Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • BaLeeX
    Egy két kérdés még:
    (visszaolvastam de konkrét választ nem talátam vagy odáig nem jutottam el)

- Szóval hogyan lehet sok pénzt csinálni?
    Magyar bajnokságban kezdtem és fordulónként olyan 50.000 euróval csökken általában a pénzem és pl. a főtámogató alapban ad 250.000-et jóesetben a bajnoki meg kupaprémiumok meg 20.000 körül vannak.

- Melyiket dobozt kell kiikszelni, hogy én tudjak tárgyalni a főtámogatókkal? Annyi a hasonló megnevezés, hogy nem jövök rá, először mindenesként induéltam akkor én is tudtam beállítani csak rájöttem, hogy nekem bőven elég lesz pár dolog is amire figyelnem kell. Így most valamelyik aszisztensem intézte a dolgot de én majdnem a dupláját kialkudtam amikor én tárgyaltam. Ja a magyarítással játszom.

- Mennyi ember normális egy csapatnál (utánpótlás, tartalékcsapar) meg mennyi aszisztens, orvos stb. kell? Mert szerintem ezért is fogy annyira a pénzem.

Egyelőre ennyi.

Valami TCM guru segíthetne. :)

Ja és KIRÁLY a magyar bajnokság meg a fordítás grat a készítőknek. Ennélkül neki se álltam volna a proginak, még így is bonyolult de legalább magyar. :)