Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • AMDFan
    Például, hogy többet lehessen kommunikálni a játékosokkal, sajtóval, a Found New Club részt sokkal ötletesebben meg lehetett volna csinálni.
    Nagyon kamuszagú, hogy alapítok egy klubbot aztán egyből 10ezres stadion stb...
    Azt hittem, hogy úgy lehet majd új klubot csinálni, hogy managerként megszerzek rá egy bizonyos tőkét aztán alapíthatok egy saját klubot aminek a stadionját én építeném fel saját pénzből stb...
    Ez így annyit ér mintha elmennék egy alsóligás csapathoz és beállítanám, hogy ne tudjanak kirúgni...

Meg őszintén. Azért alap, hogy reális játékosnevek szerepeljenek benne, ne ilyen John Tiato -k meg ilyenek.
    Persze akkor ilyet már fel sem rovok a játéknak, hogy 2 hét alatt igazoltam le Robbent a Chelseatől, Woodgate-et a Realból és Gerrardot!!! a Poolból. Azért ilyenjellegű változásokat vártam.
    Ez a játék annyi, hogy frissítettek egy adatbázist (jól elszarták) meg gyorsabbá tették a játékot.
    Ti nem vártatok valamit extrát? Ez nekem nulla...
    Annyival több mint a 2004, hogy gyorsabb és annyival kevesebb, hogy irreális játékosok szerepelnek benne...
    Szerintem nagybetűs gáz, hogy egy elvileg a realitásra épülő játéknak a valósághoz kevés köze van. Én elég sok PL meccset nézek és nagyjából ismerem a játékosokat. Aki nem ismeri őket annak lehet, hogy ez így megfelel, mert amit nem tud az nem fáj, de sajnos én tudom, hogy rengeteg kamujátékos van a játékban ami eszementül zavar...

Letöltöm valahonnan a FM2005-öt...