Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • tesoo
    Hali!
    Én mostanában kezdtem egy új játékot. Az Athletic Bilbaohoz írtam alá. A célkitűzés a 6. v a 7. hely volt, én a 4. lettem. A kupában az első körben simán kiestem vmi 3. vagy 2. osztályos csapattok... az EB előtt leszerződtem Norvégiához, később simán megnyertem mert gyengék voltak az ellenfelek (a döntőben LITVÁNIA!). most a 2. évemben a 20-on vhanyadik fordulóban 3 ponttal vezetem a tabellát a barca előtt, a kupában most is simán kiestem az első fordulóban. A BL-ben a selejtezőt a Basel ellen nyertem meg, a csoportbeosztásom nagyon könnyű volt és a 2. lettem. a kieséses szakaszon óriási csodával hazai pályán nyertem 2-1re idegenben 3-2re kaptam ki. a kövi fordulóban jött a reál. óriási szerencsém volt mert jöttek a válogatott meccsek és a reál fele válogatott, nálam meg kb. 2-3 válogatott játékos van. első meccsen 5-0-ra nyertem (8-an kezdtek, és csak 1 cserekapusuk volt:))) ), a visszavágón 3-1re kaptam ki. most ha jól emléxek az Internazionale jön, de nem vagyok benne biztos.
    Ja és még Norvégiával már szinte biztos VB pótselejtezős vagyok (elsők a csehek lesznek), de ez is nagy bravúr mivel az olaszok is velem 1 csoportban vannak (+ Málta, Finno., Kazahsztán).

Ennyit az eddigi eredményeimről

ui.: az utánpótláscsapatomban van két óriási tehetség, szerintem válogatott játékosok lesznek, maximális tehetségük van...
    ui.2: most a célkitűzés az 5. hely, de mint azt már írtam most az első vagyok.
    a védelmem nagyon király, de nagyon olcsó volt (Mexes, Atouba, Hinkel, Radoi). összesen nem kerültek 15millába.