Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • FrezeR
    gyerekek....fantasztikus szezont zártam:) Mu-al vagyok már lassan 6 éve. az idei eredményem messze a legjobb eddig. nagyon összeállt a csapat. Szóval az idei eredmény Bajnokok ligája győzelem, Ligakupa, FA Kupa, Bajnokság:) mesternégyes! 233 millióm van a pénztárban, sok volt az olyan játékos akikre nem volt szükség és mivel eladni nem nagyon tudtam őket meg kellett várnom, amig lejár a szerződésük, igy most már "csak" 44-en vagyunk de idén 28-nak megint lejár a szerződése, persze párat megtartok :) nem költöttem 3 éve egy fillért sem új játékosokra, ha vettem valakit azt csak ingyen illetve "csoda ifik születtek" nálam:) volt egy csatár srác ha jól emléxem még csak 13 volt amikor már 10!! volt a szintje...3 évet vártam rá, hogy leszerződhessen:) de megérte mert még csak most lett 17 éves és már nemsokára 11 fölé kerül a szintje! :)
    Ja és természetesen egyszer sem töltöttem vissza a mentésem!! ilyen sikerem sem lesz mégegyszer valszeg ;)