11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
skristof #4033 ööööö....
ha magyar bajnokság elég, akkor annak szedd le master.dat fileját!
fenn van az is
klikk a bannerre fenn -
djukee #4032 Bocs hogy kétszer küldtem el, de ebből i slátszik mennyire ideges vagyok. ISZONYÚ BOSSZANTÓ EZ A PROBLÉMA!
grrrrrrrrrrrrrrr -
djukee #4031 Az a bibi, h. hiába van meg minden patch, nem tudok vele mit kezdeni, mert nem tudok write database -lni, UGYANIS NEM MŰKÖDIK EZ A ROHADT EDITOR
Létezhet erre a problémára vmi megoldás? -
djukee #4030 Az a bibi, h. hiába van meg minden patch, nem tudok vele mit kezdeni, mert nem tudok write database -lni, UGYANIS NEM MŰKÖDIK EZ A ROHADT EDITOR
Létezhet erre a problémára vmi megoldás? -
donpedro #4029 Egy a lényeg, arra próbáltam utalni, hogy egy "klikk a fenti bannerre" szöveg szerintem elég lett volna ahhoz, hogy valakinek örömöt szerezz. De nem akarom túlragozni, hiszen a hiba - ronda magyarsággal szólva - helyre lett hozva. :)
Egyébként nem lehetne valahogy nagyobb betűkkel felírni a bannerre, hogy magyarosítás itt? Mert az a hasznos linkek felirat nálam alig látszik. -
skristof #4028 jo, jogos, lehet, h kicsit elvetettem a sulykot....
de tudod énis már pár éve olvasgatom a topikot, és én meg pl szeretnék egy olyan topikot olvasgatni, amiben nem ez minden második komment...
de mind1, én télleg nem fogok most ezen itt flémölni...
de azért mégis elmondanám a saját véleményem, hiszen _elvileg_ egy szabad országban élünk!
szóval elvileg rákkatintott erre a topikra, h beírhassa kérdését. namármost nekem (modemmel ugyen) de az az első dolog ami szépen belibben szemeim elé. elég nagy is, szép képecske. namármost ha uj vagyok, akkor nézegessem már egy kicsit, szokjam már egy kicsit a környezetet! :))))
aztán lám-lám, hát nem észreveszem, h bizony oda van irva szépen, h hasznos linkek itt....
namármost még egy szép kék/lila keret is körbeveszi. lám-lám! csak nem egy LINK-re bukkantam?!?!? :)
nah, és akkor ráplatty, és lám-lám, mivel találom szembe magam? a _magyarosítással_! a legfrisebb verzio, kér eléréssel is!
nocsak
de mind1, ez az én véleményem, persze, mindig könnyebb, a nem tudom/nem tudtam... holvan? aggyá linket most szöveg.... mind1, nah...
annyiban jogos, h szépen fogalmazott, de ez egy kérdésnél csak elvárható. boccs, én ilyen vagyok, lehet, h mármár túl sokat akarok...
bocs Yoki, bunko,köcsög,faszfej vagyok, úgyhogy:
Magyarosítás | szerver 1
Magyarosítás | szerver 2
szoval innen leszedheted...
kristof
ui.: zárojelesen jegyzem meg, hogy azért te sem adtál direk linket! :P muhahaha :)))
flém off -
D. #4027 Amennyi erőt beleőltél ebbe az írásoda, rövidebben emberi nyelven is leírhattad volna szegény gyereknek. -
#4026 Ha lenne rajta valami akkor még jó is lenne! -
#4025 Elindúl újra az oldal, nézzétek meg!
http://www.tcmhungary.tk -
donpedro #4024 Ne haragudj, hogy beleszólok, de szvsz felesleges volt ez a hangnem. A "kiba nagy bannerre" nincs ráírva nagy betűkkel, hogy magyarosítás itt, a sarokban lévő felirat pedig "kiba kicsi..."
Ha történetesen nem olvasgatnám már kb. 1 éve a topicot, ergo nem tudnék róla, akkor valszeg nekem sem tűnne fel, hogy ott bármilyen link van. És ettől sem debilnek, sem idiótának nem érzem magam, mivel semmilyen szabály nem mondja ki, hogy a felső bannerre klikkelve minden esetben a játék magyarosítása érhető el, az összes fórum összes topicjában.
A srác korrektül feltette a kérdést, meg is köszönte előre, ez szerintem megérdemel egy korrekt választ.
Szeretek olyan topicot olvasni, amelyik nincs tele indokolatlan és felesleges flémmel, talán nem kéne átvenni a CM-es topic színvonalát. -
skristof #4023 csak azt szeretném megkérdezni, hogy miért nem tucc nézni???
az olyanoknak, mint pl te, van kitéve az a kiba nagy banner ott fennt...
látoooooood?????
yo, most kattints rá, ok??
megvan????
innen menni fog??? -
Yoki #4022 hello
csak azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet letölteni a magyarosítás
választ elöre is köszönöm
csá
-
#4021 Ez nemteljesen igaz én a Leight-el(angol 5. osztály)
Levertem két 4. osztályu és egy 3.osztályu csapatot a FA cupában(azán találkoztam az Arsenal-lal akik 3-0-ára megvertek!! :((( )! -
M.A.D. #4020 Tamworth! -
M.A.D. #4019 ne a magyar bajnokság-os patch-el nyomd. majd rájössz, hogy az erőviszonyok teljesen reálisak lesznek. -
#4018 Nekem is volt már ilyen!Sőtt a Leightel igazoltam vakon 2 ember(mundenütt kérdőjel)az eggyik 1 9 es csatár(25 éves)a másik 1 7.5-ös védő(23 éves)mindezt az angol 5. osztályban!! -
AMDFan #4017
Tényleg az vagy, nekem ilyen miért nem sikerül soha???
-
#4016 Te egy zseni vagy!!!! -
Neruel #4015 Egyébként új játékot kezdtem. Football God-on. Bár látszólag nem sok minden változott. Ismét Dunakeszi. Magyar Kupa, 1.Forduló, ellenfél: Békéscsaba, eredmény: 4:2. Akkor ez most azt jelenti, hogy egész egyszerűen egy zseni vagyok, akinél nagyobb taktikust még nem hordott hátán a föld? :-)))))
A viccet félre téve, persze még csak ezen a tétmeccsen vagyok túl. Az első bajnoki majd csak most jön. Vettem egy 19 éves luxemburgi csatárkölköt, aki a jobbszélső (RW) posztján 5.25-ös értékű. Potom 24000 Euróért jött. Majd amikor megérkezett, a gép kiírta, hogy rettentő bölcs döntést hoztam (hát igen megszokhatta volna már tőlem :-) ugyanis a fiatalember két ponttal magasabb értékekkel rendelkezik, mintazt korábban sejteni engedte. Tehát a negyedosztályba sikerült igazolnom egy 19 éves, kettes tehetségű 7.25-ös jobb szélsőt. Mennyi idő kell vajon míg bekerül hazája válogatottjába? A magyar negyedosztályból persze. -
Neruel #4014 A Játékosképek előre megfontolt szándékkal csak magyar játékosok képeit tartalmazza. Én ezt vállaltam.
Annak idején a SoccerFM200x oldalán gyakorlatilag az összes bajnoksághoz voltak képek, de a fene se tudja miért az oldal megszűnt.
Most jön? -
AMDFan #4013 jah bocsi, nem olvastam végig.
Ha frissítettél akkor azért nem jön...
OK :)
Egyébként a játékos arcképek között van nem magyar is?
mivel nekem nincs berakva a magyar liga...
-
AMDFan #4012 hmm...
nekem ez nem igazán akar lejönni:
http://neruel.uw.hu/TCMHun/Pictures.rar -
sirdond #4011 hi
lenne egy kérdésem. hogy lehet klubbot váltani? -
Neruel #4010 Köszi!
Kezdek is egyet God-on. Lesz ami lesz.
A kérésed viszont lehet, hogy nem értem. Ugyanis fenn van minden az UW-n, amit csinálok/csináltam. Ha csinálok valami változtatást, azonnal kicserélem a fájlokat.
Így azok tölthetők. A hozzászólások közül is kikereshetők, de "SKristóf" fenti linkjén is elérhetők.
Egyébként most frissítettem is. Elküldték néhány negyedosztályú csapat teljes játékoskeretét, sőt a Hajdúszoboszló játékosainak még a fényképét is! Köszönetet mondanék nyilvánosan is annak, aki elküldte ezeket, de lévén hogy egy aljas, mocskos, utolsó sz*r-szemét-sz*r alak vagyok, sajnos elfelejtettem a nevét az illetőnek.
Mindenesetre köszönöm!
Szóval Kedves AMDFan, tudok még tenni érted valamit? -
#4009 én csak arra lennék kiváncsi hogy a rengeteg fokozatból melyik van legközelebb a reálishoz :) -
AMDFan #4008 Neurel:
Én is azt hittem, hogy csak csalni fog a gép God módban.
Francokat!
Nem a meccsek nehezednek szerintem hanem a "közjáték"
Szerintem nagyon jól megcsinálták.
Nem fogsz például egy 9.5ös csatárt leigazolni nemhogy a negyedosztályba de még az elsőbe sem szerintem(magyar).
Én most Crystal Palace-szal játszom. Hát 9 fölött nem nagyon tudok igazolni...
Megéri God módban játszani. Szerintem maga a csapatépítés lesz reálisabb, és talán könnyebben kiismerik a taktikádat.
A 9.5ös csatárról: nem csak a szint számít!
Én egy szezonon át a 6.7-es csatárt játszattam a 7.7-es helyett és 40 góllal gólkirály lett.
Számít például, hogy milyen nyelven beszél, milyen adottságai vannak, meg persze a forma is számít...
Nagyon jó kis játék szerintem...
Alacsony szinten viszont nincs élvezet.
3 év alatt a másodosztályú LASK Linzel 1x nyertem bajnokságot 1x második lettem (a vicc az ,hogy a 3. évben letem második :))
65 köröl volt a csapatérték az elején 100 fölé vittem 3 év alatt...
Na ez a kiábrándító...
Még megkérnélek arra Neurel, hogy a patcheket amiket csinálsz majd tedd fel az UW-re, hogy Jokeval leszedhessük és majd felpakoljunk a serverre ha végre egyszermár meglesz :).
-
AMDFan #4007 Kössz!
De azért ezt a lássátok kivel dolgotok szöveget nem értem.
Mi szeretnénk csinálni az oldalt a régi elérésen saját szerveren így mindig minden letölthető lesz egy helyen. -
Neruel #4006 Üdv!
Én a Dunakeszi negyedosztályú csapatával kezdtem egy karriert. Nem mertem bevállalni a "Football God"-ot, maradtam a "Professional" szintnél. Ez elsőre jó ötletnek tűnt, mert egy-két sikeres igazolásnak és ifi szerződtetésének köszönhetően az én csapatom lett bár a legerősebb a ligában, mégis bizony erősen bukdácsoltam. Azért az őszi szezon végére csak sikerült az első helyen végeznem. Indulhattam a kupában is, és itt értek a nagyobb meglepetések. Az első fordulóban összesorsoltak az MTK-val. Örültem, hiszen legalább egyszer a szezonban teltház lesz a stadionban. Jól jön az a kis bevétel plussz. Először abban reménykedtem, hogy talán négynél többet nem kapok. Nos ehelyett 4:2-re legyőztem őket. Igaz ígértem a srácoknak egy ezres győzelmi prémiumot - ami igen jelentős, tekintve, hogy 50-60 Euró a heti átlagfizujuk. Úgy tűnik ez bevállt. 2. forduló, ellenfél: Bp. Honvéd. Ugyanaz a taktika. Végeredmény 3:3, tizenegyesekkel én mentem tovább. 3. forduló, ellenfél a harmadosztályú Karcag. Végeredmény: sima 2:0 nekem. Most a Vasas következik, de azt hiszem ezt a mérkőzést már nem játszom le, kezdek inkább egy új karriert Football God-on. Ugyanis történt még egy-két dolog, amit nem igen értek.
A téli szünetben az Átadólistán megjelent két szabadon igazolható, rejtett attributumú játékos. Mindkettőt leigazoltam, gondoltam hátha... Kissé meglepett, hogy mindkettő 5-600 Eurós heti fizut kért, hisz említettem a többiek tized ennyit keresnek. Nem baj kifizettem. Nos az egyik játékos egy 9.5-ös, négyes tehetségű csatár, míg a másik egy 7.5-ös, ötös tehetségű védő. Mindkét játékos simán meghatározó lehetne bármely NB I-es klubnál, hogy tovább ne menjek... Akkor meg mit keresnek a negyed osztályban??? Kicsit kiábrándító. Pláne azok után, hogy ha már így alakult, betettem őket a kezdőbe, és az első két meccsen kénytelen voltam lecserélni őket, mert ők voltak a leggyengébbek. Játszottam egy 0:0-s és egy 0:1-es meccset. Ennyit a 9.5-ös csatárról. Pláne úgy, hogy miatta - belátom botor módon - kihagytam azt a 2.25-ös csatárt, aki vezette a házi góllövőlistát.
Szóval mely dolgok tekintetében jelent nagyobb realitást egy nehezebb nehézségi szint? Mert, ha csak annyi, hogy még a gyengébb csapatok is könnyedén legyőznek, vagy épp egyre jobban "csal" a gép, akkor nem érdekel.
Tapasztalatok? -
#4005 Erre már rájöttem. Kössz! -
skristof #4004 csá
joke-nak már kismillioszor probáltam elpofázni, h mivel nekem több bejegyzett domainom is van, ezért nem fogok a jelszovl szarakodni, mert az mind1ikhez tartozik, ugyhogy ezt ne is várjátok....
de lássátok kivel van dolgotok, kitöröltem azt a domaint, ujra regelhetitek... mondjuk nemtudom miért pont a dot.tk-s a jo, van ezenkivül még kismillio ilyen, de mind1! mostmár regelhetitedk ujra. SZÍVESEN
aztán, h a .tk-nál miért nincs reklám? ezért: http://free.srv.hu/t/c/tcm/
mert igy van belinkelve.... szal ha csináltok ujat, ti is igy linkeljétek -
AMDFan #4003 3. szezonom végére felhoztam őket a Division 2-be, de a Crystal Palace a Div. 1-ből ajánlatot tett és nem tudtam visszautasítani :)) -
AMDFan #4002 Sziasztok!
Mint mondtam valószínűleg újra elkezdjük szerkeszteni a www.tcmhungary.tk. weboldalt (Joke és én), de ehhez szeretnénk a régi szerkesztők segítségét kérni, mivel nem tudjuk sem a www.dot.tk-n regizett user jelszavát sem, és nem tudjuk az sg fórum admin jelszavát sem, valamit a statsectorhoz való jelszót sem.
Ha valaki (többek közt skristof) ezek közül tudja valamelyiket az legyenszíves írja meg a [email protected] címre.
Köszönjük előre is. -
AMDFan #4001 Én sem vérre játszom a válogatottal.
De miért ne :D
Moldovával amúgy is nagyon komolyan kell ám venni a meccseket egy Svéd Norvég Francia Lengyel csoportban :DD -
M.A.D. #4000 Yeovil az egyik kedvenc csapatom.:))) immár 10 éve....ill. a Nortwich -/Viktoria/-. Vajon, miért? :))
ja... szk.-t nem vállalok foci isten és a plusz....épp elég.
-
AMDFan #3999 Sziasztok!
Következő "körkérdés":
Szövetségi kapitányi posztot vállaltok?
Én Moldova szöv. kapitánya vagyok és még nem rúgtak ki. már 3. éve náluk vagyok :DD
7 győzelem (Norvégiát is megvertem) 5 döntetlen 12 verség :(
Jelenenleg a Yeowill-lel 8. vagyok a Division 3-ban. 4. helytől 5 pontra. Fel kéne jutni...
-
#3998 köszi! ugy volt, hogy 7 év után eljöttem, aztán amikor megint munkát kerestem s egyszer csak bejelentkeztek értem, én meg hallgattam a szivemre és visszatértem korábbi sikereim szinhelyére ;) -
#3997 Szép pálya gratulálok!!!
Hogy kerültél vissza a Cambridgehez? -
M.A.D. #3996 ez szép életút. :) -
#3995 nem nagy dolog:) akikkel eddig voltam az: Cambridge,KRC Genk, megint Cambridge, Celtic, Roma, Rapid, Arsenal, Inter, és most a Bayern. itt tartok most:) a legtovább a Cambridge-vel voltam 7 év 168 nap, velük indultam a div 3-ból és eljutottunk a premier ligába a 7 év alatt. Nem volt egyszerü, sokszor majdnem kirugtak :) -
#3994 Tényleg, pedig egyszer már olvastam. A pia elveszi az ember eszét.