Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • AMDFan
    Hali!
    Na befejeztem a szezont.
    Legutóbb ott tartottam, hogy az Anderlechtel megnyertem a 2. bajnokságomat és 4 év után a Romahoz szerzdőtem.
    Ott meg voltak "enyhe" pénzügyi problémák. A csapat 150 körüli volt de valamiért nem ment.
    Annyira nem ment, hogy a szezon végén volt 5 győzelmem, így tökutolsóként kiestem. Ezzel párhuzamosan Norvégia szöv. kapitánya voltam az EB selejtezőkön.
    7 meccs után 1gy 1d 5 vereség. A 7. meccsen pedig otthon egy 0-8 volt Hollandia ellen tehát lemondtam.
    A Roma persze nem akart elengedni, de szerencsére a kikötés szerint külföldre elszerződhettem és a Peterborough United ajánlott szerződést.
    Ők azt hiszem a div. 3-ból indultak de 2014/2015-re feljutottak a PL-be és a 12. helyen zárták.
    Elmentem hozzájuk. Szervezett kis csapat, az összes játékos angol (van egy ír meg két kettős állampolgár).
    Ezért megfogadtam, hogy csak angolokat igazolok. Wayne Rooney-nek éppen ekkor lett tele a töke a Marseilles-el (kiestek), így ingyen igazoltam.
    22-es szinten volt 29 évesen. Meg igazoltam még egy 17es kapust ingyen a Rennesből azt hiszem, meg egy cserejobbszélsőt. Félévkor pedig egy tehetséges 12es játékost a conferencből.
    Jól ment a csapatnak viszonylag, ált. a 6-10. hely körül mozogtam de vezettem is a tabellát az elején. Aztán félévkor megsérült Rooney augusztusig (ca. 6 hónap), meg a középhátvédem májusig.
    Ennek ellenére eljutottam az FA Cup döntőig (szerencsével, mert 2x is Extra Timeban nyertem :D ), és az utolsó forduló előtt úgy nézett ki, hogy ha nyerek akkor 4. leszek és BL induló vagyok.
    Hát sajnos X-eltem így maradt a 6. hely és az UEFA kupa selejtező. De ott volt még az FA Cup döntő az Ipswich ellen.
    Persze a döntőben elpártolt tőlem a szerencse. Vezettem 1-0ra majd 1-1, aztán vezettem 2-1re a vége 2-2 lett. ET-ban pedig az Ipswich nyert...
    Szóval most kicsit elment a kedvem. De a lengyel válogatott felkért az EB-re szöv. kapnak. Jó lenne ha valamit elérnék velük is.
    Ti hogy álltok?