Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali!M?er ezt kicsit LQrták a játék yíársa közben😞((Ez a helyzet!És nemtom de sztem prem.manager 2003 nem is fog kijönni,mivel TCM 2003 néven fut tovább!Na errõl ennyit!HAJRÁ TCM!!!!
kijott a cm4 demo penteken, egesz jo lett, remelem jon mar hamar a jatek is
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Nasheem,
Nagyon köszönöm a segítséget, de van egy kis gon!!
Mi az oka annak, hogy a program, az elsõ edzõ meccs után automatikusan kilép és nem fut tovább a játék??
Nálad is ezt csinálta?
Vagy ok erre az 1.21-es pacsika?
Várom a válaszodat!
Üdvözlettel,
Maya
Nagyon köszönöm a segítséget, de van egy kis gon!!
Mi az oka annak, hogy a program, az elsõ edzõ meccs után automatikusan kilép és nem fut tovább a játék??
Nálad is ezt csinálta?
Vagy ok erre az 1.21-es pacsika?
Várom a válaszodat!
Üdvözlettel,
Maya
Figyuzzátok, a CMesek megkezdték a visszaszámlálást. 110nél tartanak megjelenésig. Csak azt nem tudom, hogy milyen egységben mert ismerve a határidõket jó ha kijön jövõ ilyenkorra:-))))).
Hali!
Az english.str "csak" magyarítás, a badges pedig "csak" az összes csapat címerét tartalmazza. Szedd le valahonnan (pl ghud-tól) a hungary.zip-et amiben van egy country23.sav fálj (ha jól emlékezem), és a magyar neveket tartalmazó fáljok. Ezeket bemásolva az eredetik helyére teljes lesz kishazánk update-je.
Elindulni pedig úgy tudol, hogy az országok kiválasztásánál sárgítod a "sejj a mi lobogónkatr" is, majd csapatválasztásnál klikk Borsodi liga, klikk kívánt banda és már meg is vagyol.
Ja és ha már ghud-nál vagy egyéb lelõhelyen jársz javallom, hogy kapkodd le a 1.21es pacsit is, mert javít néhány további bogarat.
Gratulálok a választásodhoz, tuti jó játékra tettél, jó szórakozást!!!
Az english.str "csak" magyarítás, a badges pedig "csak" az összes csapat címerét tartalmazza. Szedd le valahonnan (pl ghud-tól) a hungary.zip-et amiben van egy country23.sav fálj (ha jól emlékezem), és a magyar neveket tartalmazó fáljok. Ezeket bemásolva az eredetik helyére teljes lesz kishazánk update-je.
Elindulni pedig úgy tudol, hogy az országok kiválasztásánál sárgítod a "sejj a mi lobogónkatr" is, majd csapatválasztásnál klikk Borsodi liga, klikk kívánt banda és már meg is vagyol.
Ja és ha már ghud-nál vagy egyéb lelõhelyen jársz javallom, hogy kapkodd le a 1.21es pacsit is, mert javít néhány további bogarat.
Gratulálok a választásodhoz, tuti jó játékra tettél, jó szórakozást!!!
Sziasztok,
tegnap felraktam a TCM2003-at és fel is patcheltem az új 1.2-essel, sõt letõltöttem a magyar csapatok kiegészítését is (az English.str és a Badges fileokat).
Nem értem, hogyan lehet behoznia menûben, hogy a Magyarbajnokgággal induljon a program!!
Aki tud , kérem szépen segítsen és magyarázza el nekem!
Ha hosszú, akkor írjon a [email protected] mail címemre.
Köszönöm szépen!
Üdvözlettel,
Maya
tegnap felraktam a TCM2003-at és fel is patcheltem az új 1.2-essel, sõt letõltöttem a magyar csapatok kiegészítését is (az English.str és a Badges fileokat).
Nem értem, hogyan lehet behoznia menûben, hogy a Magyarbajnokgággal induljon a program!!
Aki tud , kérem szépen segítsen és magyarázza el nekem!
Ha hosszú, akkor írjon a [email protected] mail címemre.
Köszönöm szépen!
Üdvözlettel,
Maya
Jól tood!
Melyiket? Az új még meg sem jelent, ha jól tom.
Ehh😊Civesen!Az AFPM2003ról annyit,hogy vannak benne nagyon nagy húzások mint például a tarcsi csapat-felnõtt csapat meccse egymás ellne,meg utasítások+ilyenek a játékban,viszont a meccset jobb ha nem nézitek meg,mert csak elájultok!Egy az egyben hasonlít egy FIFA szerû focis játékhoz,ami 93ban készült,de a nevét nemtom!Szal ilyyen a meccskötbeni grafika!De sebaj!😊Ha már a meccsnél tartunk,nem tuggyátok,hogy hogy lehet az t a nagy trükköt véghezvinni,hogy nem akarom megnézni a meccset,hanem csak simán kilöki a resultot?Mer idegesítõ végignézni,és nem látom eskü,h hol van ilyen, pl.:hogy Quick meccs,vagy hasonlók!?!?!?!?!?!?!!?!?HELP!!!😊))))
Én mondom,eddig csak a menük közül böngészgettem,de nekem mint dizájn teccik!Sztem tõcsd le egy próbát megér!!!!
Nagy a csönd srácok! Meguntátok a TCMet vagy mindenki adóbevallást készít?
Az Alex Fergussonról valami bõvebb infó? Érdemes letölteni? A mértetébõl ítélve gagyi lehet, de mint tudjuk nem a méret a lényeg!
Kicsit idegenkedem tõle, mert már a névadó és bandája sem igazán a kedvencem, és nincs túl nagy kedvem full 10es skillû Bekkemekkel és Nisztelrojokkal szemvedni...
Az Alex Fergussonról valami bõvebb infó? Érdemes letölteni? A mértetébõl ítélve gagyi lehet, de mint tudjuk nem a méret a lényeg!
Kicsit idegenkedem tõle, mert már a névadó és bandája sem igazán a kedvencem, és nincs túl nagy kedvem full 10es skillû Bekkemekkel és Nisztelrojokkal szemvedni...
Lehet, hogy az aszisztens hosszú "sz"? Egyébként meg tök mindegy, mert úgyis értitek, a nyelvtan érettségim meg már rég letudva:-).
Én próbálkoztam szorgalamasan, tudományosan, találomra és kipróbáltam vagy két tucat longplant, de a jobban sikerültekkel is max olyan eredményt tudtam elérni, mit egy 5ös szintû aszisztenssel. Bár ez lehet, hogy az én hibám:-((. Tényleg a különbözõ szintû aszisztensek változtatjág a terveket, vagy az elején a választásnál eldõl, hogy mit ad be, és utána csak a hatása függ az man ass szintjétõl?
Találkoztam a minap egy érdekességgel! Két meccset zúztam le egymás után. Elõbb egy BL csoportmeccs a Lens-szal, majd egy bajnoki. Közte nem is volt lehetõségem a csapathoz nyúlni, aki kezdett az elsõ, rögtön folytatta a 2.on is. Ez azért élõben ritkán fordul elõ:-)).
Találkoztam a minap egy érdekességgel! Két meccset zúztam le egymás után. Elõbb egy BL csoportmeccs a Lens-szal, majd egy bajnoki. Közte nem is volt lehetõségem a csapathoz nyúlni, aki kezdett az elsõ, rögtön folytatta a 2.on is. Ez azért élõben ritkán fordul elõ:-)).
nyugi Peti😊 csak gondoltam ha ez egy játékfórum akkor szóljon a játékról, egyébként csak poénból szóltam😛 szóval nekem az kellene hogy mondjatok eredményes és hosszu távon megvalósitható edzésterveket! mert ez elég lényegeges elem ugye..
Persze FreezR,várjuk hozzászólásodat!!!
OK Gusztee!Akkor talizzunk szerdán Újpest kpontnál a Smatchnál,hátul a parkoló részen,14:35kor!Az neked hogy hangzik???
http://hdc.warez.hu
Egészségetekre!!!
Egészségetekre!!!
Lelõhely van hozzá? A warezcenteren nem találom:-(
Elég yó mármint a menüje,mert egyelõre csak annyit tudtam megézni a Sir Alex Ferguson's Player Manager 2003(ISO)ból!Van egy pár apró ötletes dolog!Na majd ti is osszátok meg tapasztalataitokat!
OK Guszti!Regisztráltalak!De nekem sajna a péntek mégse yó!Ellenben szombat délután 3/4ed kettõ WestEnd???És akkor a részleteket majd mobilon+dumáljuk! Wallace: Ha már játszott az elõzõ csapatában vmelyik kupameccsen (ez esetben BL),akkor nem játszhat a te csapatodban a BLben!És akkor csak a következõ BL szezonban vetheted be!ezek a szabályok,ha yól tom! Na csõõõõ
ha úgy vetted, hogy már péládul ment a bl elsõ csoportköre, akkor a második csoportkör elõtt megint felteszi a kérdést, hogy kiket akarsz regisztrálni. Na akkor tudod az újonnan vett játékosodat is. Asszem viszont, ha a msáodik csoportkör közben veszed, akkor már nem játszathatod, mert nem lehet már regizni. De leeht tévedek, nem tom, ilyen nekem még nem volt. Szal szerintem csak akkor tudod, amikor a többi játékost is regized.
Guszti vagyok!sorry hogy nem írtam,de látod,mi a szitu!Naszal Duna Plaza alsó ,metró felöli bejárat???Melyik nap???
WOW!Sorry !Vagyok GUSZTI!Csak a mélem kb.128napja nem néztem meg!Bocsikaaaa!Mingyá +nézem,mit írtál!
Telepítette más is az 1.21et? Hogy tudom kikerülni a cd-t? NoCd patch van hozzá?
fehérember-->Jó kérdés,de nézd+,hogy teljesen sima e az a terület a keresésnél?!Mert elõfordult már velem,hogy beírtam,hogy Owen,és kiléptem a keresõbõl,majd rá 2hónapra(játékidõ)visszaléptem és kerestem gyereket u.úgy mint te de nem talált semmit!Aztán rájöttem,hogy ott maradt az Owen neve,és még jóhogy nem talált a keresõ olyan kölköt!Másik tipp:Nézd+hogy ahol be lehet jelölni,hogy melyik posztra keresel játékost,ott ki van e jelölve?!?!?Mer ha nincs,akkor az is lehet a cumi oka!Szal try,és nézz körül!Már tipppem nincs😊))
Az mitõl van hogy ha a kesresõbe beírom hogy 19 év és 10 pont akkor senkit se talál, de ha saját magam keresek (bemegyek egy klubba és körül nézek) akkor vagy találok 20-at.
HAt igy nagyon megnezve nagyon ugy tunik, hogy az Unpacker dolgozhat rosszul.
docXtoà = doctor
4àMarket = Market
ƒMáing dire 4à = Main director
ásycholog = Psychology
SZVSZ nincs ertelme felbe vagni egy szot es beletenni mas karaktert az meg elkepzelheto lenne, hogy a szavak kozott van valami elvalasztojel, de hogy ez direkt ilyennek keszult volna azt ketlem.
Szal egyre jobban arra hajlok, hogy ez valami mas strukturaju wad file es ezert nem kezeli az unpacker tokeletesen.
docXtoà = doctor
4àMarket = Market
ƒMáing dire 4à = Main director
ásycholog = Psychology
SZVSZ nincs ertelme felbe vagni egy szot es beletenni mas karaktert az meg elkepzelheto lenne, hogy a szavak kozott van valami elvalasztojel, de hogy ez direkt ilyennek keszult volna azt ketlem.
Szal egyre jobban arra hajlok, hogy ez valami mas strukturaju wad file es ezert nem kezeli az unpacker tokeletesen.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
köszi a progit Jakuza de sajnos ezzel sem sikerült😞
idemásolok egy kis szöveget hátha valaki meglátja és eszébe jut a megoldás😊
û þåOwn player
Other team'sâAssistant ma“ÀnagãGoalkeepers' coa&chàmateuràYouth
ScàTale M
s €à docXtoàSpecoialá
Physio ásychologƒMáing dire4àMarket àStadiumáFan reprzesâative
idemásolok egy kis szöveget hátha valaki meglátja és eszébe jut a megoldás😊
û þåOwn player
Other team'sâAssistant ma“ÀnagãGoalkeepers' coa&chàmateuràYouth
ScàTale M
s €à docXtoàSpecoialá
Physio ásychologƒMáing dire4àMarket àStadiumáFan reprzesâative
Nasheem--->Azt sajna nem lehet megcsinálni(mármint a szabadrúgáslövõket) 😞((
Cumi van:-(. Leszedtem a 1.21et de kéri a CD-t a köcsög! (install original 1.21, replace tcm2003.exe az imsdox-ossal)
Kipróbálta már vki?
Kipróbálta már vki?
Hogy lehetne (lehet-e egyáltalán) állandósítani a taktikai menüben megjelölt különbözõ poziciókat (szabi rugók, kapitány stb.). Ha a kijelölt csákó kikerül a kezdõbõl azonnal törli ebbõl a menübõl is, ami kicsit frusztráló, mert mindig lehet újra feltöltögetni?
Nem lehet 😞
Probalkoztam tobb mint egy hetig , de egyszeruen nem jottem ra hogy miert van a txt szovegben egy mero karakterhalmaz.
De megint nincs helyem es megint torlesre kerult.
De lenne egy otletem hozza. Mert ha jol emlexem a Diablo2 ekezet konverter csinalt ilyen krixkrax szovegeket.
Probald ki Freezer, felteszem neked a netre.
D2 Karakter konverter
Probalkoztam tobb mint egy hetig , de egyszeruen nem jottem ra hogy miert van a txt szovegben egy mero karakterhalmaz.
De megint nincs helyem es megint torlesre kerult.
De lenne egy otletem hozza. Mert ha jol emlexem a Diablo2 ekezet konverter csinalt ilyen krixkrax szovegeket.
Probald ki Freezer, felteszem neked a netre.
D2 Karakter konverter
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
el is küldtem Wallace hasznld egészséggel
Apropó valaki azóta nem jutott elörébb esetleg az email-es rész magyarositását illetõen? mert a zagyva szövegeken kivül nem nagyon tudok mit kiszedni a fájlból😞
Apropó valaki azóta nem jutott elörébb esetleg az email-es rész magyarositását illetõen? mert a zagyva szövegeken kivül nem nagyon tudok mit kiszedni a fájlból😞
Azt nemtom.....De örülök,hogy sikerült segíteni Wallace!Freezer barátunknak van meg a legjobb magyarítás!Freezr,csak azé nem küldöm el neki,me tele van a gépem a magyarosításokkal,és nem akarok neki Xart adni!Szal sztem ez most a te reszortod!Szal meglessz vWallace az is!Nee aggódj!Na yóccakát mindenki!!!
Ja,és kapcsold ki az Autosavet,és deleteld a Pure Original címû számot az mp3 folderbõl!Na majd szólj!CSõcsõ
Naugyi A.carkey! Wallace-->Próbálkoztál a peccsekkel,NOCD Crekkel?RAZOR KREKKEL ESETLEG???driver frissítéssel?
Ha ezeket végigpróbáltad jelentkezz!
Na csácsá mindenki!
Ha ezeket végigpróbáltad jelentkezz!
Na csácsá mindenki!
Amit ez kiad és a carrier módban lévõ opciókat meg sem néztem. Atyám, de nem ismertem ezt a játékot ... 😞
A medve nem játék.
Wallace-->Van egy ötletem!Szerintem próbáld ki: JÁTSZ A TCM2003-mal!😊) Ezzel a módszerrel sztem el fog indulni!Egyébként viccet félretéve fingom sincs!Tom,ne is mondd,sokat érsz most ezzel az infóval!Na megyek,mert már alig van tintám!CSao mindenki!
Freezer-->A karrier menüben beírod: pcdm
Ekkor megjelenik egy magánszféra!
Ekkor megjelenik egy magánszféra!
http://www.gamecopyworld.no/games/files/idx-tcm121.rar
itt az 1.21-es crack szedjétek egészséggel😊
itt az 1.21-es crack szedjétek egészséggel😊
Én 23 milliót keresek, 1millió a meccsgyõzelem!Ja,és ahol ezeket a dolgokat lehet venni,szal a csít menüben,ott már mindenem megvan!A legidõsebb gyerekem 9éves!😊)
Hát amig elnem adtam Disztl volt 18-al. Most a horváth 18-al. Amúgy meg Wolanszki 16-al