Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • skristof
    sziasztok
    elég régen írtam! :P
    közben 1.2-es verziójúvá avanzsált a játékom, ugyhogy most boldog vagyok! :P
    nah, a 2012es év jó is volt, meg kicsit nem is...
    de inkább jó, hiszen Bl-t és orosz kupát nyertem, bajnokságban második lettem (ez a rossz :))... nyáron igazoltam megint pár fiatal (21-22 évesek). a pénzem most 21M £ körüli.... hát, mit ne mondjak, a BLben van az igazi pénz!! :P
    az orosz bajnoki győzelemért 2,5M jár, második helyért 2,3M £... kissé röhejes sztem....
    viszont most nagy dilemma előtt állok...
    van ugye 21 milkám. ha ehhez nem nyúlnék, ugy az erőjelezsé szerint 11 millára apadna év végére. namost, terveztem egy szép kis stadiont a Tomsk-nak, ami 13,7M £ körüli áron van.... az előrejelés szerint év végére igy -3M-om lenne.... de persze ebbe bele van kalkulálva, h az építkezés miatt ugye alig tudna jönni emberek mert nincs hely... :(
    sztetek megéri? maga a stadion igy ~17.000-esből ~45.000es lenne... ez megtérül, nem??? csak egy (másfél) évet kellene kibírni, illetve a bl-ben menetelni?!? nem?!?!

jah, és ludta vagyok visszaolvasni, szedje mindenki azt ami neki kell:
    TCM04 magyarítás - végleges verzió!
    Magyar bajnokság (ha minden igaz;))

jah, és ha érdekel esetleg valakit, itt az általam tervezett stadion:
    TOMSK stadion
    és ha már stadiontervezés: hogy lehet aktívvá tenni a kamerahelyeket???
    (a különlegességeknél van asszem)