Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • codric
    Üdvözlet!

Rég írtam már a fórumba, de most hogy megjelent és kipróbáltam, leírnám a véleményemet pár órai játék után.
    Miután AMDFan eléggé lehúzta a játékot korábban, egy kicsit odzkodtam a beszerzésétől, de végül csak meggyőztem magam. Gondoltam, biztos csak nem jött be AMDFan-nak - hisz ízlések és pofonok -, oké, rossz az adatbázis, de azt tudtam, hogy az sosem volt erőssége a TCM sorozatnak. Most, hogy játszok vele, így kimondatlanul is elnézést kell töle kérnem, elfogulatlan volt a véleménye.

Összeségében: annak aki kemény 12000 forintot akar kiadni a játékért nem ajánlom, hogy megvegye, sőt még a feléért sem. Inkább maradjon a TCM 2004-nél.

Kicsit részletesebben: Petruz ugyan már sok mindent leírt elöttem, de az ismétlés sosem árt.
    - A játék sokkal szebb lett, csicsásabb. Ez egy jó pont. Bár aki foci managerrel játszik, ugy sem ezt nézi első sorban.
    - menü rendszert elég hamar meg lehet szokni, de indokolatlanul tele zsúfolták a képernyőt. Kérdezem minek? Az elöző részekben jól bevált menüt meg kellett volna hagyni.
    - egér kurzor kezelése csapni való, az hagyján, hogy a left/right villogás nem müködik jól, de jobb kattintásnál szinte mindig kétszer kell rákattintanom az adott menüpontra, hogy megnyíljon.
    - Nekem még kék halálom, és desktop kidobásom nem volt, de tetű lassú a játék. Igaz a mentést és a töltést felgyorsították, de a weekly progress alatt nyugodtan elmehetek malmozni. Ez még tud lassabb is lenni, ha élőben nézem a meccset, és utána generálom a hetet. Azt pedig végképp nem értem, hogy mitől ilyen lassú a gyors eredmény generálása. Értem én, hogy manapság el kell egy izmos memória a gépben, na de álljunk már meg egy szóra...
    - email fogadása katasztrofális. frissen igazoltam egy játékost, beállítottam a kezdő csapatba, és lejátszottam egy barátságos meccset. a következő héten pedig kapom a mailt, hogy a szóban forgó játékos most már elérhető a csapat számára. igen? akkor múlt héten ki a jó isten játszott helyette? talán parafenomén a drága szentem?
    - a játékos szintek ugyancsak hagynak kifogást maguk után. néhány játékost túl erősnek találok, néhányat alaptalanul gyengének. Pl. nem értem, hogy Torghelle mitől rendelkezik ugyan olyan magas play. level-lel , mint Alan Smith? Kezet csókolnék neki, ha a tudása megközelítené Smith-ét. Torgehellével még egy érdekes dologba futottam bele. Ingyé leigazoltam a Crystal-ból a Chelsea-be. Érdekes szerződése lehet, ha igazából is ilyen.
    - az élő mérkőzés megtekintése nekem bejön, egy kicsit lehetne nagyobb ugyan a mérkőzés képernyője, na de ne legyünk telhetetlenek, hisz sok újdonságot kaptunk, és csak kapkodjuk a fejünket.
    - Lapokkal kapcsolatos tapasztalatom, hogy a hátulról becsúszó szabálytalan szerelést rögtön lappal büntetik.
    - lest szokás szerint nem kezeli jól a játék. mind addig, amíg egy néhány méteres távolság van a kiugró és a passzoló játékos között nincs gond. Azonban abban a pillanatban, amikor fél pályát átívelő a passz, elfelejti beinteni a partjelző.
    - Assist man.-nek ne engedjétek, hogy cseréljen játék közben. Hülyeségeket cserél. Az éppen egyik legjobb formában játszó játékosomat ( LM poszton ) lerántotta, és behozott helyette egy Strikert arra a posztra. Már miért? Ja mert vezettem 1-0-ra és ráadásul minöségibb cserém ült a kispadon az LM posztra? Ezt detó eljátszotta az egyik CD posztra is, bár oda legalább bal hátvédett hozott be. Még jó, hogy élőben ment, és valamennyire tudtam korrigálni.
    - Az viszont tetszett, hogy weekly progress alatt mutatja, hogy mennyi jegy kellt el a köv. meccsre, és egy rangadóra már hetekkel elötte elfogy a jegy. Bár gondolom, ez a jegy árak drasztikus emelésével változtatható.
    - Az egyik legjobban bosszantó dolog az a pillanatnyi forma kijelzése. Ne kelljen már nyílakkal jelölni, hogy most csökkent vagy nőtt. Miért nem maradhatott meg a régi jól bevált számmal jelölt módszer? Most ha kiváncsi vagyok a számszerű értékre, egyenként végig kell kattintgatni a játékosokat. Illetve a formation menüben a kezdő 11-ét megtudom tekinteni, ha elötte egy nyíl segítségével beállítom.

Végezetül: egy letöltést megér, de biztos nem ez lesz az év manager programja.

Petruz, a szerződés lejárta csak elkerülte a figyelmed. Igaz már ezt is megbonyolították, régen elég volt bemenni a contract menübe és egy kattintással az összes játékost megmutatta. Most ebben a menüben csak más színnel jelöli a lejáró szerződéseket. A játékos lapon pedig a contract menüben jobb felül a status mezőbe írja a szerződés végét jelentő dátumot.

Boccs ezért a hosszabb szöszenetért.