Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Nasheem
    Ezt elk..tam:-)
    A history teamek a 442 nevű menedzerben lesznek, kevertem a két játékot. Bocsesz.

A bekiabálás egyébként nem új, mert a 2002benis lehetett már. Az meg szerintem tök reélis, hogy a kispadról üvöltöznek a játékos meg vag ycsinálja vagy szarik rá, vagy meg sem hallja. Conference meccseken nekem sokkal gyakrabban követték az utasításokat, mint pl a Seria A-ban, 80e néző előtt.

Birom egyébként az ilyen koppintásos szövegeket, mert ennyi erővel a cm a Bundesliga Managgeről lett koppintva:-).
    Összehasonlítani viszont tényleg nehéz a két játékot, mert én pl szeretem a gazdasági részt, és ez nagyon hiányzott a cmből, az viszont igaz, hogy a taktika kitalálásában, végrehajtatásában a cm veri a FAPLM-et.

A cm fanok kedvenc sablon szövege a "..., ebben vazze 128 520 518,4 játékos van és még a kirgiz 4. ligások is a reális tulajdonságaikkal szerepelnek benne!" Most komolyan, van ennek értelme?? NEm tökmindegy, hogy azokat a játékosokat akikről nemcsak hogy sosem hallottál, de soha nem is fogsz milyen névvel és tuljdonsgokkal látják el? Szerintem a 10e játékos és a 100e között élvezhetőség szempontjából semmi különbség nincs. Persze ezzel együtt minden elismerésem az Sigames-es srácoké, akik felhajtják, frissítik, kezelik ezt az adatbázist. Bár az is igaz, hogy ez gyakran a gyorsaság rovására megy.