Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • AMDFan
    Én őszintén szólva nem tudok nyilatkozni a játék közbeni hibákról, mert annyira felbosszantottak a kamuplayerek, hogy hagytam a francba. Egy dologra viszont tegnap este rájöttünk Joke-val, mikor megnéztük a gamét mégegyszer. Mégpedig arra, hogy a kamujátékosok nagyrészét akkor "rakja" be a játék amikor felrakjuk a patchet. Ha figyelmesen nézitek miket változtat patchelés közben akkor láthatjátok, hogy belenyúl az editorba. Én csak arra tudok gondolni, hogy az EA nem állapodott meg a neveket illetően, ezért adtak ki gyorsan egy patchet ami szépen eltűnteti ezeket a neveket. Ez persze ettől függetlenül gáz, de lehet, hogy ha kimenti az ember a régi database-t és patchelés után újra berakja akkor nagyjából normális nevek lesznek. A szépséghiba az, hogy ha valaki elkezdett játszani úgy, hogy kapásból patchelte (mert patch nélkül instabil a crackelt verzió) akkor kezdheti újra az egészet. Másrészt ha olyan patchet adnak ki ami javít valami hibát az adatbázisban akkor ez a dolog szivatós...
    Lényeg, hogy nehéz ügy :)

Jakuza: robotnyké a pont :) Egyébként a link amit írtál ráadásul a 2004es verzióé, namármost a Football Manager-nek a 2005 lesz az első része. Egyébként abban igazad van, hogy tényleg félreérthető az FM2005 kifejezés