Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Mr.Macho
    A taktika lehet bármi szerintem, amíg van legalább 3 védőd és nincs több mint 3 csatárod. Én a gép edzéstervét kitöröltem mert nem tetszett. Most hétről hétre tervezek a csapat igénye szerint. Egy új csapatnál érdemes eleinte főleg a fitnesst nyomni illetve a taktikákat (rövid passz, hosszú passz, kontra, presszing, contain,...). Ezekből sem kell mindet.Ha rövid passzokkal szeretnél játszani a hosszúra nem kell adni, illetve ugyanez igaz a contain és presszingre. Kontra támadás is csak akkor kell, ha védekező játékot játszol, inkább a build-up-play-t gyakorold. Amikor a játékosok fitnesse már 80 felett van akkor kevesebb fitness edzés is elég (napi +1) és mellé berakhatsz még 2 nem fitnessre kihegyezett edzést. Amíg a fitness szar, addig szar lesz a csapat. Érdemes még beállítani az emberfogást a "team comparison"-ban. Illedtve az individual roles-nál, azt hogy ki merre passzoljon és hogyan. Mindenképpen legyen egy playmaker!
    Illetve! Csak fiatalokat és csak ingyé igazolj tavasszal. Ha egy játékos eléri a 31-32 éves kort, add el.
    Röviden szerintem ez minden egy kezdőnek érdemes tudni.