Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • codric
    a 2005-ben már nem passzol vissza, ellenben kivágja az oldalvonalnál álló csapattárshoz. nem mintha ez jobb lenne. ráadásul sok lapot és elég egy oldalúan ad a bíró. kedvencem az volt, amikor 11 sárga lapot kaptam. ebből 2 a második volt, így két emberemet ki is állították.
    két féle szabálytalanságot ismer a gép, az egyik hátulról-oldalról való becsúszás, amiért szinte mindig lapot ad, a másik a lökés-buktatás, ezért nem ad soha lapot. gondolhatjátok, hogy a gép melyiket szokta elkövetni, és az én játékosaim melyiket. plusz igazán lelombozó, hogy két féle arc model van a bíróknak.

taktika alig fejlődött, és amit beraktak, azt se látom mérközésen visszaköszöni. nekem például nagyon hiányzik, az a taktikai utasítás, hogy ha véletlenül az ellenfél védője lapot kap, akkor állandóan arra a játékosra játszak.

sok apróság van még, - nincs elég hely felsorolni - ami miatt csak olyannak ajánlom jó szívvel, akinek nem jön be egyáltalán CM fajta manager program, és megelégszik egy TCM 2003-mal új köntösbe. Egész egyszerűen óriási csalódás a játék, bár még mindig játszok vele, de itt nem fogok 20 évet lenyomni, mint a 2004-ben.