Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • codric
    Szia Neruel!

1. Elvileg ahol a játék tárolja a nyelvi fájlokat, ott van személyes rész közte. Valószínű vagy megint kóddal kell előcsalogatni - nekem még nem sikerült - vagy idő hiányába végülis nem rakták bele.
    2. Lelassítja. Nekem 5 ligával már nagyon lassú a hét generálás, de a mentés és betöltés, viszont még így is gyorsabb, mint az elözőben.
    3. Igazán nem lenne gáz, ha valaki belenyúlna a pc.ini fájlba és átállítaná a mostani beállításokat. De így elég érdekes dolgokat tud produkálni. Viszont ebben még így is jobban végrehajtja a taktikát, mint a 2004-ben. Ha a sok apró kellemetlen dologtól eltekintünk - rengeteg lap például - még élvezhető is.
    4. Véleményem felemás. Egyrészt csalódás, mert többet vártam, másrészt annyira nem nagy csalódás, mivel a 2003 is tetszett. Csak pont ez a bökkenő, hogy a 2003-at kaptuk új dizájnal.

Ez az én véleményem, viszont vannak akik áradoznak róla. Igaz, azok nem is az sg fórúmára járnak. :-)