Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Mr.Macho
    Van valakinek valami igazán jó "játékospolitikája"?
    Én a fradival kezdtem és vagyok. Ott nincsenek nagy összegek, de a költségvetés sem nagy. Kezdőként arra gondoltam, hogy igazolok néhány öreget, akiknek az átlagnál magasabb a szintük, de nagyon ráfáztam. Sokat fizettem, ők sokat voltak sérültek, nem lehetett eladni és évente hatalmas fizetésemelést kértek. 2 év alatt a 6milliós szezonkezdettől eljutottam a 3milliós adósságig. Ja, és nem lettem bajnok, első évben második, utána meg negyedik. Szerencsére nem rúgtak ki, pedig...
    Kibasztam minden öreget a csapatból és vettem pár fiatalt akiknek a fizetésük csak a negyede az öregekének illetve gyorsan szereznek experiencet, mivel alig volt nekik. Most kb olyan szinten vannak mint régebben az öregek, de fizetésemelést még nem kértek, pedig van olyan amelyik már 3 szintet fejlődött. A levele 10.5 és alapfizetés 4000$. Szűcs Lajosnak 11.5-ös szinten 16 ezret kellett pengetnem, most a kapusom 21 éves, 4-es tehetség, 11-es level és fizetése 4200$ :). A legmagasabb fizetések 16000 és 15000 Gerának és Leónak. De mondjuk Leo 12,5-ös level Gera pedig 11,7.