Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • AMDFan
    Hmmm...
    Ez így nem semmi. El nem tudom képzelni, hogy nyertél UEFA-t a Debrecennel.
    Na az én történetem:
    -szintén 2010/11-ben vagyok.
    -angol ötödosztályban kezdtem, az Acrington-nal
    -első évben az első hely volt a cél és kb 10 foruló után kirúgtak mert 6. voltam (rá két évre kiestek a conf-ből is :))
    -a div 3-ben a 23. volt a Yeovil Town, hozzájuk mentem. cél a bennmaradás volt. ez meg is lett. még két évig ottmaradtam és felhoztam őket a div. 3-ba.
    -a div 1-ból a Crystal Palace ajánlott szerződést. A cél a két éven belüli feljutás volt. a második év vége felé láttam, hogy nem fog menni és aláírtam az éppen PL-ben szereplő Swindon Townhoz. rá két hétre ki is rúgtak a CP-tól.
    -a swindonnál mindkét évben a 17. hely volt a cél, egyszer 11. egyszer 14. lettem velük.
    -szerződést ajánlott az Anderlecht, akik éppen az elég gyászos 7. helyen zárták a szezont, de ahhoz képest jó csapatuk volt. Elfogadtam. Most tartok a 22. fordulóban 3. vagyok. (a cél a 7. hely volt)

Én is Football Godban játszok és természetesen nem töltök vissza. Meg is látszik. Még klubcsapattal nem nyertem semmilyen kupát :(. De ez reális is... Ez benne a szép. Egy Swindon Townnal nehéz F.A.-t nyerni.
    Ellenben a Litván válogatott a 2008-as EB selejtezőkre szerződést ajánlott. Ki is jutottunk és meg is nyertük :)
    A szépséghiba az, hogy a gép elfelejtette eltárolni az eredményem. Így azt írja, hogy nincs European Cup győzelmem.
    Pedig a szerződésből látszik, hogy éppen én voltam a mesteredző :) Valószínű, hogy akkor még nem volt felpeccselve.
    Na sziasztok!
    És aki benéz ide az plz. írja le az eddigi eredményeit. Részletesen, mint eddig :)