Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Mr.Macho
    nah, én most járok a harmadik évem elején a fradival. Első év végén majdnem kirúgtak, mert nem lettem bajnok, csak második, de a kupát és szuperkupát megnyertem.
    Második évre vásároltam erősítést, magas skillű öregeket, akiknek a fizetése sok de, de legalább gyakran lesérültek és csak negyedik lettem! Harmadik volt a cél, de továbbra sem rúgtak ki, pedig népszerűségem 31% volt. Felette a szöveg "you need police protection" :D. De az UEFA kupában eljutottam az uccsó 16 közé!!! Kiütöttem a Portót és a Valenciát, majd kiestem a PSV-től. Ennek köszönhetően, most, a harmadik szezonban két csapat versenghet a BL indulásért, amíg tavaly a bajnok is csak az UEFA-ban indulhatott. Az öregek elmentek nyugdíjba vatgy csak nem bírtam őket fizetni és nem hosszabítottam szerződésüket, a csapat el van adósodva. Igazoltam néhány fiatalt, 18,19 éveseket, akik tehetségesek és szerencsére nemsoká tudászintjük emelkedik.
    A harmadik szezon jól kezdődött, a második hely a cél, első 8 meccsből 6-ot nyertem, 1 döntetlen és 1 vereség. 2 ponttal lemaradva a második vagyok, mögöttem messze van a harmadik, remélhetően jövőre indulok BL-ben. Tavaly a sok UEFA kupa meccs jót tett a játékosoknak, a skill ment felfele hála az international experience-nek, viszont nem kaptam pénzt a meccsekért a jegybevételeken kívül. A pénzes átutalások oldalon nem nagyon tudom kivenni, h mi miért volt.