Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • BaLeeX
    Na, élménybeszámoló tőlem is.
    Amatór szinten indultam 3 milla euróval. És egy magyar klubbal a Halival. Az első 1-2 szezonban sokszor töltögettem vissza állásokat meccsek után (ha súlyos sérülés történt vagy kikaptam valami gyenge csapattól) ezzel sajnos meg is öltem a játék lényegét az elején. Aztán kezdtem belejönni, egész jól fejlődtek a saját játékosaim aztán ezt a hülye módszert is abbahagytam. A bajnokság során nem töltögettem vissza meccseket a nemzetközi kupákban pedig mindig meccsprémiumot állítottam be és mivel az elején elfelejtettem áttenni a motivációs képességemről a kis pontot ezért az megugrott 9-esre és nem hiszitek mennyit jelentett ez. Csont nélkül meg tudtam nyerni az UEFA kupát úgy, hogy mindig a Mo-i legjobb játékosokat vásároltam össze (10-13. szint) nevetséges összegekért meg lehetett őket venni és a fizetésük is elenyésző volt a nyugati társaikhoz képest. Pl. visszahoztam Király Gabit, 14-15. szintű kapus volt, 31 éves. Fizettem érte 5milla eurót és a fizetése 65000 volt (meccsprémiumok 40000 körül meg ilyenek) amiért már hajlandó volt hozzám igazolni. Hasonlításként egy 11. szintű játékos aki nálam fejlődött fel 7.-8. szintről annak bőven 5000 alatt volt a keresete.

Vezényeltem a válogatottunkat a 2010-es vb-n, sajnos elbuktunk a csoportban, aztán a lengyel válogatottal egy EB ezüstöt szereztem majd jó pénzért felkértek, hogy jussak ki velük a VB-re, ez a project elég jól halad. BL részvételek során egész szép summa összejött így építettem egy fasza 44000-es stadiont (80 milla körül volt) ami csak BL elődöntőkön van csak tele sajnos, meg ha olyan a csapat akkor negyeddöntőn.

A szerzett kupákat nem sorolom fel mert sokat visszatöltögetéssel szereztem, csak bajnoki címek vannak amiket fair módon szereztem meg egy uefa kupa győzelem.
    Tényleg, nektek is rengetegszer ugyanazokat a csapatokat adja nemzetközi kupákban? Mert én már 6-7 évben a bl-ben meg uefa kupában indulok de szinte mindig ugyanabból a 10 csapatból kerül ki az ellenfelem.

De két tipp mégegyszer azoknak akik nehezen boldolgulnak a játékokkal: vegyenek keletről tehetséges játékosokat és a fontosabb meccseken adjanak jutalmul edzésmentes napot és párezer eurós jutalmat. Hihetetlenül megnő az eredményességük a focistáknak.