Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Garcia
    ezután elfogadtam a Fradi ajánlatát... a kikötés az elő hely... őszi fordulók után 1 pont hátrányban 2. voltam a Balaton FC mögött... sok játékost igazoltam próbáltam magarokat, de nem nagyon vannak ütőképes játékosok így külföldről vettem a többit (magarok között van: Bajzát, Füzi, Takács T.).
    közben indultam az UEFA kupában ahol a selejtező első meccsén hazai pályán megvertem a Zsolnát (szlovák) 2-0-ra, majd a 2. meccsen kikaptam 3-0-ra.. hatalmas csalódás...:((
    (közben az MTK bejutott a BL-be ahol a csoportjában 3. lett tehát folytathatja a szereplést az UEFA-ban)...
    egy jó alapozáson vagyok túl de már 3 pontra növekdett a hátrányom a siófokiakkal szemben a bajnokságban, bár sokvan még hátra, de a Karrier menüpont azt mutatja hogy 51%-os a nézők szertete, ami azt jelenti hogy rosszul vannak tőlem...:) remélem idény végén megszerzem az 1. helyet.. mível 1 éves szerződést kötöttam + az opció nekem ígyy még meghjosszabbíthatom, ha lejár...