Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • AMDFan
    Én amikor alacsony osztályban játszottam akkor mindig a következőket csináltam:
    Lényeg, hogy előre kell vásárolni.
    Transfer Listen a szezon végén/elején van egy rakás ingyen igazolható játékos akik fiatalok és simán elmennek egy fradi szintű csapatba. (8-10 level)
    Lényeg, hogy akit tehetségesnek érzel (vagy a régi klubjában mondjuk ontotta a gólokat) azokat igazold le 5+1 évre.
    A szezon második felében pedig hosszabítsd meg a szerződést amennyivel csak lehet.
    Ez nálam általában bejött, mert szerződéshosszabításkor mindig lejjebb tudtam venni a fizut, és 3-4 év múlva meg már 3x annyit kért volna, mert elég rendesen fejlődött a sok játéklehetőség miatt).
    Én kis csapatnál nem nagyon figyeltem, hogy mekkora tehetség, mert aki tehetséges az aránytalanul drága és sokszor nem látom értelmét max talentes játékosoknak.
    A 32-33 éves játékosokat pedig könyörtelenül el kell adni a francba, amíg be nem jelentik, hogy visszavonulnak. (ha csődben vagy akkor viszont szülség lehet rájuk mivel nem tudsz igazolni)
    Én az Anderlechtnél mikor -25 millióban voltam akkor Zewlakow tartotta a lelket a védelemben. Bejelentette, hogy abbahagyja (35 volt), de kihasználtam a +1 évet mert kellett a tudása és a rutinja.

Most én nagyon szívok a Romával. Ekkora egy szar klubot...
    A légkör most olyan 1-4 körül mozog. Lenne pénzem e nem tudok igazolni, mert van 80 igazolt játékosom (1st+reserve team)
    Ilyen 500 ezres játékosokat teszek ingyen igazolhatóvá és senkinek sem kell. Én fizetnék érte, hogy elmenjen de senki nem viszi. (a 22-es Pelizzolit 10 millióért nem vitte el senki)
    Egyszóval nem tudok csapatot építeni. Ha a téli szünetben nem tudok valamit csinálni és kapok egy jó ajánlatot máshonnan akkor megyek el innen...
    Kb úgy vagyok mint idén a Real. Van egy 150-es kezdőcsapatom, de kb 6-7 poszton csak egy épkézláb játékosom van. Tény, hogy 15-ös meg 17-es de most volt olyan meccsem amikor 3-an válogatott meccset játszottak
    2-en sérültek voltam 2-en meg 6 meccses eltiltást szereztek. Hurrá! :)