Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • skristof
    jo, jogos, lehet, h kicsit elvetettem a sulykot....
    de tudod énis már pár éve olvasgatom a topikot, és én meg pl szeretnék egy olyan topikot olvasgatni, amiben nem ez minden második komment...
    de mind1, én télleg nem fogok most ezen itt flémölni...
    de azért mégis elmondanám a saját véleményem, hiszen _elvileg_ egy szabad országban élünk!
    szóval elvileg rákkatintott erre a topikra, h beírhassa kérdését. namármost nekem (modemmel ugyen) de az az első dolog ami szépen belibben szemeim elé. elég nagy is, szép képecske. namármost ha uj vagyok, akkor nézegessem már egy kicsit, szokjam már egy kicsit a környezetet! :))))
    aztán lám-lám, hát nem észreveszem, h bizony oda van irva szépen, h hasznos linkek itt....
    namármost még egy szép kék/lila keret is körbeveszi. lám-lám! csak nem egy LINK-re bukkantam?!?!? :)
    nah, és akkor ráplatty, és lám-lám, mivel találom szembe magam? a _magyarosítással_! a legfrisebb verzio, kér eléréssel is!
    nocsak
    de mind1, ez az én véleményem, persze, mindig könnyebb, a nem tudom/nem tudtam... holvan? aggyá linket most szöveg.... mind1, nah...
    annyiban jogos, h szépen fogalmazott, de ez egy kérdésnél csak elvárható. boccs, én ilyen vagyok, lehet, h mármár túl sokat akarok...
    bocs Yoki, bunko,köcsög,faszfej vagyok, úgyhogy:

Magyarosítás | szerver 1
    Magyarosítás | szerver 2

szoval innen leszedheted...
    kristof
    ui.: zárojelesen jegyzem meg, hogy azért te sem adtál direk linket! :P muhahaha :)))
    flém off