Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
De az átírja az egés progit!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

off:a jégkorongban már évek óta "így" megy. meg is látszik. 😊)))
on:ja, az 1.30-as MegaPatch(2.5M😎-ban jóval több bajnokság és utánpótlás bajnokság van.

Lehet, h meg van határozva a török bajnokságban is, h mennyi külföldi játszhat egy csapatban.
A spanyol bajnokságban pl meg van szabva, h csak 3 nem külföldi játékos lehet a kezdõ 11-ben.
Sok bajnokságban meg van szabva a játékoslimit azért, h ne szoruljanak ki a honi játékosok a csapatból. Lsd a magyar bajnokságot jövõre, ahol uezért hoznak majd ilyen határozatokat (túl sok a külföldi, a magyar tehetség meg nem játszik)

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Visszaolvastam. Le is töltöttem a legújabb database-t. 😊

Mittudomén,de akkor meg írja azt, hogy túl sok külföldi:-))
2 napja nem voltam. Olvasom vissza a topicot, hogy képben legyek.

hmm...én alapból két save file-ba mentem el a gammát. igaz, pár hét eltéréssel.

😊)) tök utolsó vagyok a Hereford csapatával a Conferencbe. de, legalább a 19. hely a célkitûzés, így a beletörõdöttség, mint a düh az úr a szurkolókban.😊
ja...Jakuza 02.07-es fordításával átírtam a dolgot, azt a mélek fele hiányzik. nem olvastam mostanában a topicot, lehet ezért szívtam vele. sebaj. majd a következõ update.
ja, 4 órai játék után most akadt ki a 2 hónap alatt másodszor a game. 😞

A török az nem "non-EU"-s alapban?

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

b-type
értékesítés-jobbra ott van, ha van pénzed még utaztathatod is öket idegenes meccsekre...

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hogy kell aláírásokat osztogatni? Mégh nem találtam meg de ezek a szurkolók meg már mindjárt megvernek.

Nyugalom a hosszú élet ritka!

Vazzze, rájöttem...
Azért mondja ezt mert túl sok külföldi csókám van. Legalábis gondolom, mert törökre enged ajánlatot tenni (Trabzonspor-ral vagyok)
De akkor mi a rákért nem tudnak értelmesen fogalmazni?
"You have too many non-EU players"
Ennyi. Faszért kell bonyolítani?
Magic Boy
Ez az csak így tovább!

bassza meg
11 éves pályafutásomat basztam el egy rossz klikkel!!!!
rámentettem egy közös (haverrral toljuk) játékunkat a karrierre! => konkluzio: mindig legyeen biztonsági másolat vhol a winyodon!
nah, nembaj M.A.D. hatására asszem kezdek egy Foci Isten-t egy C.Divizios csapattal! 😊 mazo rlz! 😊)

football without ultras is nothing

[Jakuza]
Kis javitasok es kb 6-7% +.
Most ugy 45%-os lehet az ujsag.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Aha, a transfer listet böngészgettem.
b-type
egyébbként az átigazolási listáról csábítgatsz? vagy csak bárhonnan jobb klikkel.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Közben kpróbáltam vagy 15 manusra, mindegyikre ezt írja:-(((
b-type
Nem t'om melyik csapatnál vagy, ált ilyeneket akkor ad be ha az arc nem akar hozzád szerzõdni...eccerüen nem akar, a mocok. 😊

Értem a mondatot, csak azt nem tudom miért írja ki....
5 millióm van még igazolni, és ez a faszi 2 millióba kerül. Van vmi limit, hogy hány játékosom lehet, vagy mi?
Magyarul: "Pillanatnyilag nem tudsz ennek a játékosnak átigazolási díjat fizetni és szerzõdést ajánlani. Talán már igazoltál más játékosokat a következõ szezonra."

Szerintem tedd fel azt a magyarítást. Úgy mégis csak érthetõbb. 😉

Esetleg érdemi válasz?
Tedd fel a magyarítást, azt' megérted!

Hali!
Szerzõdtetnék egy játékost, de ezt írja ki:

"You can't affor this player at the momnet due the transfer fee and contract terms offered!
Perhaps you have already made offers to other players or hired players for ht ecoming season"

Ez mi a rákot jelent???
Köszi a segítséget.

[Jakuza]
Inkabb nezzetek a forditasi hibakat.

"A 25.-eit használom!
Az utánpótlábázis építésénél megnézted a dolgot?
Azt megnézted,hogy a pasz - LM -nek -et miért írja így ki?"

Te ugyan nem hasznalhatod a 25.-ei magyaritast, mert az meg vagy 1,5 honapos hiba es azt mar en regen kijavitottam.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

b-type
ilyenek ezek 😊)
Ok Jakuza, lehúzom és +nézem.

okés köszi. Majd megnézem. Mert szerintem nem vagyok annyira szar, hogy útálni keljen. Elindultam a bundekligába egy másod osztályú csapattal, és abban az idényben fel is vittem az elsõ osztályba. És most ott a 11. vagyok. Néha kikapok néha nyerek, néha meglepetéseket csinálok. Pl le xtem a b. münchennel idegenben mikor õk 3 voltak, én meg 17. És ezek a pedig útálnak.

[Jakuza]
Inkabb nezzetek a forditasi hibakat.

"A 25.-eit használom!
Azt megnézted,hogy a pasz - LM -nek -et miért írja így ki?"

Te ugyan nem hasznalhatod a 25.-ei magyaritast, mert az meg vagy 1,5 honapos hiba es azt mar en regen kijavitottam.

b-type
képviselõket fel tudod venni a személyzet menünél, vagy kijelölsz 1 tiszteletbelit(ingyen van)a segédeknél, kajálás +ilyenek a naptárnál, beszélgetni a szerzõdéseknél, játékosokat az átigazolásoknál.

Na nekem ilyen emerkéim nincsenek. :o( Nem igazán ismerem még ezt a progit. Nem sokat játszottam még vele. Ezeket az emberkéket, hol lehet beszerezni?

b-type
Áá, az edzõtábor inkább másra van, morálra ütemezni kell válságnap-vidámpark 😊 -étterem, +beszélgetni kell vellük de nem csak ugy lazán mint cimbikkel! újság nyilatkozatokkal segíthetsz ezen is-azon is. ha szintre gyursz áldozz rá pénzt-vegyél egy kapust aki megfelel az elvárásoknak. a népnek kell 1 jó képviselõ, +aláírások azt kész szeretni fognak..., engem is szeretnek pedig csak mindent változtattam meg(stadionnév-mez-õsjátékosok-meg néha mikor nagyon megy a szekér lecserélem az egész gárdát ifikre+tartalékra) 😊

Hali! már a 3. szinten lévõ edzõ vagyok, de nem tudok már régóta szintet lépni, mert nem tudom, hogy mivel lehet a kapus kirugási képességeit javítani. már minden gyakorlattal próbálkoztam, de nem nagyon akar feljebb menni. 35-29°között ingadozik. Mit kell csinálnom, hogy meg legyen ez. Mert a többi kérés az elég sokáig teljesíthetetlen lesz. Továbbá, lehet e a közönség morálját befolyáslni valahogy mert most nem szeretnek? Vagy csak gyõzelemmel lehet, és esetleg nyilatkozatokkal? És a csapat morálját lehe e még valami mással felfelé húzni? Próbálkoztam már az edzõ táborral de nem sok sikerrel.

[Jakuza]
Idaig tartott, a kis munka. %$#%&^
Feltettem a javitottat. Szal meg mindig 35%.
Koszonhetoen a scriptelesi hibanak.
Ugy nezem csak ugyan akkora lehet a szoveg minden sorban, mint az angolban.

Menyus489
Jó reggelt!
Nekem is lenne egy problémám: Mikor végignézek egy meccset, az elsõ félidõt még normálisan lejátsza, de amikor kezdõdik a 2. félidõ, valami grafikus bug vagy mi miatt a textúrák csíkosak, átlátszók lesznek (nem tudom pontosan leírni). Mi lehet a baj?

Különben a játék a játék nagyon állat. A magyarosítás is elsõrangú, Grtatula!

Bátor fiú...

FrezeR
na igen valami el lett "tolódva" mert tényleg olyan az egész..remélem sikerül megoldani nagyobb meló nélkül
köszi

Ja hogy mit ? 😊))) : FineView ez az de valamiért lemaradt 😊))))
Hi

Én ezt ajánlanám de a progi csak 32-bitben fogadja el és ez meg nem tudom hogy tudja e? Hajrá 😊 !!
[Jakuza]
Sot ahogy mnost nezem a magyar portrek is jok, a 6 sor siman kivan irva.
Na mindegy mjad holnap megnezem, most mennem kell.

Magic Boy
én már megtettem

Magic Boy
A 25.-eit használom!
Azt megnézted,hogy a pasz - LM -nek -et miért írja így ki?

b-type
, jó hogy szóltatok, pont most akartam felülírni.

[Jakuza]
Vagy a rosseb se tudja.
Az angol szovegben is vannak 4 sorosok.

[Jakuza]
Van egy sanda gyanum.
Az isten f****t.
Lelognak a szovegek, megint fordithatom at a mondatokat leroviditve, hogy bele ferjenek a karakter szamba.

[Jakuza]
Megnezem, mi lehet a gond.

FrezeR
Jaku: nem tudom mi lehet nálam a baj de most leszedtem a legfrissebb magyarositást és beraktam aztán most az újságban vagy csupa nagybetüvel látszik minden vagy nincsenek betük a cikkben...mi lehet a gond?
köszi

[Jakuza]
Majd utana nezek, (mar utana is neztem es nincs ilyen, hogy passz1, de meg ilyen sem, hogy LM-nek max LM -nek). Te mikori szoveggel jatszol ? A legutolso az januar 25.-i. Az angól szavakat meg ird le mert 18000 sort en bizony at nem nezek megegyszer.
Amugy mai nappal felkerul egy ujabb verio, amibe az utso Texte Zeitung Kurzberichte.txt 35%-a mar leforditva vagyon.
Szepen lassan csinalni fogom, de most kozel sincs ra annyi idom.

b-type
ébresztõ..

Magic Boy

b-type
😊), nem a topic fején találtad mi? 😊
pedig mindig ott keresd, mert ott a legérdemessebb.

Magic Boy
Yakuza:
A szövegesmódban van 1 olyan szöveg,hogy: passz1-LM-nek
ezt jó lenne javítani!
Ja és elvétve találkozok benne angól szavakkal!
Ja és ha utánpótlás edzõtábort építek és az ottani szöveg félig angol!