Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Zagreus
    Espanyollal 2010-ben Bajnoki cím , 20 ponttal megyek a 2. Barca előtt, Spanyol kupa először és lehet triplázni fogok mert a bl-ben is döntős vagyok majd holnapra megmondom ha lesz időm játszani.
    Egyébként a Kaposvölgyével kezdtem majd miután felvittem őket az NB1/b-be szerződést ajánlott a Debrecen. Első évben 2. lettem a Lokival majd sorozatban 3 éven át bajnok és 2. évben uefa kupa győztes az utolsóban pedig BL 8 között , ott a Milan vert ki 2-2 3-3 idegenben lőtt góllal.
    És ekkor ajánlott szerződést a kisebbik Katalán csapat és ennek nem tudtam ellenálni :)
    (Bár ha a Barca ajánlott volna jobb lett volna :)
    Itt első évben "csak" egy 4. helyet sikerült megszereznem (ezis óriási szerencsékkel) de ez nekem óriási eredmény volt hiszen tönkretették az Espanyolt az évek folyamán :(

Szal ennyi majd legközelebbre kicsit jobban összekapom magam az írásra most csak ennyire futotta :)))

Csáó

CSAK A KISPEST !!!!

Ui. a szerződésem tartalmaz egy olyan kitételt hogy a Honvéd hívására bármikor ugorhatok :)