Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • skristof
    sztem is fasza lessz!!! :)

amugy jáccasz/tok még???
    lenne egy kérdésem: nektek mennyi az első csapat fizetése? (pénzügynél meg lehet nézni!) mert én akármennyire is szeretnék, nem tudok meggazdagodni... mostis eladtam egy nem tul jo csatárom 3,15M fontért, de ahogy nézem hamar elszáll ez a pénz is... pedig nem sikkasztok, becsszó! :D
    szóval nekem 190-200ezer körül van fontban a heti fizuja az első csapatomnak.... az sok????
    hogy lehetek rövidtávon sikeres? (tudom, bajnokságnyerés, meg BL, próbálom a fizukat csökkenteni[kevés eredménnyel]) de nincs még vmi ötlet? a stadionom is csak 17000-es, teltházkor jó, ha kijön a heti fizetése a csapatnak :((
    és mivel modemes vagyok, nincsenek meg a peccsek se! :( szal hiába voltam tavaly bajnok, egy árva fillért sem láttam...
    muszály lessz vhogyan lerántgatni azt a kurva peccset...
    egyébként továbbjutottam a bl-csoportból! :) igaz, most a Real jön, szóval....
    a liga kupa döntöjében a s.moskvatol kikaptam, persze a sima kupában is 'véletlen' vele sorsolt a gép össze, az elődöntöbe. ott 1-1 lett hosszabbítással... 11-sek: csak a _kapusom_(!!!) tudta berugni! kikaptam 5-2-re! elég reális, nem?!?!?
    a bajnokságot már vezetem.... most ujbol fiatalitásba kezdtem... márcsak a jelenlegi magas bérek miatt is, de sajna nekem saját nevelésű jó játékosom 0!
    vettem egy csatárt, elég borsos ára volt, de ajánlom mindenkinek! nekem 2006 óta van a játékomban!
    kép

ez az a csatár
    és egy kis info a klubomrol:

terveztem egy sép stadiont, ~35.000es... de 25M font. honnan szedjek ennyit?????

és miért olyan alacsonyak a játékosaim értékei? mármint van egy TKÖ-m, 27 éves, 14.00-ás 4-es talent. qrvajo, és vmi 8,5M fontot ér csak.... :(