vezetőt, akármit.

És mégis...
    Mégsem az FM fórumába írom, hogy milyen gáz a TCM, hanem itt szidom. Mert az amire a hangsúlyt fektették a játék tervezői, szerintem, az csak felülkerekedik az eddig sorolt sirámaimon. A szín, az íz! Ez az ami jobbá teszi szerintem ezt a játékot a többi manager programnál. Ebben kellene inkább fejlődniük, és akkor még talán meg is tudnánk bocsátani a Fulham vagy az Ancona noname szupersztárjait.
  • rumos
    titeket nem zavar az hogy a játék tele van kamu játékosokkal, 18 éves 15-ös értékű fulham noname csatárokkal és tsai???
  • bazze
    Hi!
    Boldog Újévet mindeninek!
    Van 1 kérdésem!
    A TCM2005 miért dobál ki félóránként?
    A konfigom hátha ezzel van a baj:
    1100Mhz felhúzva 1300-ra
    384 Sd
    Abit R9600SE
    Help!
    a memória tipúsa pl.ha három különféle sd ram van benne az lehet baj?
  • Neruel
    Boldog Újévet mindenkinek!
  • savafan
    A felsőre szavazok.
    Csak a képek ugrárlását kell cserélni a monitoron az új verziókból kivett képekkel:)
  • Neruel
    Igen, a felső jobb
  • Mr.Macho
    a felső jobb
  • skristof
    sziasztok!
    Amse a bannerkovács készített nekünk két bannert is, amelyet nem kéne évente cserélni a friss verzió miatt...
    szavazzatok szerintetek melyik legyen:

aztán majd szólunk egy moderátornak h rakja be..
  • skristof
    SoccerGaming.com

elég nagy oldal, bár inkább a FIFA-(ka)t favorizálja
  • skristof
    g00gle

nézegess külföldi oldalakat, általában jó rostereket csinálnak
    van a FH! is, ott is találsz talán valamit.
  • rumos
    már egy ideje megvan ez a játék (tcm2005) de alig játszottam vele mert nem tetszik hogy tele van kamu játékosokkal, pl 12 meg 13 pontszámú noname ancona játékosokkal. ezt nem lehet kiiktatni vhogy?

a tcm2004 tök jó voltm hónapokig játszottam vele. honnan tudok letölteni hozzá egy aktuális játékos adatbázist?
  • skristof
  • skristof
    a fileokat feltöltöttem...
    a fenti linkre vagy a bannerra kattintva mindenki letöltheti őket!
  • skristof
    nos örömmel jelenthetem be, hogy amíg Larvin nagyon kedvesen b@szott ide kitenni a magyar adatbázisát, addig Neruel kolléga elkészítette az övét. Emlékezhettek rá, tavaly is egy nagyon igényes rostert adott a kezünkbe. A jelenlegit még nem volt időm tesztelni, de biztos ez is fantasztikusra sikeredett.
    Az elkészítése mögött hatalmas munka áll, több mint 250 órányi szerkesztés az excel és az adatbázis előtt!
    Azt hiszem mindenki kezetcsókolhat Norbinak!

KÖSZÖNJÜK!

A fileokat hamarosan feltöltöm valahova...
  • bazze
    Fiuk könyörgöm segítsetek!!!
    Nagyon kéne a TCM2005!
    Ingyen mert egyszer már letöltöttem csak a tesóm leformázta a vinyót a Sim kártyám meg eltünt és így még sms-t se tudok küldeni hogfy le tudjam tölteni megint!
    Csak ne Dc meg ne torrent legyen.
    Inkább WEB-ről vagy FTP-ről!
    INGYEN
    Előre is THX
  • skristof
    akkor miért nem teszed közkinccsé?
  • Larvin
    sztem bárki megcsinálhatná, csak kell hozá egy cm és annak az adatbázisát beírni az editorral, de az túl nagy munka :(
    én mindenestre megcsináltam ami engem érintett és passz
  • skristof
    igen, várjuk, h a külföldi guruk alkossanak vmi jó kis rostert
  • Larvin
    volna egy jó adatbázis, akkor ez is jó kis játék lehetne
  • Larvin
    Ja meg, hogy lehet játszhatóvá tenni egy már benne lévő válogatottat?
    pl:wales friendlyben lehet játszani ellenük, de, akkor bizti lehet játszhatóvá is tenni
  • Larvin
    A vállogatottakat elnézve a databaseben eléggé hiányos, valaki játszott már válogatottal? Nem volt tele generált szarokkal?
    Mert, ha igen, akkor az editorral érdemes végigzongorázni a nagyobb csapatokat és berjelölni a currently in national team melletti négyzeteket.
  • Larvin
    pls, dobj egy linket! nem találom sehol :((
  • Larvin
    nem dribiling? mert az cselezés, ha jól tudom...
  • Costa
    csá
    és a drilling az mit jelent?
    mert nekem vmi ojat adott ki hogy lefutás a fociban, de akkor msot a kontrákra gondol?
  • báttyó02
    kössz
  • skristof
    tudtommal nincsen....
    de a tavalyi valamennyire használható
  • báttyó02
    valami magyarositás még nincsen a játékhoz????
  • skristof
    pressing = letámadás
    contain = bunkerfoci
  • FrezeR
    a pressing az gyakorlatilag a letámadást jelenti, tehát nyomás alatt tartják az ellenfelet. a contain meg pont az ellenkezője az egy "behuzódós" védekezés itt a játékosok a védőid inkább hátrálnak az ellenfél támadóival szemben és nem rontanak rá. nagyjából azt hiszem ez a lényeg:)
  • báttyó02
    olyan nincs
  • zolo
    Van valami patch vagy akármi ami megoldja,hogy ne kelljen állandóan kilépni a játékból a fúzió miatt
  • Larvin
    az official patchen kívül nem találok semmit :(
  • Larvin
    ok thx
  • báttyó02
    van patch,keress rá a googleban
  • Larvin
    A másik meg ami kicsit elszomorít, az az, hogy az igazi managerek nincsenek benne, vagy van valami patch ami orvosolja ezt a problémát?
  • Larvin
    Sziasztok lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de nekem jobban bejön a játék a 2004-snél és cm-et is veri, főleg a 3d-s játékmenet tetszik, kicsit bonyolult a kezelőfelület, de meg lehet szokni, ami miatt írok az az, hogy megkérdezzem a régi motorosokat, hogy mi a pressing és a contain fordítása, elég nehéz úgy megtanítani a játékosoknak, hogy azt se tudom mi az :D persze sejtésem van, de jobb volna, ha valaki körülírná nekem, előre is köszi!
  • skristof
    gyík
  • Czud
    Ezzel a torrenttel mit kell csinálni?
  • Czud
    kösz