Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Garcia
    na 3 szép év és azután, hogy sztárokkal teletűzdelt, erős cspatot csináltam a Ferencvárosból kirúgtak

Voltam többszörös magyar bajnok, kupagyőztes, szuperkupagyőztes, BL negyed döntőig is eljutottam, de az utolsó év peches volt, ugyanis az utolsó fordulóban, ha nyerek a 12. helyezet Kaposvári Rákóczi ellen és a ZTE kikap, akkor bajnok vagyok... mitörtént... kikaptam a rákócitól, a zte és a zte is kikapott... csak az utolsó helyezetet kellett volna megvernem és enyém a kupa... erre a 4. helyen végeztem... ki is basztak.... a nyári világbajnokságra bejelentkezett a tunéziai válogatott és hónap csövezés után jelentekezett a Deportívo Alaves aki kiesett az 1. osztályból és utolsó helyen áll 4 meccs után a 2. osztályban... az én dolgom az lenne, hogy 2. osztály bajnoka legyek...
    az elő 4 meccsemen nem szereztem pontot, majd kemény munkával 9 meccsen át tartó veretlenségi sorozatot produkáltam... most 7. vagyok és 3 pontra van elöttem a feljutást érő hely.. közben +10 millából átmentem -7 millába úgy, hogy egy játékost sem vettem... viszont sok a 19 éves tehetség..