Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • PetruZ
    Üdv!

Most fejeztem be egy játékot. Azt hiszem, végleg... Olyan idegesítő amatőrségek vannak benne, mintha nem is ez a banda csinálta volna a TCM2004-et. Pl.:
    -A menük átkavarásával teljesen átláthatatlan lett az egész. Persze idővel meg lehet szokni, de ha tavaly a kétszintes menükkel is nagyszerűen ment a dolog, akkor most miért kellett háromszintes menühegyeket berakni? Pláne úgy, hogy bizonyos dolgok egyszerűen kimaradtak (pl. a Private Life-ot nem találtam sehol, pedig nekem tetszett, jó poén volt :) ). Zavaró az is, hogy a rég megszokott egérkurzor jelzők (left/right villogás) néhol egyszerűen semmit sem mutatnak, holott többnyire működnek.
    -A játék rengeteget esik/kel, értsd ezalatt, hogy eldurran kék halállal, vagy kidob a desktopra. A patch után is. Az EA TCM2005 fórumai is tele vannak ezekkel a hibákkal. Úgy tűnik, megint a memóriakezeléssel és a hangvezérléssel van a hiba: a zenét kikapcsolva órákig jól ment.
    -Szöveges meccs esetén, ha cserélsz, vagy taktikát változtatsz, a line-up képernyőn sehol sem lehet megtalálni a játékosok pillanatnyi fitnessz adatát, csak a mérkőzés fő képernyőjén. Mega-lol. A rating is csak a taktikai táblára hozható ki, a line-up listában nem szerepel.
    -A meccs engine tele van bugokkal. Három mérkőzés alatt négy kiállítást kaptam, és jóformán csak engem szórtak sárga lapokkal. Akkor hagytam abba, amikor egy meccs utolsó perceiben kiírta, hogy egy játékosom megsérült, de már nincs cserelehetőség, bár már úgyis vége a meccsnek. A baj csak az volt, hogy a játékos középső védő (CD), ennek ellenére csatárként (ST) hivatkozott rá. Ez utóbbi már csak azért sem volt lehetséges, mert az egy szem csatáromat és a helyére másvalaki helyett becserélt másik csatáromat is kiállították a meccs folyamán (szóval részemről akkor már egy darab ST sem volt a pályán, sem a kispadon)... Amikor a bíró nem vett észre egy lest és én ezért kinevettem a partjelzőt, a meccs után 5,000 (ötezer) fontra büntettek. Angol ötödosztály, nem piskóta ám! >:-(
    -A játék indításakor nincs Options menü. Új játékot kell kezdeni, vagy egy régit betölteni, hogy előjöjjön.
    -Angol ötödosztályban kezdtem, így a nevekre nem figyeltem, nekem ott nem tűnt fel semmi. :) Magasabb ligákban lehet, hogy vannak elkavart nevek. Bár most belenéztem az Editorba és pl. az Arsenalnál, vagy a MU-nál nem láttam ilyet.
    -Néhány üzenetnél nincs forrás, így erősen gondolkodni kell, milyen okból is kaphattuk. Pl. ha valakit meg akarunk venni, de az ajánlatunk gyenge, akkor csak a menedzsertől kapunk üzenetet, hogy átgondolta és kinevetett. De hogy melyik csapat melyik játékosáról is van szó, az valahogy kimaradt... Egy-két ajánlat esetén nincs gond, kitotózza az ember, de 10-15 esetén már biztosan vakarja a fejét...
    -Scout-ot nem lehet általánosságban kiküldeni játékosportyára. Megadhatod pl. hogy nézelődjön Közép- és Kelet-Európában (vagy akár konkrétan egy országot is), de az is meg kell adnod, hogy pontosan milyen posztra keresel embert. Csak egy posztot adhatsz meg. Ennek aztán sok értelme van... mivel van külön ilyen lehetőségük, ahol a régi, jól megszokott módon lehet mindenféle játékosra keresni.
    -A játékos adatlapján sehol nem lehet megtalálni azt az infót, hogy mikor jár le a szerződése, csak azt, hogy hány éves a kontraktus. Kezdődátum sincs. Több különböző ablakot kell végigjárni ezekhez az információkhoz. Ultra-lol... Aztán meg csak néz az ember, hogy sorra jelentkeznek a játékosaiért, mert lejárt a szerződésük és szabadon igazolhatók.

Ezek a bosszantó dolgok kb. egy órányi játék eredményei. Egy időre most pihentetem a játékot, megvárom az 1.2-es patch-et. Ha azzal sem javul, akkor jön a selyemzsinór...